Underbara helg

Tjena !  Som vanligt så är det väldigt skönt med helg . Det blev stan med carro efter skolan igår , hittade en avslutnings middags klänning och underkläder . känns bra att ha hittat en av två klänningar nu , en bit på vägen liksom . Nu är det smycken , skor och en klänning kvar då ..

Efter stan åkte jag hem och gjorde ordning mig . Vid nio tiden åkte jag in till stångbro där rix fm festivalen var . Nio var dock försent att komma dit för jag hann bara höra takidas låtar innan det var slut . suck , jag ville se brolle hah  .
Först gick jag runt lite med carro ida julia innan jag mötte upp simon och gick med honom . Ae de va inte vidare kul där inne kan jag inte säga , men a sen gick jag och simon runt lite i stan innan vi gick hem till honom och sov .

Idag har vi inte gjort alls mkt . Kollat på lff match för första gången har jag ju gjort förresten , tråkigt var de men aja .  Skulle egentligen ha velat solat hela dan idag men det blev inte som jag ville . Simon och jag åkte iaf hem hit sen och nu har vi bara varit ute hela kvällen . sköönt ! Imorgon blir det förhoppnigsvis sol och bad :)

pussshej

Skrika högt av lycka

Kom precis in från en promenad med mamma och alice . Ruggit härligt sommarväder ute och det ska ju fortsätta hela helgen har jag hört , nice !    Idag ville jag bara skrika högt av lycka när jag tillslut lämnade in mitt geografi arbete efter allt slitande . Usch för det , bra blev det inte heller så vi får väl se om jag behåller mitt betyg .. strunt samma nu .  Dagen har iaf varit bra , mkt beroende på vädret men vi gör ju inte alls mkt på lektionerna vilket också gör dagarna något bättre .  Efter skolan satt jag carro natti linus och jocke kvar en stund utanför skolan och käkade glass . ( Jag måste sluta äta glass , jag gör det varje dag nu.. ) Sen åkte jag hem , har suttit ute och sen har jag inte gjort så mkt mer än promenaden .  Nu ska jag snart sova , det känns att jag satt uppe till två inatt ..

image71
Alice

Efter skolan imorgon ska jag och Caroline gå på stan i hopp om att hitta avslutningskläder . Jag skulle egentligen ha spelat match men känner att jag inte är tillräckligt frisk för det än ..   Efter stan ska jag träffa Simon och vi ska senare på rix fm :) 
Ha det fint


plugg & plugg

Japp , nu har jag suttit och pluggat enda sen jag kom hem och jag har fått mycket gjort vilket är väldigt skönt . Något som också är väldigt skönt är att jag har haft sovmorgon idag . Jag mår nämligen inte så bra så jag åkte bara in till skolan och gick lektionerna efter lunch pga . nationellt prov i spanska mm . Fick reda på provet jag hade i fredags , och de kunde ju inte blivit bättre . Woho !
Imorgon ska jag vara hemma , plugga en hel del . På kvällen senare ska jag och mina föräldrar åka till vidingsjö där hela klassen med föräldrar också ska vara + även våra klasslärare .. De ska väl bli trevligt men de hade vart roligare utan föräldrar tror jag menmen . 

Jag längtar tills imorgon kväll för då är förhoppningsvis mitt arbete klart vilket betyder att jag inte har ngt stort arbete eller prov att göra i grundskolan . Jag är ngt lycklig ? JA

Nu ska jag skriva lite till när jag ändå har kommit igång så bra , sen ska jag hoppa i säng tidigt även att jag har sovmorgon imorgon också ;d    Pusss


Så skön , men så pinsam


Lördag

Nu är de snart midnatt och jag är dötrött redan trots att jag sov länge idag . Som planerat , vid två åkte jag in till tallboda för att kolla på fotbollen och som väntat blev det stor stryk för tallboda ..    Efter matchen åkte jag och Simon hem hit och vi har varit ute lite och så har vi tagit det lugnt . Vi hoppade över bion idag , det ska bli nästa helg istället :) Jag är jätteförskyld och hängig , inte bra , Jag hatar't !  

Nu sitter jag här själv och kollar på poängutdelningen i eurovision , Simon blev hämtad nyss . Det går inte bra för sverige , vi ligger ju nära slutet och ryssland kommer att vinna .  Jag hörde på de flesta bidragen och jag fastnade inte för ngn låt sådär men jag tycker absolut att sverige ska ligga bland de tio i topp . Men så blir det inte ..

Nu ska jag hoppa i säng . Imorgon ska jag plugga , fika med Frida och så ska jag träffa Simon igen .
Godnatt

Håller du inte med mig ?

Även att jag inte spela matchen idag så va de såklart härligt med vinst ändå :) 3 - 0 !  Efter matchen kom jag hem , åt , kolla på talang och spelade lite fotboll men bror , moa och ole . Nu ska jag snart hoppa i säng . Imorgon ska jag njuta av en lång sovmorgon , inte först klockan två ska jag va i tallboda och se på match . Tallboda möter alltså IFK Norrköping i östgötacupen hemma , lite roligt sådär & det känns som att man måste kolla .  Senare kommer Simon och vi ska nog gå på bio på kvällen , nice :)

Natti natti



Det känns inte bra , det känns som att det aldrig kommer att bli detsamma igen .
Det gör ont att säga det men vi glider isär . Det går liksom upp och ner och
jag förstår inte riktigt vad som har hänt , men jag vet att jag vill ändra på det . 
Håller du inte med mig ?

Vi alla älskar väl helg ?

Nu sitter jag här igen .  Jag har ont i halsen och är jätte förskyld , men jag är samtidigt så lättad . Religions provet är över och det kändes bra , inte överdrivet bra men bra så jag hoppas på det bästa . Lektionerna har varit ungefär som vanligt , pratade med spanska läraren och det verkae som att jag kan lyckas att behålla mitt betyg trots att jag  varit så otroligt dålig den här terminen .. skönt om jag nu håller de !   Dagen slutade med ett oförberett kemi prov , men som tur var med bok så de va inte så farligt .

Nu ska jag inte prata mer skola , för nu är det äntligen helg igen ! :) helgen blir lugnt , ska kolla på TIF - IFK Norrköping imorgon med Carro sen ska Simon komma hit .   Moa och Ole kommer ikväll och ska vara här hela helgen , lite jobbigt menmen .  Resten av helgen är oplanerad eller , jag skulle inte prata skola mer, men jag måste verkligen plugga som jag vet inte vad i helgen . Blä , det är ett stort geografi arbete som ska vara inlämnat på onsdag och jag har knappt börjat än . jobbigt jobbigt .  Men vi är lediga på måndag också ju , det hade jag nästa glömt , så det blir att plugga mest då ..

Jag vet att jag sa att jag skulle gå på stan idag och åka direkt till matchen , men så blev det inte .  Jag gick inte på stan och så ska jag inte vara med på matchen . Jag orkade inget av de . Egentligen skulle jag vilja spela match , absolut men jag är så förskyld så för mitt eget bästa står jag över idag men jag ska iaf åka o kolla :) så snart ska jag dra mig dit , ska bara få i mig lite käk och så ska jag nog hinna med att sova en stund också !

Ha en trevlig helg , hejrå

Vi får hoppas på det bästa

Japp , nu börjar torsdagen dra sig mot sitt slut eller iaf för mig för jag ska försöka lägga mig tidigt ..
Idag åkte jag hem vid lunch för jag inte mådde spec bra, var bara med på tre lektioner . Skönt att komma hem ! Pappa gjorde pannkakor till mig sen låg jag och somna ute på altanen i det härliga vädret . Resten av dagen har jag suttit här och pluggat endel . Dock lite för lite för att det ska gå perfekt imorgon känner jag , men det känns lite som att det får gå som det går . Jag har ju trots allt hängt med bra på lektionerna så jag hoppas att det ska räcka långt ! vi får väl se ..
Nu ska jag snart lägga mig i min säng och plugga vidare i väntan på att älskling ska ringa . Vi ska reda ut lite blandade saker , inget extremt allvarligt så men saker vi behöver prata om . inget jag tar upp här så strunt samma .

image69
<3

Imorgon är det först vanlig skoldag . Efter ska jag och Caroline gå en snabbis på stan , sen åker vi direkt till samlingen . Match som gäller ! tror inte att jag kommer få spela så mkt pga min onda hals och förskylning men endel hoppas jag på ändå . Senare har jag inget planerat , eller visst ja , moa och ole kommer hit .. 

Skriver säkert mer imorgon :) kram&puss


Champions league final

Nu sitter jag här igen .. Det är inte bra egentligen , jag skulle ju plugga men jaja de här tar bara några minuter . Jag har inte kommit till pluggandet alls faktiskt , jag har spelat kort med bror och pappa . Pappa kom hem från Norge inatt förresten :) Nyss kom min fasters kille som ska sova här inatt för att han ska jobba här i linköping imorgon (han bor egentligen i helsingborg) . Jag säger bara en skånsk pratkvarn ! I alla fall , vi har nu kollat på första halvlek i champions league finalen och ska straxt kolla andra med mina religions böcker i famnen , men lägger in ett par bilder från idag . Inga speciella , frida lekte lite med kameran så tre av bilderna är från de .. alltså inga seriösa alls .

   

Nu har matchen börjat igen hör jag , vilket betyder att böckerna ska fram med ! hejdå
 


Onsdag

Idag försov jag mig så det blev väldigt bråttom att hinna till skolan trodde jag , kom prick till tio över 8 som vi vanligtvis börjar men jag hade glömmt att vi börja halv nio , smart som jag är så det var ju hel lungt .   Väldigt tråkiga lektioner idag , men det känns att det börjar bli sommarlov eftersom vi inte jobbar framåt i vissa ämnen . Idrotten var iofs rätt kul , vi åkte "streetsurfing bräda" . De va jättesvårt men de gick efter ett tag .   Halsont har jag haft hela dagen men jag va tvungen att stanna hela dagen för att jag skulle möta upp mamma på stan efter . Letade efter skolavslutningsklänning , men det blev som vanligt misslyckat eftersom jag inte hittar ngn som jag tycker om , eller om jag gör det så finns det inte i min storlek eller så passar den inte alls . Det börjar bli panik nu , min stockholmsresa är fortfarande i tankarna .. måste åka dit !  Men jag hittade iaf band som jag ska ha på min klänning jag sytt i slöjden  , dock är de inte direkt sånna som jag egentligen var ute efter men strunt samma det blir nog bra .

Bestämde mig för att vila idag och inte gå på fotbollsträningen pga halsen , måste bli frisk till matchen på fredag ! :o  Nu måste jag plugga , blä

take care

Tillbaka till skolan

Japp idag var det skola igen då men skönt att det blir en kortare skolvecka iaf .  Började med en meningslös biologi lektion , vi har sämsta läraren där plus att hon hatar mig så det kan vara därför . På första rasten hann Simon och en annan förstöra mitt glada humör men äch de får tycka vad dom vill jag bryr mig egentligen inte så mkt men lite tjurig på dem blev jag allt . Resten av dagen har bestått av vanliga lektioner , fast ngt slappare än vanligt iofs . Juste fick faktiskt reda på nationella proven i matte idag och jag är väldigt nöjd :)  

Efter sista lektionen gick jag och Caroline till gymmet och tränade i ca en och en halv timme . hurtigt , dock är jag inte lika duktig som Carro som kör på riktigt inför "beach 08" med att bara äta en viss mängd mat osv . Nej jag skulle inte klara det för mat klarar jag mig inte utan men att träna lite extra är ju bra de med ..

Nu har jag pluggat lite kemi och ska snart fortsätta plugga men då med religion . Jaja det måste göras så det är bara att kämpa på . Visst ja , min gräsliga blogg måste jag ju göra om men jag hinner ju inte det idag . Får stå ut med att ha den såhär ett tag till , that's it .

Dax för religion , Tjaarå

image52
                                                                 
våran klass , världens bästa klass !

Ursäkta

att min blogg ser förjävlig ut för tillfället . Rosa blev absolut inte bra , men jag orkar inte göra om allt igen just nu . Men ska försöka fixa de ikväll eller imorgon ..  ska även ändra header o sånt då till ngt "somrigare" än mitt svart-vit tråkiga som jag hade förut , vi får väl se hur det kommer gå .  

Match

Hej ! Igår sov jag och Simon länge , skönt .  Sen vid halv tre var det samling i tallboda för min del , fotbollsmatch som gällde . Matchen spelades som jag trodde i Söderköping och vi vann tillslut med 5-0 ;d Riktigt kallt va de , plus att det regna och blåste inte skönt alls allt spela . Det gick knappt att klappa händerna när vi gjorde mål för att de va så kalla , uschusch men skönt med vinst och fortsatt serieledning ;)    Kom sen hem vid 7 , åt sen satte jag , dirick och mamma på en film . Vid tio kom Simon hit igen och vi låg och kolla klart på filmen innan vi gick och la oss .  

image57
Frida & jag på cupen i somras ,
minne <3


Idag , studiedag ! behövs verkligen . Vi körde nyss in Simon till ishallen för han hade träning , och nu sitter jag här . Ska hjälpa mamma o klippa gräset , hon tjatar sönder mig så jag måste väl klippa lite iaf . Sen ska jag även försöka sätta mig och plugga . Har lite saker o renskriva , sen måste jag läsa på religionen . Måste hålla mitt betyg ! men konstigt nog tycker jag inte att religion är så tråkigt , det beror nog på att vi har en så bra lärare i det . Det spelar faktiskt stor roll vilken lärare man har i ämnena . 

Men det här har varit en väldigt skön och behövlig helg :) sånna behövs alltid

Ledarutbildning mm

Dålig på att uppdatera nu , jag vet men internet strular och så har jag lite annat för mig så det är förklaringen .

Nu är det helg igen , vilket jag älskar . Det har varit en ganska slapp vecka och inget speciellt har hänt vad jag nu kommer ihåg .   Igår var jag , Frida och Caroline på stan och shoppade för vi hade en två timmars lång lunch rast . Vi alla hittade endel så de va kul . För min del blev det ett hallonrött nagellack , en grå jacka och ett par svarta shorts vilket jag är nöjd med :)  Kvällen blev sen lugn , jag , didrick och farfar var hemma , åt tacos och kollade på tv vilket var väldigt skönt .
Idag gick jag upp tidigt och drog mot Frida . Hennes mamma körde oss till skäggetorpsskolan , där det var ledarutbildning 9-16 idag . Väldigt segt var det , inget kul alls .  men man va tvungen för att få va ledare på fotbollsskolan i sommar så det var bara att åka dit . Förstörd lördags tid !  Men men , nu sitter jag här och mormor kom nyss , haha låter som hela släkten ska va här i helgen . Men eftersom pappa är i norge och mamma jobbar så skulle farfar vara här igår och idag, och nu är mormor här bara för att hälsa på ..  så ligger det till .

Nu ska väl Simon komma hit snart hoppas jag , det blir ännu en lugn kväll . Imorgon är det match i typ söderköping (?) jobbigt att åka så långt men rätt kul med match iofs . 

Nu ska jag göra annat , bye !

image55
jag & lillebror
hah jag gillar bilden bara :)

Seg men skön dag

Nu börjar klockan närma sig tre och jag har typ sovit bort hela min dag . Jag har inte vart i skolan idag för att jag verkligen inte kände för det imorse när jag vaknade plus att jag behövde plugga . Men nej det har inte blivit något pluggande för min del inte . Jag ska försöka göra de nu , men det känns inte lockande alls .. iofs känns det aldrig lockande o plugga men nu känns de värre än vanligt faktiskt . uschusch . Nathalie smsa förut och sa att de va natinellt prov i spanska idag , vilket jag helt glömmt bort , men hoppas jag kan göra de en annan dag framöver ..
Pratade nyss med pappa som är i bergen (norge) , han har varit borta ett tag nu men han kommer hem antingen på fredag eller måndag igen :) Jag har konstigt nog inte saknat han men idag när jag pratade med honom i telefon började jag faktiskt göra det så de ska bli skönt när han kommer hem !

Imorgon ska jag iaf gå till skolan . Har då två nationella prov , spanska & matte . Matte är muntligt men inte spanskan . vi får väl se hur det går ..   Men jag har iaf sovmorgon plus att vi slutar extra tidigt pga inställd engelska , slappt !    Efter skolan ska jag nog gå till stan en sväng , jag har vart inne på lite olika hemsidor idag och jag har hittat massor som jag vill ha bla på Hm men mina pengar har förvunnit väldigt snabbt så de blir nog inte så mkt köp , troligtvis .   Sen imorgon ska jag även till stallet faktiskt (eller så tvingar jag mamma åka dit?) sen ska jag träna fotboll :) 

Nu ska jag äta glass och sätta mig med svenskan ..
Ha det gott !


Vad tycks ?


Glöm höga midjor - stringjeansen är här LONDON. Kunderna begärde lågt skurna jeans - utan att visa rumpan. Svaret blev byxorna med inbyggda stringtrosor.

Designern Sandra Tanimura kom på idén till det brasilianska företaget Sanna.

- Det var svårt att möta kundernas önskemål med så lågt skurna jeans utan att byxorna trillade av. Jag använde stringtrosor som byxorna hänger fast i, säger hon i Daily Star.

Byxorna har redan gjort succé i Brasilien och förväntas bli en lika stor hit när de lanseras i Storbritannien i sommar.



Måste bara tillläga själv att jag aldrig skulle ta på mig ett par sånna byxor , aldrig ! gud va fula de är..


Avslutningsklänning ?

Idag har allt varit som vanligt , typ .   Dagen började med sovmorgon , riktigt skönt ! sen fortsatte den ungefär som vanligt , allt börjar dra sig mot sommarlov nu och det känns skönt :) bara en vanlig måndag kvar nu när man räknat bort studiedagar ..

Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt ett tag innan jag och frida drog oss mot träningen . Vi cykla faktiskt dit idag ! imponerande , right ? nej det är inte så imoponerande men de är en bit iaf & det blir nog att fortsätta med det till tärningarna när det är fint väder . på tal om väder så är de lite synd att de har blivit kallare nu , men det regnar ju inte så man ska väl inte klaga .   Träningen var den roligaste på den här säsongen än så länge , sträckte dock mitt lår men frida och jag hade kul vi :)

Nu sitter jag här och försöker hitta en fin avslutningsklänning , jag börjar få lite ångest över det . Jag hittar verkligen ingen jag känner för direkt , eller jo jag har hittat endel men då finns de inte i storlek eller rätt färg . suck !
Aja får väl kolla vidare , funderar även på att ta en tripp till sthlm för att leta , men det är endast en tanke för tillfället ..

Nu är det dusch time ! kram & puss

Kortfattat om min helg

Jättedålig uppdatering här nu , jag vet men jag har faktiskt inte varit inne på datorn på ett tag nu .

Tänkte berätta om helgen lite iaf som har varit super ! :)   Började i fredags med att jag och nathalie , alex och joakim drog oss till stan efter skolan . Vi skulle nämligen köpa födelsedags present till Caroline . Vi hade redan innan betämmt vad vi skulle köpa men sen visade det sig att den tröjan är slut i hela sverige ..  Då blev det lite jobbigt att komma på något nytt , men det ordnade sig sen så jag och nathalie fick fixa saker som vi visste att carro ville ha . Köpte faktiskt själv en klänning och ett par beiga chinos :) 
Senare på kvällen gick jag och frida en långpromenad och sen kom Simon , och vi tre tog det lite lugnt innan Frida  vid typ midnatt gick hem medans Simon stannade och sov här .
Igår så gick vi upp ganska tidigt . Gick senare ut och kolla när min lillebror och hans kompis badade , slutade med att jag åkte i med kläderna på . Såklart var det älskling som slängde i mig .. Men även han badade sen , efter gick vi till Frida . Var senare där nästan hela dan och spelade bla fotboll och bara satt i solen , jätte härligt !
Vid kvart över sex körde mamma mig till Caroline . Hon skulle nämligen ha 16- års fest eftersom hon fyllde igår :) Jag frida och natti skulle va hemma hos henne och äta innan men eftersom vi va sena så blev det väldigt stressigt och äta menmen . Vi gick sen till kvarterslokalen och klassen kom först innan allt annat folk också kom . Det vart iaf väldigt trevlig och värd kväll :) Tack för allt Caroline !

Idag sov  jag länge . Klockan två var det samling för match i tallboda , allt var jätterörigt innan matchen med målvakt och folk men de löste sig sen och vi vann sen med 5-0 . Bra girls , fortsatt serieledning ! Nu efter har jag varit och kollat på min lillebrors match och sen har jag inte hunnit med ngt mer speciellt ..

Aja de va min helg ungefär , den har varit väldigt bra iaf . Skola imorgon tyvärr men sovmorgon iaf  :)
Men ha de fint nu , pusss

<3

image53 


Tröttast

Onsdagar är verkligen veckans jobbigaste dag , jag hatar onsdagar och det var inget undantag idag . Vaknade iofs upp med älskling och det är ju positivt :)  men dagen har varit väldigt seg och jag har egentligen bara velat gå hem hela dan . Förresten så fick vi reda på nationella proven i engelskag idag , & jag behåller mitt vg . Det känns skönt !
När jag kom hem så gick jag och la mig direkt , vaknade en gång när jag skulle äta sen har jag sovit bort hela min eftermiddag . Jag vaknade sedan klockan halv åtta och ja precis då börjar min träning , smaart denise ! jag glömde helt bort att sätta klockan så ja nu missade jag även fotbollsträningen . Bra dag verkligen ..  Men får ta igen det imorgon när ska vi på idrotten springa runt ån , och ja inte bara ett varv , utan två ! vi tjejer är tvugna att göra det för att få högre betyg än g så det är bara att springa de där två varven för min del . Jag kommer vara död redan efter ett , det är en sak som är säker .

Igår var jag och nathalie på stan som sagt , hittade lite underkläder , en sjal och såklart även en tröja ;) Efter stan gick jag till friskis och svettis för att gå på pass med caroline . Sedan , duktiga som vi är , sprang vi till tallboda därifrån . nästan iaf . mötte upp älskling där och åkte sedan hem hit .

Ha det fint :)


Idag

Sitter i datasalen nu , har teknk egentligen men det går inte så bra för mig och caroline så vi gav nyss upp .  Nationella provet gick sämst , verkligen sämst men det blir nog g iaf .  Snart ska jag och nathalie dra oss mot stan , kolla på lite kläder o så :) Ikväll ska jag nog åka in och träna sen ska förhoppningsvis Simon sova hos mig :)

kort inlägg , men men . hejdå

Nationellt prov -> panik

Hej igen . Kom nyss hem från träningen . Det blev inget varv runt språret med tjejerna idag eftersom carro glömmt skor och frida inte kunde , så jag tog min egna springtur här hemma istället . det känns iaf riktigt skönt nu när man är hemma igen ! 

Kom precis på att det är nationellt prov i matte imorgon , lite panik inför det faktiskt . När vi har testat de c-prov som har varit tidigare år har de varit jättesvåra tycker jag . De prov vi hade för några veckor sen tyckte jag därimot inte var så svåra så jag hoppas det blir lika dant imorgon , vi får väl se .

Nu hör jag att min lillebror har somnat där nere i soffan och jag måste fixa så han kommer till sin säng ..
Sov gott , när ni nu ska det !

Snart sommarlov , kämpa !

Slappis dag ! Nu är jag hemma igen efter endast några slappa lektioner , slutade även tidigare idag för att elevens val var inställt . Min svenska ligger fortfarande och väntar , tusan vad jag tjatar om den hela tiden men jag orkar aldrig ta tag i den ! jag orkar inte med skolan i huvud taget längre men jag ska kämpa på för jag räknade dagar nyss , och om ja räknat rätt så var det bara 25 skoldagar kvar plus att det går bort endel dagar pga stockholm o så . Så skönt men ändå så sorgligt . kungsbergsskolan , jag kommer sakna de otroligt mycket samtidigt som det ska bli sjukt kul o börja på katedral . Men att få en lika bra klass som jag har nu kan jag nästan bara drömma om tyvärr ..

image52

Nej nu ska jag ta det lite lugnt , kanske börja med den där svenskan jag tjatar om , vi får väl se . Senare ska jag iaf träna och efter den ska jag och Carro , kanske Frida ?, springa runt spåret . Hurtigbullar !  Jag ska börja med mina nyttiga veckor igen ;)
Hejdå

Bilder från igår

hos julia image45
image46 image47
image48 image49
image50 image51

Tjejkväll mm .

De här "lovet" har vart väldigt behövligt måste jag säga . Jga har inte gjort ngt speciellt , mest varit med Simon faktiskt :) I fredags kom ju fosterbarnen och jag lekte med dom hela dan , verkligen lekte !  aa jobbigt va de iaf men det får jag stå ut med var tredje helg nu framöver . I fredagskväll kom Simon och sov här , vilket han även gjorde i torsdags kväll :) 

Aja , igår blev det att jag var med Simon på dagen sen vid ungefär fyra så körde mamma mig till ikano och Simon blev hämtad . På ikano skulle jag köpt en hel del men så blev det inte eftersom jag missat att de stängde klockan fem , jag som trodde sex ! Men jag hann med lite affärer iaf och sen han jag köpa det viktigaste , present till Ida och julia .  Sen hem igen för att göra byta om och så , sen åkte jag till Julia :)   Julia och Ida skulle nämligen ha födelsedags middag med lite tjejer . Kvällen var väldigt trevlig . Det blev mest att vi prata om allting , såkallat tjejsnack och åt . Som sagt tyckte jag att kvällen blev väldigt lyckad ! Tack tjejer , <3  
Jag har lite bilder från igår , inte så många men jag lägger upp endel senare !

Idag blev det att gå upp tidigt för min del , samling klockan tio , seegt . Men ja de var iaf fotbollsmatch mot malmslätt som gällde .  Vi spelade väldigt bra och vann tillslut med 6-2 , gött . Nu efter har jag inte gjort ngt speciellt alls , tänkte ha gjort svenskan men så blev det inte .. Men jag ska försöka fixa lite med den nu , jag hatar svenska för tillfället !

Förresten igår kväll när mamma hämtade mig berättade hon att det var en tjur som sprungit rakt in i min mosters man . ( Jag fatta inte riktigt hur det gick till ) Men iaf så flög han bakåt och blev medvetslös . När han sen åkt ambulans in till sjukhuset så visade det sig att han hade en skallfraktur och en blödning på lillhjärnan , vilket kan vara jättefarligt .  Men det går lyckligtvis gått bra med honom och att allt blir som vanligt , det verkade som så nu iaf :)   Det var läskigt när mamma berättade igår för hon började med att säga " det har hänt en olycka" och innan hon hann säga mer hann jag tänka mig det värsta ..

Nej nu måste jag försöka med svenskan !  Lägger in lite bilder från igår sen också :)
take care !

Saknad

image43
Jag saknar dig och våra dagar .

Det vi har , det vi delar och det vi har varit med
om tillsammans går inte att beskriva i ord .
Att våran vänskap har varit så stark så pass
länge nu gör att jag inte kan leva utan den .
Våran vänskap kommer alltid att vara värd att kämpa för ,
du är min bästa vän Frida Lindström
det kan ingen ändra på .

Nu kan du få mig så lätt



Det är så mycket minnen . <3

Torsdag

Igår blev som bestämt hem till Nathalie där även de andra var :)  vi grilla o sen blev det mest snack , trevligt iaf ! Vid halv elva tiden (?) kom vi ner till stångebro . Vi va till en början vid scandic , men sen visa det sig att alla var vid pumpbron så då drog vi dit där det var ngt roligare . Jag va inte speciellt pepp" alls så jag tyckte inte de va så kul på stångebro faktiskt men roligare än att sitta hemma iaf ;)  Lite efter tolv mötte jag upp Simon och  vi gick hem till honom och sov , :)  

Imorse vaknade vi av väckarklockan kl 8 . Seegt , men Simon hade träning vid 9 så det var bara att dra sig upp och vid 9 hämtade mamma mig vid cloetta .  Åkte hem och sov en stund sen följde jag med mamma till ikano . Hitta lite småsaker som jag ska köpa imorgon tror jag , det va lite bråttom idag så jag hann inte köpa ngt speciellt . Nu  är Nicklas och Leila här , senare kommer Simon o ska sova här :) mys . Imorgon åker Simon hem tidigt för han har träning, och klockan 10 kommer våra fosterbarn .. Sen blir det väl en lugn dag antagligen , ska faktiskt försöka plugga lite också . aja , nu ska jag va lite social mot nicklas och leila ! 

image42














 

RSS 2.0