Godnatt!


Helgen har vart toppen än så länge. Imorgon match, bio och plugg.


Pon the replay



Kom hem-lagade mat-somnade halv sex-vaknade halv tio. 
Ledde till att det inte blir någon skola imorgon, ni får själva klura ut varför.
 Godnatt


Torsdag

Sitter här och skämms nästan över att alla sitter på språklektion nu men inte jag. Men skönt äre de kan man ju inte säga emot. Hann liksom inte riktigt med bussen..

Ska snart (ca 50 min är kanske inte snart men iaf) ta cykeln ner till bussen för att åka o skriva en recension på engelskaboken jag nämnde i förra inlägget. Den sämsta boken jag har läst under mitt liv, for sure.  Men nu ska jag fixa mig det sista och fortsätta ha högtsta volym på musiken. mys

Ha en fin dag hörrni! Önska mig lycka till inför skolfotot idag, det kan behövas. pussis

22 september

Hej där! Det var ett tag sen men så blir det när man inte har lust eller ork för att skriva. Jag borde väl inte sitta här nu heller eftersom jag har massor att plugga till men som alltid skjuter jag upp det till sista dagen ändå.

Vaknade upp med Timmy vid min sida vilket alltid är lika mysigt :) Vi kom senare iväg till vidigsjö där i stort sett alla tvåor på katedral skulle orientera. Jag sprang med Sandra o vi va ju grymmma. Sprang inte efter folk eller så, nejnej :) Åkte för att äta o duscha hos Timmy och sedan vidare till skolan för at få reda på att vi endast hade en lektion kvar. Skönt! Resten av kvällen spenderas framför en tråkig engelska-bok (som ska va utläst på torsdag) och framför tvn. Det funkar. Hörs då!


Låt värd att lyssna på förresten! Sister hazel - your winter

Friday i'm in love

Skolveckan avklarad äntligen! Första dagen Denise använde klackisar i skolan, and hey I made it. Haha. Gick och kände mig lång och hade rädsla för att snubbla i matsalen. Bra att veta hörrni. Skoldagen gick iaf hyffsat fort. Trafikantutbildningen är ingen höjdare inte men en överglad lärare är alltid ett plus ska ni veta.

Nu har kvällen spenderats med lite släkt från mammas sida och jag lyckades bli ett par lappar rikare, lycka! Imorgon väntas mer, hehe. Kände ingen ork att åka in till stan för fika med lite 9E-folk som jag hade tänkt, ångrar det dock lite just nu men skönt o ha en hemma kväll. Får bli en annan dag helt enkelt!

Imorgon blir det stan och käk med farmor o farfar sen kvällen spenderas i lambohov. Att det är matchledigt i helgen gillas. PUSS


Like a star you played it so well

Dagen har pendlat upp och ner i humör. Jag kan helt enkelt inte ta det bra hur jag än försöker. Det tynger verkligen ner en.

Pluggandet till halv tre inatt resulterade en väldigt trött o seg dag men det kändes ändå som att provet gick ganska fint, vi får väl se när resultatet visas. När jag kom hem vid femtiden ville jag bara lägga mig o sova men jag höll mig vaken o ska satsa på att somna snart. Lagade iaf pannkakor och bacon, satte mig vid tvn och ungefär där har jag spenderat kvällen. Mormor kom också så har varit lite social mot henne. Imorgon kommer lite mer släkt från mammas sida för att fira mig i efterskott. På kvällen kanske det blir lite fika med en del av 9e? På lördag ska farmor och farfar bjuda ut mig, pappa och didrick för att fira mig och även pappa som också fyllde för ett tag sen. Presenter presenter presenter (Y) 

Nu duschen sen sängen!

 



090909



Eftersom jag inte skrivit sen efter lördagen så måste jag säga att hela lördagen med Timmy var underbar :) Började med bowling, sen mat på plaza, bio och tillslut hem till honom där han hade gjort jättefint ♥

Veckan har varit rätt slapp då vi har haft rätt många inställda lektioner o så. Idag gick vi bara 13-14 vilket kändes onödigt men jag åkte dit iaf. Nu ska jag snart sätta mig och plugga innan matchen är ikväll, har laddat upp med godis och monster som det bjöds på på stan. Love


Your body is a wonderland


Jordin Sparks- Battlefield har jag inte fastnat för innan men nu när jag fick högtalare till datorn i födelsedagspresent blev det skillnad! Med en stark bas och hög volym är låten grym, speciellt i början. Så nu fixar jag iordning mig inför kvällen och pumpar jag bla den låten så att huset nästan skakar. Ikväll väntas överraskning från Timmy!


Fredag

Eftersom jag fyllde i onsdags o har huset för mig själv hela helgen så bjöd jag in mina favoriter från klassen för lite middag/kräftskiva igår. De va väl inte meningen att vi skulle fira mig sådär men de överraskade med blomma o tårta iaf :) Kvällen blev perfekt så jag tackar alla, det va bästa på länge och måste göras om :)









Love turns the whole thing around

Nu är det inte långt tills jag blir sjutton ju! Verkligen inget speciellt med åldern 17 men nu blir jag det iaf, lite senare än de flesta andra dock. Synd att det inte är 18 redan nu bara. Hemskt som daniel sa till mig förra italenskan " aha, men då missar du ju hela sommarn ute på krogen då" o jaa de gör jag väl om man inte kan ta sig in.. Det suger ju rätt hårt faktiskt men de finns väl även andra som fyller senare än september så det ska/måste ju funka!
Lider av en fökylning och nackspärr vilket gjorde skoldagen rätt jobbig så jag valde att gå hem efter lunchen. Eller hem o hem, jag träffa mamma på stan o pekade ut lite födelsedagspresenter lite snabbt först. Här hemma har jag tagit det lungt för att försöka må lite bättre inför imorgon. Imorgon kan man ju inte ligga hemma sjuk liksom :)
Ha det fint! ♥


RSS 2.0