Tisdag

 
jag älskar refrängen

Förövrigt . Skolan är seg som vanligt och det börjar
bli panik på pluggfronten nu igen..  
Imorgon slutar vi halv tre så innan träningen ska jag
och mamma kolla på julklappar ,   jul om en månad nu ju :)

Häfvet

Efter skolan igår gick jag på stan en stund . Först gick Annie med mig men efter ett tag skulle hon möta upp sin kusin så då gick jag en kort stund själv. Jag köpte mig lite , bla klänning, tjocktröja och ett par leggins . Får dock se om allt ska behållas eftersom jag köpte klänningen och legginsen för att ha dem på kvällen men det blev inte så sen . 

Efter att pappa hämtat mig fick jag fixa mig jättesnabbt och ja det gick snabbt ända tills jag skulle prova kläder ut kläder .. Men vid åtta tiden körde mamma mig och Simon ( vi hämta han på vägen) till Amanda som hade förfest . Där stannade vi till tio då alla tog bussen in till stan. Vi skulle nämligen gå på den årliga katedral/berzan festen "häfvet".  Simon och jag tänkte ge upp när vi stått hur länge som hellst i den stökiga kön för att ens komma in , men tillslut kom vi in men då fanns det inte ens några garderober kvar så vi fick ha våra jackor på oss. Väl inne på maxim (där häfvet hölls) var det fullt med folk och jag har inte så mkt mer att säga än nej häfvet blev inte lyckat för min del.. kön förstörde kvällen !

Vid ett tog jag och Simon taxi hem till honom och somna ganska snabbt .

Idag åkte Simon på tidig träning men jag låg kvar och sov tills han kom hem igen. Hela dagen har varit lugnt , åkte hem vid två tiden och har inte gjort speciellt mkt . Lite tråkig men ganska skön lördagkväll ändå , inget sbn för mig inte.

Imorgon ska jag plugga men kanske också kolla på min lillebrors hockey , det är sånt som märks.



Godnatt


Jag lever för kicken, precis som du

Hey!

Igår va jag och Frida på ikano efter skolan . Vi åt först sen gick vi och kollade i affärer :)  fick inte ngt spec inhandlat men ändå trevligt att bara kolla .  Vid åtta tog vi bussen hem till mig och resten av kvällen bestod av prat , I like it .


hah <3

Studiedag både idag och imorgon vilket är suuper härligt!  Så idag tog jag sovmorgon och sen har jag i stort sett bara tittat på tv och suttit här . Egentligen skulle jag och Simon träffats på dan, men hans hockeyträning förstörde . Istället ska han komma ikväll och sova här  :)  Tänkte försöka plugga lite också , vilket alla andra klasskompisar verkar göra för tillfället . Historia uppsats och ett natur/geografi prov på etthundrafemtioelva sidor är de som gäller snart . Kul !

PUSS


 

Katy Perry - Hot'n'cold


Kortfattat

Goddagens!

Jag lyckades faktiskt läsa ut boken även om jag fick läsa de sista 2 kapitlen lektionen innan men aja jag fixade det iaf!

Kortfattat om de senaste dagarna :

I torsdags(då jag egentligen skulle läst ut boken..) blev det hockey med min bror . Det var lhc -brynäs , ingen höjdarmatch kanske men lhc vann ju iaf! 
I fredags började det med en seg skoldag . Efter gick jag , Jossan och Annie till stan en kortis för att kolla lite. Tillslut åkte jag hem, åt god mat och kollade idol . Jag hade det väldigt skönt helt enkelt .
I går tog jag en låång sovmorgon innan Simon kom :) Vi lagade mat och myste hela dagen innan han åkte hem vid tiotiden.

Och tillslut, idag har jag varit på tidig träning . Nu ska jag försöka fixa med lite läxor så jag slipper göra allt på de underbara studiedagarna som är nu i veckan ;d  Lite senare hoppas jag på bio men vi får väl se!



tråkigt inlägg, men så blev det .


Imorgon när kriget kom



Ganska värdelös dag ju .

Resten av dagen består av läsning . Egentligen ska jag läsa ut "tomorrow when the war began" tills fredag ,men nu har jag istället lånat "imorgon när kriget" kom av jossan  (Ja alltså är det samma bok fast på svenska ) . Ganska dåligt av mig egentligen , men jag kanske har en chans att läsa ut 270 sidor på svenska men nej inte på engelska tills fredag .


Tisdag

Hej!   Jag lyckades precis lägga in alla bilder från mobilen på datorn , yeees för det har inte funkat förut . 
Idag var det en vanlig dag i skolan med bild , svenska , geografi och samhäll . Bilden på 2,5 timmar är världens längsta timmar och jag hatar det .

Efter skolan mötte jag upp Frida på stan och vi gick runt i några affärer :) Efter ett tag kom vi på att vi var extremt hungriga så vi tog en runda till hemköp där vi köpte bullens korv och korvbröd . Vi tog sen bussen hem och åt korv , hah så gott . Resten av kvällen bestod av prat om allt möjligt , lite tv blev det också . mys!

Nu vet jag att filmen "systrar i jeans" har börjat på tvn så jag ska nog bädda ner mig i sängen och kolla på den . Om jag inte fastnar för filmen så ska jag sova tidigt , fick nämligen en tillsägelse av pappa imorse att jag nog borde gå o lägga mig tidigare än halv ett om kvällarna . Jag tror nog pappa har rätt !

Ha de bra ♥



Sandra & jag på katedralskolans balkong för ett tag sedan.




Lars Winnerbäck - hugger i sten






GODNATT


ingen fantasi

Helghelghelg.  I fredags gick jag på stan med min frida och såklart även jossan :) (jossan och jag på stan varje fredag , yes!) Det var meningen att jag och frida endast skulle fika men det blev inte så . Krångel med fridas använda jacka . Jag var feg och inte vågade lämna tillbaka den , men jossan och frida klarade de galant utan mig . Tillslut satte vi oss på ett fik . Jag hann även handla lite , Linne och plånbok . supernöjd med den sistnämda , till och med simon sa att de va fin . hah!     Kvällen blev ganska tråkig , men jag får skylla mig själv helt enkelt när jag säger att jag ska åka bort .  fast iofs att kolla på idol med mamma och bror är inte så dåligt de heller ..

Igår åkte vi till morfar som bor i småland . Han har eller ska (?) fyllt / fylla år (dåligt av mig att inte veta..)så lite folk va där och vi åt massor .  Det var meningen att jag skulle åkt hem med pappa och bror på kvällen men sen så betämde jag mig ändå för att stanna kvar över natten . Klockan kvart över tio ringer pappa och säger att bilen har stannat , så ja de va bara packa ihop grejerna och åka hemåt för mig och mamma ändå . Resan hem som vanligtvis brukar ta knappt en och en halvtimma tog nästan 3 pga att vi va tvunga att stanna och ladda upp ena bilen .

Imorse var jag på fotbolls träning . Klockan 3 kom Simon , efter vi ätit så gick vi la oss och kolla på film , step up 2 the streets . Bra film , men efter att ha sett ettan hade jag lite för höga förhoppningar till denna film så ja ettan var mkt bättre enligt mig  .     

Simon åkte hem för ett tag sen , eller nej de va rätt länge sen nu faktsikt men strunt samma . Nu ska jag straxt hoppa i säng men innan sätta alarm på en timma senare än vad jag brukar för måndagar . Ingen historia imorgon , wiee 
Heller inga prov på tre veckor ,  LYCKA

GODNATT

Tisdag

Hallå där!

Igårkväll cykla jag över till Frida för eftersom hon är sjuk och inte har fått skolkatalogen som vi fick igår, så tänkte jag att hon kanske ville titta lite i den . Vi kolla igenom katalogen tillsammans , pratade om allt möjligt och sen var klockan helt plötsligt  halv elva och jag va tvungen att cykla hem igen .    förresten , jag och skolkataloger hör inte ihop så är det bara! fy fan så pinsamt ful .


Fridis

Idag har varit en slapp dag då jag och amanda lämnade skolan klockan tolv för att vi skulle göra en undersökning på stan om vårat tema "hållbar utvckling" genom en enkät.  Vi gick även till kungsis(<3) och lämnade ut enkäten till 2 klasser . Efter satte vi oss på ett fik och sammanställde enkäten och klockan 3 var vi klara då jag åkte med mamma hem .   Kvällen kommer bestå av plugg , har som sagt matteprov imorgon och jag är trög på procent !




tillbaka till skolan

Nu börjar höstlovet lida mot sitt slut men det har varit ett väldigt skönt lov .  

Som jag sa igår så har min familj vart i Leksand över helgen så jag va ensam hemma , eller helt ensam till klockan sju igår då Simon kom hit .  Vi kollade på tv , gjorde pannkakor , spelade spel och sådär .    Idag sov vi länge och har bara tagit det lugnt hela dagen , som vanligt!   mitt lov har varit för lungt nästan ..

Simon åkte hem för någon timma sen och nu ska jag snart sätta mig och plugga lite innan familjen kommer hem igen . Vi har matteprov på onsdag och engelskaprov på fredag , uschusch men att det sedan är ganska lugnt med prov gör det lite lättare att plugga .

Ha det bra! ♥

RSS 2.0