hahaha :)




with or without you



Tja. Skulle bara säga godnatt här! Innan jag somnar ska jag försöka läsa en bit i fettpärlan. Jag tror det blir precis lika underhållande som det låter. Godnatt

Måndagsproblem

Mitt problem idag blev inte att lyfta armarna utan det blev istället att röra på mig över huvud taget. Att gå i trappan är värst, mina ben skriker av smärta. Men det är väl såhär det ska kännas efter ett hårt pass? jaråå Annars då? Dagen har vart skrämmande lång och värre blir den då vi har mattetest imorgon och jag har inte öppnat boken än..

På resecentrum

Tja! Sitter i väntsalen på rese i väntan på 12an som ska ta mig till Timmy. Bakom mig sitter ett fyllo o pratar med sig själv. Sorgligt men ganska underhållande ändå, hehe.. Kommer precis från ett bodypump pass med Jossan och känner redan att jag kommer ha problem med att lyfta armarna imorgon. Men det är riktigt skönt att få komma igång med träning ordentligt nu efter några veckors förkyldning. Ska träna ett pass per dag denna vecka tänkte jag, antingen gym/pass eller fotboll :-) är väldigt motiverad nu så det borde funka! Nu går bussen straxt, måste rusa. Tjing!

If it makes you happy



Såg filmen crossroads här om dagen på tv och jag kan inte annat än le när jag ser den för det är en så jäkla härlig film! När scenen ovanför spelas ryser jag nästan :)

Seize the day

Tja! Jag orkar inte ta tag i denna helg. Kör på en riktigt riktigt slapp en, skönt. Det som är värt att nämna är väl typ att jag va på hockeyn idag med Frida. Vi gör det alltid roligare än vad det egentligen är liksom och en stor popcorn fick vi i oss på en period. vet inte hur vi lyckades riktigt men hungriga va vi inte längre efter :)

Imorgon ska jag träna bodypump (har köpt gymkort igen faktiskt :)) sen hoppas jag att få se min pojkvän. Eventuellt ska jag va snäll o bjuda min lillebror på bio eller ngt också. Får se hur det blir! Har köpt för mycket kläder i veckan så jag har ångest och känner att jag måste lämna tillbaka hälften så det kan bli en runda på stan med.. 

Avslutar med en låt från min myslista då.
Rihanna – The Last Song 

O när vi ändå är igång, en mysbild med.


17 september

Hallå där!  Har varit en vääldigt lugn kväll och dag. Vaknade med myskille brevid mig och vi åkte bil till skolan vilket alltid är skönt. Hade två slappa lektioner sen fick jag stressa lite till ikano där jag hade bankmöte(nu låter jag vuxen om ngt). Fixade visakort och sådär. När jag skulle till bussen så ÖSregna det så jag skippa bussen, gick in till banken och bad om att få låna telefonen. Pinsamt men hade inget val när jag tidigare insett att mobilen ligger hemma fortfarande. Fick traska runt på ikano ett tag i min ensamhet innan mamma kom o hämta mig. Vi åkte o hämta felicia, handla, åkte hem och sen har jag varvat att slappa och skriva projektplan. Nu är projektplanen färdig och inskickad. Applåd till mig nästan som inte har varit i tid med något sen, jadu jag minns inte ens. Tusan vad jag ligger efter i skolan (läs svenskan eftersom det typ bara är där vi får vidriga inlämningsuppgifter). Hade lite planer inför imorgon men nu är det ändring. Jag kommer nu fortsätta att ha en riktigt riktigt lugn helg för att bli av med min förkylning. Imorgon ska jag nämligen ner till morfar i småland där lite mysiga människor befinner sig. Kommer hem söndag!♥


Söndag

Huset är nu sålt! Vi är nöjda med vad vi fick för bud på det och imorgon ska papprena skrivas under. Nu är allt på riktigt. Om några månader ska vi vara ute från huset men vi har för tillfället ingenstanns o ta vägen, spännande hur det här ska sluta. Det jobbiga kommer inte vara att lämna huset utan det värsta är att flytta från min bästa vän. Men det ska tusan inte hindra oss att ses precis lika mycket, men alla mysiga kvällspromenader kring vårt område lär det inte bli speciellt ofta gissar jag :(

Helgen går lika fort som vanligt. I fredags var jag hos timmy och deras nya lilla vovve. Kan va den minsta hund jag klappat men urgullig är hon iaf och idag är de o hämtar en till likadan.. Vad hände undrar jag :) I lördags kom mamma och hämtade mig vid tretiden. Hemma tog jag det lugnt ett tag innan jag började göra mig i ordning. Kvällen spenderades sedan hemma hos Martin med i stort sett resten av klassen. Kvällen blev inte så lång för min del då jag va väldigt trött men det va kul! Idag är det söndag och det blir en söndag bestående av sömn, tv, innebandy och endel plugg.


Bröllop del 2














Stockholm

Godkväller! Drar tidigt imorgon till Stockholm för shopping med mamma, farmor och faster vilket ska bli helnice efter att ha fått födelsedagspengar in på kontot nu :) Det värsta är att jag inte brukar hitta speciellt mycket när jag väl är i stockholms stad men imorgon får allt bli ett undantag. På söndag är det tjejmilen som gäller. Det får liksom gå som det går, jag går runt i värsta fall hehe..   På söndag klockan 17.00 kommer helt okända personer traska runt i vårat hus vilket känns lite halvt konstigt. Hade jag varit i hemmatrakterna vid den tiden hade jag suttit och kikat ut genom ett fönster hos grannen för att se vilka typer det är som kommer och kollar bara för att jag är så satans nyfiken.  Att vi ska lämna detta hus har jag inte riktigt tagit in än..  Det kommer vara med blandade känslor jag senare lämnar detta hus men det ska bli ordentligt kul med förändring!  Ska dock inte säga för mkt för kanske vill ingen ha vårat hus eller så ballar vi ur senare, vem vet :)

Huset baksidan
Vårat lilla hus,

Ha en finfin helg ♥

Födelsedagsbarn

Jag fyller idag 18 år. Ja jävlar nu är jag äntligen 18!!

Dagen började med sovmorgon o sedan skola till klockan 4. På vår långlunch hann jag med en körlektion o käk på ming med härligt folk från klassen. Nu kom jag precis hem hit efter att ha vart på ikano och maxi med mamma. Snart ska vi käka o förhoppningsvis ska jag få lite presenter :) senare ikväll traskar jag över mot Frida och då åker vi in mot stan där vi ska kolla på bio. mys mys mys. Sedan är min efterlängtade dag över..


RSS 2.0