Januari

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Det här hade jag på mig idag
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Detta upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Många andra har kört denna lista under december och jag ska härmas, fast i januari. Så i januari ska jag köra från dag 01 till 30. Vissa dagar mer, vissa dagar mindre. Vissa dagar med bilder, vissa dagar utan. Upp till bevis hur det går!

mys


Julbilder

Bilder från den 19de när vi hade lite tidig julafton här hemma :)

en tidig julafton

Igår träffades vi tio tjejer från klassen hemma hos Annie :) Där bjöds det på mat innan vi körde igång med paketleken. Det var riktigt kul och det blev helt galet mellan varven! Efter spelet satt vi bara kvar och pratade riktigt tjejsnack in mot natten innan alla åkte hem.
Idag har jag haft en bästisdag med Frida :) vi har nämligen varit på "modell för en dag" där vi blev sminkade och fotade. Det blev lite segt då det var väldigt mycket väntetid men det var de värt, mycket skratt blev det :)
Nu är jag hemma och här är mormor, morfar, morbror med respektive, moster och kusin. blivit en myskväll med god mat och framför solsidan. Nu ska jag snart åka in till stan och möta upp Timmy. Vi ska ta en fika eller ngt :) Hade egentligen tänkt utgång med klasstjejer men känner inte att det är så smart o var bakis imorgon på vår "julafton" här hemma så det blev skipp på det..
Imorgon blir det julklappar och mys här hemma hela dan :)

Torsdag 16/12

Hemma efter matteprov som gick åt skogen men inga sura miner för det inte. Igår var jag och Timmy på den nya Harry potter filmen som va väldigt bra måste jag säga! :) Nu ska jag lägga mig en stund innan det blir att skriva naturrapport för hela slanten. Imorgon är det äntligen fredag som innehåller fina planer!
love

13/12 - lucia

Tja tja! Sitter nu vid datorn och pillar med två uppsatser samtidigt. Det låter inge bra och det går heller inge bra! Nog om det.

Helgen va bra, för kan en helg va dålig? Nästan inte! Fredags slutade jag tidigt och då åkte jag till hästen innan jag körde lillebror till träning och jag tog en sväng till ikano för lite småfix. På kvällen hade jag tänkt att jag skulle bänka mig framför tvn och sitta där hela kvällen men vid halv tio befann jag mig hos Linge där det va fest. Jag bestämde mig dock för att va nykter och inte heller hänga med ut sen eftersom det kom lite hastigt påtänkt detdär med fest och jag skulle jobba dan efter. Så när folket drog sig in mot stan åkte jag o hämta Timmy som sov här. På lördagen började jag jobba elva och slutade igen vid fyra. På kvällen var jag bara hemma och myste, det va meningen att jag skulle plugga men icke då.. På söndan va de jobb mellan elva och fyra igen. Det va lite kaos på jobbet där ett tag då det va "luciafika" och över 50 pers kom samtidigt och skulle ha glögg, lussebulle, pepparkakor och kaffe. Det va bara att se glad ut och köra! När jag kom hem var morbror här så vi åt mat och sådär tillsammans innan han åkte hem mot Stockholm igen. Då åkte jag till hästen en snabbis igen innan jag senare mot kvällen åkte till Timmy.

Idag helt vanlig dag i skolan. Såg inget luciatåg för jag misstänkte att det skulle bli lika kasst på Katedralskolan som förra året plus att det va inlagt efter skolan. Inte ens på tv har jag sett något luciatåg men jag klarar mig nog i år ;)   Nu ska jag försöka förflytta min lillebror till hans säng från min säng innan jag ska sova. Han somnade när vi låg och kolla på tv och jag känner inte att jag vill ha en bror med 39 graders feber och förkyldning brevid mig i natt.

Godnatt ♥

8/12

Red Cross over top dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

Gör ett nytt försök och beställer nu denna klänning :)   Annars då? Igår gick jag Timmy Martin och Martin till ming och åt efter skolan. Därefter gick jag och Timmy på stan och letade julklappar tillsammans :) Han hittade lite men jag hittade inget speciellt direkt. Klockan fyra började jag jobba och stängde vid åtta. Mamma, moster och kusin kom förbi en sväng och fikade. Mysigt att träffa moster och lillkusin vilket va ett tag sen! 

Timmy hämtade mig efter jobbet och då åkte vi hem till honom. Blev bara en myskväll och idag tog vi lite sovmorgon innan vi åkte in till svenskan som blev min enda lektion idag. Nu sitter jag och försöker plugga lite naturkunskap. Det är sjukt mkt kvar i skolan nu sista veckorna, aldrig haft så här mkt känns det som. orkar.inte.mer.


En stolt storasyster



Min lillebror är utan tvekan det bästa jag vet och det är väl inte så konstigt eftersom vi är syskon. Jag är ofta med honom när han spelar matcher (speciellt innebandy) och det finns många förklaringar till varför. En av anledningarna är att han är så jäkla bra att det är alltid är kul att titta på honom. Det visar sig kanske nedan också. Jag måste få skryta lite för jag är en stolt storasyster :)

Spelarstatistik pojkar 12/13


Spelarstatistik pojkar 12
 SpelareLagMatcherMålAssistPoängUM
1 Wallerstedt, Didrick Linköping IBK Ungdom lag 43 7 21 15 36 0
2 Liedberg, Oliver Bergs IK -98 9 19 5 24 4
  Hedberg, Anton Bergs IK -98 9 12 12 24 2
4 Thoren, Oliver Bergs IK -98 9 16 7 23 0
5 Björklund, Rasmus Boets IK 8 15 1 16 0
  Wiktorsson, Linus Bergs IK -98 9 13 3 16 2
7 Jalméus, Gustav Simon Solfjäderstaden IBK 8 12 3 15 2
  Blixt, Hugo Linköping IBK Ungdom lag 43 3 9 6 15 0
  Lövstedt, Melvin Solfjäderstaden IBK 9 8 7 15 0
10 Pettersson, Emil Linköping IBK Ungdom Lag 51 8 11 3 14 2

Jobbhelg

Idag är jag fan nöjd över mig själv! Jag har jobbat på cafét helt helt själv 11 till 16 idag, alltså både öppning och stängning och jag klarade fint. Trodde innan att tiden skulle gå sakta men den gick väldigt fort då det va så mycket att göra hela tiden. Har vart helt uppe i varv hela dan så nu när jag kom hem och satte mig i soffan så blev jag helt slut. Ikväll ska jag inte göra någonting mer än att hämta min mamma på stan senare. Skulle egentligen träffat Carro och Natti men de skulle ut och ta en öl så eftersom jag ska hämta mamma senare plus att jag är helt slut så hängde jag inte med.

Imorgon blir det jobb mellan 11 och 16 igen. Sen är det massa plugg som gäller..

Ha en bra lördagskväll :)

Tomtenatta

Klänningen kom på posten idag. Säger bara köp inte klänningen om du inte vill visa rumpan :-) nu sitter jag på bussen till Timmy. Jag har vart på tomtenatta tillsammans med Jossan. Det blev typ bara på bikbok kvällen spenderades, stod nämligen i kö sammanlagt två timmar inprincip. Men vad gör man inte för 40 procent liksom? ... Busschauffören är asläskigt förresten. Dösur! Hatar när de inte kollar på mobilbiljetten heller. Va bara tvungen att lägga till det :-) nu ska jag krypa ner hos min favvo snart och kommer sova gott! Puss

Dress

Full Lace Dress SEK 314, Angeleye - NELLY.COM
Har gjort det igen, här om två till tre dagar :)
Internet har jag fått igång också, bra assåå!


Godmorgon!

1 december redan! Inte långt kvar till jul nu för den 19de redan ska jag fira med mammas släkt och sedan på julafton med pappas släkt. Julklapparna är verkligen efterlängtade lite extra i år, det är så mycket jag vill ha nu hehe :-) Det gick okej att jobba igår trots att mitt huvud kändes tungt. Underlättade verkligen att vi jobbade två så vi kunde prata hela tiden. Mina arbetskamrater jag träffat är verkligen bra! Nu är det helgen som gäller för mig då jag ska jobba själv. Det ska bli spännande och kul :-) Denna dag kommer i stort sett se ut som igår förutom jobb. Jag kommer ligga i sängen och försöka bli bättre. Har redan hunnit med ett avsnitt pensionärsjävlar och ett ung och bortskämd på mobilen. Tur jag har den nu när vi inte har internet på datorn och inga mer kanaler än 1,2,4 och 6an än. Nu är det morgonrocken och frukost som gäller innan jag bäddar ner mig igen. (det blir inga radbrytningar när jag skriver från mobilen därför det blir väldigt osammanhängande text.)

RSS 2.0