Öland

Tjena !
Nu är det bestämt , jag och Didrick åker med tåg ner till kalmar tidigt imorgon . Sen möter våran farmor & farfar upp oss och vi bor med dom i husvagnen på öland .   Sen på onsdag kommer även mamma , pappa och Simon ner :)

Eftersom vi inte åkte ner idag så åkte hela familjen till vingåker idag . Jag hittade tre par trosor , inget mer . besvikelse ! o trosorna köpte jag bara för att jag inte hittat ngt annat liksom ..  De fanns ju massor med jeans men hälften va jättefula och sen de jag provade passade inte alls . skit affär !!    Sen stannade vi i norrköping , tjocka i oss mat på mcdonalds sen åkte vi vidare till "maxihuset" . Vi skulle egentligen bara handla mat men på stadium hittade jag en träningströja och en bikiniunderdel  , sen köpte jag även en bikini på hm .

Nu kanske de är dax att börja packa , ha det fint !


Örebro / Kumla

yepp , hemma igen efter 4 roliga dagar i örebro / kumla med familjen Lindström  :)  

Åkte tidigt i torsdags morgon och efter en seg bildresa kom vi till örebro .  Fridas lillebror Fredrik hade match tidigt så vi lämnade av husvagnen på campingen , åkte till skolan och lämnade av friedriks grejer lite snabbt sen direkt till match . Efter åt vi på ikea och kollade runt lite i affärerna runt om sen åkte vi till husvagnen i kumla och bara tog det lugnt :)
På torsdagen blev det en dag på stan i örebro för min och fridas del . Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara ngn speciell "shopping-stad"  men den var ungefär som linköping faktiskt . Efter ett tag så var både jag och frida (mest jag) jätte trötta och blev då riktigt flumma . Kul var det !  Jag hittade bara en bikini överdel , men frida hitta massor !   Sen åkte vi tillbaka till husvagnen , grillade och resten av kvällen satt vi i husvagnen och bara pratade om allt , så som bara vi kan göra :)
Igår fick vi en sovmorgon innan vi åkte in till gustavsviks badet . Frida och jag sprang runt där inne och åkte forsen , rutschbanor osv . Okej , det kanske inte var lika kul som när man var mindre men va tusan , kul hade vi och ont fick man . Stackars frida ramla ner för en stentrappa ,  de va bland de roligaste på hela dan . Alltså jag brukar inte va skadeglad men de såg så roligt ut , men hon skratta med så .  Jag hoppade från tian också , jag trodde jag skulle dö och pulsen gick som bara den men jag lever ! nöjd fan .   Sen kolla vi på match och hade ännu en lugn kväll !
Idag var vi uppe kl 8 för att kolla på match sen kom vi hem och sov innan vi låg ute i solen lite .  Vid två åkte vi hem och nu sitter jag här . Ska äta ngt innan jag måste börja packa upp och packa om . jobbigt . Men eventuellt ska jag och min lillebror ta tåget ner till öland imorgon , sen kommer resten min familj och Simon på tisdag ..

Jag kanske inte skriver ngt mer innan jag åker . 
Pusssshej 


<33


Tisdag

Tja !   Idag gick jag upp tidigt , eller ja tidigt o tidigt men klockan halv tio är tidigt för mig nu . Vid elva mötte jag upp FridaL vid bussen . Väl inne på resecentrum vart det lite jobbigt eftersom alla bussar har ändrat nummer och vägar men vi fick fråga oss fram så det gick finfint . Frida söt som hon är gick haltande in på bussen eftersom hon hade skoskav och då knackade en tant på hennes axel o gav henne ett plåster . Sötis tant , så snäll ska jag med bli när jag blir tant .

Utanför Hm mötte vi upp Frida J och vi började kika runt lite i affärer . Frida L ( känns jättedummt att skriva frida L / J helatin men annars fattar man ju inte !?)  lämnade oss efter en timme då hon hade andra planer .. hah .
Så jag och den andra Fridan gick vidare runt på stan innan vi satte oss på thai coconut och åt .  Vi äter alltid där så varför inte idag också liksom .  Frida hittade skor och tröjor men jag hittade bara en tröja . Tråkigt , jag som hade tänkt o shoppa mkt idag ..     Sen åkte Frida på träning och mamma hämtade mig .  Nu sitter jag här . Mamma gör pannkakor och jag är egentligen jättemätt men pannkakor kan jag inte säga nej till ju !

Förresten så ska jag följa med fridaL s  familj till Örebro på torsdag , de ska bli kul kan jag lova :)    Sen nästa vecka ska jag till öland med familjen och sen blir det förhoppningsvis gbg med Carro helgen efter . Mkt åkande , men kul !!

Nu äre pannkakor som gäller , mums

<3




Jag älskar oss

Ett tag sen jag skrev nu , men det är för att jag inte vart hemma ..
I torsdags vaknade jag av att pappa frågade om jag ville följa med in till stan . Han skulle till naprapatern(?) och jag hade ju ingen lust att gå själv så jag tjata på min lillebror . Först ville han verkligen inte följa med men sen locka jag med att jag skulle bjuda på china mat efter . Klart han hängde på då ! haha .  Iaf det blev lite stressigt på stan för Simon ringde o sa att vi skulle åka vid två tiden men jag hann med de mesta som jag skulle fixa .   Vid halv tre kom Simon o hans pappa o hämta mig , vi hämta sen hans lillebror och sedan åkte vi iväg ..  Jag skulle nämligen följa med till Simons mamma några mil utanför varberg .

Jag hinner inte berätta så mkt om de men det var en lugn och trevlig helg :) piss vädret förstörde ju endel menmen så är det .  Vi kom till linköping lördagskväll men jag åkte inte hem , utan stannade hos Simon .   Nu , måndag är jag hemma igen . Båda dagarna här hemma i linköping har vi bara varit hemma hos honom men igår kväll va vi på bio och såg "what happens in Vegas" . Bra film som jag kan rekommendera !   

De blev ett väldigt rörigt inlägg känner jag men jag måste fixa mig nu . Träning snart !
Pussshej

None
jag älskar oss


Fotbollsskola

Nu är två av tre dagar som ledare på adidas fotbollsskola över . Jag kan ju säga att jag är glad att jag fick den grupp jag fick , tjejer som är mellan 7-9 . Visst dom är jobbiga när de hela tiden gråter , ska skvallra , har ont ngn stanns osv men det går bra extremt bra om man jämför med fridas grupp . Hah ! deras killar rymmer och struntar i allt så jo jag är nöjd med tjejerna :)  Sista dagen imorgon , skönt !

Igår efter fotbollen så cykla jag och frida hem till mig och bara tog det lugnt . Vi kollade på gamla kort o då blev de mkt skratt kan jag lova , bilderna som är tagna för minst 4 år sen är såå snygga ! inte , kul var det iaf . Sen låg vi bara i min säng och pratade om allt . Det behövdes för det var mkt länge sen sist !


Jag & frida för 4 år sedan ? frida är så söt


Frida är för gullig på den här bilden !

 
Alltså ja , det är nog bara jag och frida som kan skratta åt
dessa bilder eftersom vi har minnena .  Men ändå , vi
bjuder på bilderna .  


Nej nu måste jag hoppa in i duschen o sen ska jag väl sova .  PUSS & godnatt




Lugn helg

Jag vet att jag nämnde i de förra inlägget att jag skulle lägga upp bilder sen avslutningen men de kmr snart . måste få lite mer roliga bilder från folk , har inte så jättemånga ..  Men jag kan ju lägga upp två nu förresten , som jag tagit från corren . Corren va i kyrkan och tog kort så vi va med i tidningen i fredags .. jag ser ut som en stor tjockis men äch .





Helgen har varit lugn , moa o ole har vart här så jag har vart hemma . Lite skönt att börja sommarlovet med en skön helg faktiskt :)   Men idag var det match mot valdermarsvik som gällde , vinst med 6-0 . härligt att avsluta med en seger till innan vi nu har match uppehåll tills augusti . Segern idag betydde alltså att vi är obesegrade den här säsongen , gött ju !

Imorgon börjar fotbollsskolan ,  ska va ledare där med bla Frida och Carro . Det går säkert bra även om jag inte har sån lust med det nu ..   så nu är det väl dax att hoppa i säng snart om jag ska orka mig upp klockan sju imorgon . suck
Godnatt  , <3

Avslutningslunch

I onsdags åkte jag , mamma och Caroline till ikano för att det var 50% på mq . Jag hitta ingenting på rean , men köpte en röd fred perry pike där .  Sen köpte jag även ett par högklackade skor .   

När vi kom hem fick jag snabbt göra ordning mig för klockan ett började avslutningslunchen .  Den va lite långdragen men ändå trevlig . Har bara några bilder där ifrån men ..


Ida & Frida :)


Frida & jag :)


Har inga mer bilder från middagen men här sitter endel
av klassen : Linus, Natti, Alex, frida & Thomas .

Efter middagen va jag med Simon en stund . Senare åkte jag , mamma och pappa för o köpa avslutningspresent till mig . En cykel ville jag ha och det blev de :)  Den invigdes direkt för när jag kom hem cykla jag och FridaL till träningen . Flumm och rolig träning , de blir så när vi inte har våran riktigt tränare .. hah .


Min Simon vid ån .. :)


De va min onsdag , lägger upp bilder från avslutningen och kvällen lite senare ;d


STOCKHOLM !

Lite efter ,  men bättre sent än aldrig ;)

Stockholm med skolan som gällde under tisdagen . En stressig med fram för allt rolig dag . Jag har några bilder som är från bussen , tog tyvärr aldrig några kort på stan ..

På vägen dit


Frida & Nathalie


Trötta Alex & jocke

På vägen hem

STOCKHOLM
Hemresan som var roligast .  Joakim , Caroline & Alexander .
Bilden får tala för sig själv !


Söta Frida & Nathalie


Jag älskar bilden ! Alex & Frida :)


Yeah


Natti goes snygg !

Jag har inte många mer bilder , kanske får mer av resten av klassen . Vi får se om jag lägger upp mer senare ..
Det var iaf en riktigt värd dag ;d




Stockholm

Sthlm
 
Yes , imorgon bär det av till huvudstaden med alla nior ! Först ska vi gå på ett museum sen ska jag och carro gå på stan :) De flesta ska gå på gröna lund men Carro och jag ska shoppa järnet istället ;)
Kanske kommer det upp lite bilder efter dagen imorgon !

Lång helg

Nu har det ju vart lediga sen torsdags , skönt :) Jag har hunnit med endel faktiskt . Jag tar det lite snabbt för jag orkar inte sitta här så länge ..
Torsdag : Efter skolan kom endel av klassen hit , vi bada , grilla o hade allmänt trevligt bara :)
Fredag : Jag sov länge , sen var det match som gällde mot linghem , seger kan jag ju tillägga .. Efter den åkte jag till Simons kompis där Simon o nåra va . Vi var bara där en stund innan jag och Simon åkte hem hit o sov :)
Lördag : Jag och Simon sov länge . Vi gick sen ut o tog de lite lungt innan han åkte hem . Sen träffa jag frida en snabbis .
Idag , söndag : Upp tidigt för match mot Lotorp , 6-0 till oss :) Efteråt har jag tagit det lugnt ute vid poolen . Låg på en luftmadrass i poolen i någon timma . De va dock lite för länge för nu ser jag ut som en kräfta , inte nice alls . Plus att jag har som benskydd på benen som jag måste ha fått när vi spelat idag . Alltså är halva vaden vit och halva röd . Jag är så snygg !  not

Nu ska jag hjälpa till o duka .
pusss


woohuu

Carro o jag lyckades :D wooooohuu säger jag bara .

Efter skolan gick jag och Carro till bosses o firade , hah . Sen gick vi på stan , inte mkt köp alls . Mjukis shorts , ett linne och underkläder för min del . alltså ingen avslutningsklänning ..       Sen åkte jag direkt till träningen som var riktigt kul idag faktiskt ;) lite ovanligt men de va den iaf . 

kort inlägg , men nu ska jag göra ordning mig inför natten . pusss :)


Grundskolans slut

Skolan fortsätter med slappa lektioner och betygssnack . Jag är väl rätt nöjd med mina betyg än så länge , så jag ska inte klaga .  Carro o jag fick roliga besked på tekniken också , woho om vi lyckas ;d haha helt sjukt .

Efter skolan stannade jag kvar och gjorde ett kemi prov jag missat , inte pluggat ett skit men de gick ju ändå . Sen hem och nu har jag varit ute o gått och ja bara tagit det lugnt hela dan  :)  Det är så grymmt skönt att komma hem och tänka efter , vad ska jag göra nu . Nu kan jag göra precis vad jag vill . Det har alltid varit ngt man har behövt plugga annars , men nu är allt klart . Ja hela grundskolans pluggande är slut , o fy fan va skönt det är !!!

Nej men nu säger Simon att det är en bra film på 6'an så ska bädda ner mig i sängen o kolla på den .
Puss&Godnatt


8 skoldagar kvar

Det är ju pinsamt hur ful min blogg är , usch usch men jag ska fixa den ngn gång när jag orkar ..

Idag sov jag & simon länge innan vi gick ut o bada osv . Inte mkt solande för mig inte men aja hoppas det blir fint i veckan för jag måste få lite färg innan avslutningen iaf ..  min klass kommer va asbruna imorgon , inte bra . haha
Nu kollar jag på tv , renee möter cirkus zlatan , på 3an sen jag jag nog ge mig ut och gå med alice  :) 
 
Jobbigt med skola imorgon , men det är ju bara 8 skoldagar kvar till sommarlov så det går bra . Jag vill ha sommarlov nu , men samtidigt inte  . hm
Nej , tillbaka till tvn nu . byee

Jag älskar min Simon


RSS 2.0