men tjaaa


torsdag

Tja!  Igår stod denise wallerstedt på skridskor för första gången på år och dar. Resulterade i kramp fort men min hockeyspelande lillebror sa " du är ju inte superkass", vilket jag tar som rätt bra. jag ramlade faktiskt inte en enda gång! hehe.   Därefter mötte jag upp timmy och martin x2 för lunch på bk. Efter ett tag lämnde de mig och jag fick gå på stan själv i väntan på att åka till träning. Dock gjorde inte det mig så mkt eftersom det resulterade i shopping :)   Halv sex var det träning vilket va roligt då det är snöfotboll som gäller nu för tin.

Idag lämnade jag sängen hyffsat tidigt för första gången på länge nu. Jag didrick och pappa hämtade upp timmy och hans lillebror vid tiotiden. Sedan bar det av mot örebro. Där har vi spenderat hela dagen i simhallen. Jag har slagit mig gul och blå i forsen, hoppat från tian, åkt ruschelkanor (stavning?) av olika slag och badat utomhus. Med andra ord har jag haft en riktigt bra och rolig dag. En riktig lekdag!



Fast rhodos vattenland är ju bättre assåå :))

running up that hill

Idag har varit en dålig dag. Ingen dag jag kommer minnas.

Men sämre dagar har väl alla, right?


lovlovlov

Kortfattat om mitt lov hitills:

Dagarna på lovet har börjat precis som de ska: lugna. Farmor och farfar kom upp i fredags så min kväll spenderades med dem. God mat och tvmys. De har min förra hunds valp så mkt tid spenderades med den, supermysigt med en hund i huset igen såklart :)

I lördags åkte vi till ikano i snöovädret. Vi åt thaimat och gick runt i affärerna. För mig blev det ett par nya jeans vilket verkligen behövdes! Vid fyratiden körde mamma ut mig till fotbollshallen i ryd där jag spenderade eftermiddan. Tittade nämligen på juniorcupen där Timmy spelade. Det blev ganska sent för Östria gick till final och vann cupen. Kom hem och såg slutet på melodifestivalen och sedan "sweet home Alabama".

Söndagen började med hårdträning på worldclass med laget. Farfar hämtade mig sedan och påvägen hem plockade vi även upp Timmy sedan min kusin Pontus. Här hemma blev vi bjudna på god mat som farmor stod för. Senare mot kvällen åkte jag timmy och mamma till cloetta center och tittade på didrick som spelade hockeymatch. När den va slut skjussade mamma ut mig och timmy till han där jag fick se deras nya hus med möbler.(Har alltså bara sett det utan möbler innan)

Idag måndag har dagen bestått av film, serietittande och slappande hos timmy. Det behövdes för min träningsvärk jag har i benen sen gårdagens träning. Vi började kolla på the vampire diaries som jag faktiskt fastnade lite för fast jag egentligen inte gillar overkliga filmer. Så nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på ännu ett avsnitt innan jag somnar :)

Hoppas ni har ett bra sportlov ♥


natti natti

Nationella matte b i tisdags, fek prov idag vilket har tagit mina krafter helt för denna vecka. Tills imorgon ska vi ha läst en massa kapitel i en engelskaboken men med (faktiskt) ett gott samvete säger jag att det skiter jag fullständigt i och säger GODNATT


hm.se

Jag beställde hem lite smått och gott från hm.se för ett par dagar sen och va sådär lagom nöjd. Fick dock sen se att kläderna levereras vecka 13, hej väääntan.



med mera :)

Helg

Underbart med helg nu då. Tyvärr är det mkt plugg i helgen vilket förstör en del men efter nationella matte på tisdag och fek provet på onsdag kommer jag ha sportlov så inte duga. Läääängtar.

Debattartikeln gick okej, inte mer än okej och inte mindre än okej. Det gick okej helt enkelt. Slutade efter det och tog ettbussen hem. Väl hemma har jag vart ute och gått med Frida sedan resten av kvällen har jag haft lite kvalitétid med lillebror. Lagat mat och tittat på tv mest vilket har vart skönt. Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen för imorgon ska jag ta tidig buss. Shopping med Jossan står på schemat, o jag ska unna mig kläder! Resten av kvällen spenderas med Timmy :) Hade tänkt att gå på 18-årsfesten jag blev bjuden till men ångra mig sen för att vi inte hitta någon rolig förfest. Så kan det vaa

Nu ska jag sova, Godnatt ♥


Visste ni

att jag vill - ha sommar
att jag har - lite panik inför tre timmars debattartikelskrivande imorgon
att min senaste kyss - var idag
att jag lyssnar mycket på - pappa
att jag funderar på - livet
att jag pratar – fult som fan
att jag inte gillar – att det är allt för långt kvar till sommar
att min första riktiga kyss – va haha
att jag avskyr när folk snackar - om saker de inte har en aning om
att kärlek är – fint
att jag alltid kommer att – vara kort och tjock
att jag är förälskad i – timmy
att sist jag grät var – oj, väldigt länge sen nu när jag tänker efter
att min mobiltelefon är – min älskling
att när jag vaknar på morgonen – är jag trött precis som alla andra
att innan jag går och lägger mig – räknar jag hur många timmar jag får sova
att idag har jag – varit väldigt länge i skolan
att jag just nu tänker på - övervakningssamhället för att komma på argument
att i kväll ska jag – fortsätta lyssna på diskussionen mellan grabbarna o sen sova
att i morgon kommer jag – njuta av att det är helg
att jag hoppas –  det går fint imorgon på debattartikeln
att jag verkligen vill- ha sommarlov

Godnatt!


saknar min pojke lite smått sådär


3 februari

Idag tog jag mig upp vid halv sju för första gången på väldigt många dagar nu. Som tur var så va mamma hemma och kunde köra mig och lillebor till skolan för bussen kom aldrig. När vi kom till ekängen så va det totalstopp efter olycka men polisen visade oss sedan att åka på cykelvägen förbi olyckan.

Så lite senare än jag skulle kom jag till ljunkan där jag tillbringat min dag. Har nämligen fått fina gelénaglar av Caroline! Helnöjd :)  Imorgon måste jag dock släpa mig till min egen skola känner jag..
När jag va klar på ljunkan tog jag bussen till ikano o mötte upp mamma och lillebror. Vi gick o käka och handla lite kläder. Hoppade min träning eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Känner att jag måste röra på mig även om inte halsontet går över snart. Har överskottsenergi som aldrig förr..

Imorgon ska jag och jossan ta hand om vilsna nior på morgonen o missar därmed ännu fler lektioner plus får en biobiljett. Helt okej för mig ändå.

Nu måste jag läsa de sista kapitlen av boken som är till imorgon. Natti natti! <3

Hit med lite sommar nu tack..


sjukling

Festen i lördags va grymt rolig och jag kan inte mer än o tacka Frida och Linus som anordnat den så bra :) Den bestod av dans hela kvällen och goa människor, toppen!  


 Lite fler bilder finns på facebook.

Har dock nu efter helgen dragit på mig en influensa som mamma så fint kallar det. Huvudvärk, feber, öronvärk. Kallsvettas helatiden så dagen har vart jobbig i skolan. Kände mig tvungen att gå till skolan men tog dock sovmorgon och hoppade över iv:t så det blev bara två lektioner för mig idag men de va hemskt ändå. Imorgon stannar jag dock hemma och myser framför tvn med min käre bror.

Nu ska jag titta vidare på paradise, Hörs!♥





RSS 2.0