Pålle


28 April

Hej där!
Kom precis hem från fotbollsträning och innan det var det "ledar/domar utbildning. Jag anmälde mig efter en viss tveksamhet till att va domare så redan på söndag ska jag och emma dömma vår första match. Vi kände att det var bäst att vara två eftersom det är 7-manna och som sagt första gånger. Det ska bli spännande att se hur det ska gå..
Gillar att ekonomiprovet är avklarat efter idag även om det gick sämst. Nu är det "bara" nationella provet och redovisningen i psykologin imorgon innan jag kan pusta ut :) Nästa vecka ser läskigt lugn ut så då ska jag se till att njuta.

Efter skolan imorgon ska jag hem fort för att åka till hästen och fixa lite innan hovslagaren kommer. Sedan blir det lite ridning efter det :) håller tummarna för att vädret blir bättre men det ser väl inte så ljust ut.

Har inte så mycket att säga mer än att planerna inför valborg ser bra ut. Det blir att grilla, basta,bada och chilla med ca 15 personer hemma hos Henrik. Precis så som jag hade hoppats på att det skulle bli för någon större fest är jag inte sugen på alls!


Helg

Helgen går som vanligt för fort. Men tänkte skriva ner lite av min helg iaf;

Min fredag blev inte riktigt som planerat. Va först och red med mamma i hagel och regn. Va ju meningen att jag skulle träffat Carro senare men ingen av oss var allt för peppa på att dra in till stan så vi sköt upp det helt enkelt. Därför blev det en slapp hemmakväll för mig. Tog faktiskt tag i att rensa på mitt rum och nu är det redigt snyggt faktiskt. Tror nästan inte att det vart så rent ngn gång, hah illa :)

På lördag tog jag ordentlig sovmorgon innan jag och farfar åkte in till sporthallen där vi tittade på lillebrors skolhandbolls match. De vann med 19-2 och är nu klara för final, kul. Därefter hade jag samling för match mot hagahöjden. Den avslutades med en skön vinst med 7-3 :)  När jag va hemma tog jag det lite för lungt där ett tag så det blev riktigt stressigt att göra ordning mig men jag hann iaf med bussen klockan 10 som gick till kisa. Där var det Paulinas 18-års fest som va väldigt trevlig! Tyvärr var jag väldigt seg efter matchen så efter halv två var jag död. Kunde som tur va åka med Daniels pappa hem så behövde inte stanna över natten, tackar för det eftersom det va riktigt skönt att vakna i min säng imorse.

Idag har jag inte gjort några större ansträngningar. Va på stan en snabbis och köpte en jacka och ett linne. Efter det har jag inte lämnat huset. Sitter nu med svenskan( som skulle vart inne i onsdags..) men det går satans trögt för svensk språkhistoria är inte allt för skoj.

Imorgon börjar jag min enda lektion tjugo över ett vilket är riktigt skönt. Ska väl ta tag i svenskan så jag slipper ha ångest över den då det är både psykologiredovisning på 15 min, ekonomiprov och engelska nationella denna vecka. En underbar vecka med andra ord, PUSS


Torsdag

Seg och vanlig skoldag. Slutade lite över ett och missade precis ett bussen. Satt kvar lite i skolan och tänkte plugga men som vanligt blir det bara prat. Istället för att ta bussen hem åkte jag hem med timmy en stund. Men mamma slutade tidigare än vad jag trodde så det blev bara en snabbvisit innan mamma hämtade mig.

Ikväll skulle jag ta tag i plugget men fan va jag suger på att plugga. Kan. verkligen. inte. så jag sov istället och nu kollar jag på hv-dif.

Imorgon blir det att sluta tidigt, då hämtar mamma mig och vi åker till stallet. Hon ska låna en häst så vi ska rida ut tsm. Håller tummarna för bra väder dåå. Senare på kvällen ska jag träffa Carro då det antingen blir fika på stan eller bara chill hemma hos ngn, återstår att se :) Andra planer för helgen är match och Paulinas 18-års fest bland annat. Kul!




'

Ber förövrigt om ursäkt för min musik som lyckas spelas på bloggen direkt, vetifasen hur man ändrar så den inte spelas direkt :):)

Seriepremiär

At Timmys place. Han kollar på bond, jag sitter här och skriver svenskan. inte..

Igår var jag på stan med mamma på dagen. Kom hem med två kortbyxor, en kjol, en jacka, en klänning och en tröja. helnicee. Vi avslutade med ett besök på thai coconut :)  På vägen hem övningskörde jag på vår grusväg för första gången. Lärde mig att starta och växla.( Har kört två gånger till på min lilla grusväg efter det och nu är jag KUNG hehe. Men de som har vart hos mig vet att jag har en garageuppfart, iaf så klarade jag att svänga upp på den på helt egen hand.) Senare mot kvällen kom Timmy till mig och vi kollade på film och åt sen sov ganska tidigt.
Idag va det seriepremiär som stod på schemat. Åtvidaberg stod som motståndare och det gick käpp rent åt helvete :) vi har knappt spelat så dåligt någonsin enligt mig och förlora med 4-3. aee ingen rolig match inte. Kom hem ganska sent, åt och nu är jag hos Timmy. Försöker mig på svenskan men även det går åt helvete. Gött mos.
Imorgon blir det doktorn vid elva för att ta blodprover. Efter det idrottslektion sen hem och direkt till hästen innan jag drar på fotbollsträning. Yey fullspäckad dag! Hörs dåå


sötbild på mig och fridaa

Rhodos - 09





Fredag

Plus : 

  • Vakna upp brevid Timmy
  • Slappa lektioner
  • Sluta tidigt
  • Mcdonalds med sandra, daniella, henrik och gabriel
  • Skjuss hem av Gabriel och Henrik
  • Rida i solsken
  • Chillkväll
  • Nytt avsnitt av the vampire diaries..
  • Bestämmt att gå på stan med mamma imorgon

Minus :

  • Gå upp tidigt
  • Vara dödstrött i skolan

Alltså plussidan vann rätt stort = bra dag :) puss & godnatt


Skuul

Sitter i skolan och har psykologi. Slutar om cirka 10 min och då ska jag springa till bussen. Mamma ska ha lagat god mat till mig när jag kommer hem sen ska vi åka till stallet och rida. Hade hoppats på samma väder som igår men de duger. Senare ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt för jag känner att jag behöver det. PUSS

15.20 hemma nu och vill bara säga ngra ord. Glöm det jag sa om vädret, jag ska inte klaga. Jag måste ha kollat ut precis när solen var i moln men de är ju faktiskt lite sämre än igår iofs.. :) Ändring även om min kväll. Drar till min myspojke och sover där. Gött!

Lördag

Sitter och dör lite. Av tråkighet. Orkade inte ta tag i dagen så det blev en lugn kväll hemma idag- dög ett tag..

Tog en rejäl sovmorgon idag iaf innan jag åkte in till stångebro och såg på lillebrors match. Senare hämtade vi min hm beställning som kommit men de va väl inget att hurra för i den ändå. Sen åkte vi hem, åt min favvorätt. Resten av dagen har jag stannat här hemma och knappt rört mig. Hade två planer inför dagen 1. städa rummet 2. läsa ut låt den rätte komma in. Varken plan ett eller två är avklarade eller ens påbörjade, illa.  Kul och bra lördag, hej! Jag har gjort nya planer inför imorgon, fler planer dessutom. Upp till bevis.

PUSS


(saknar mitt blonda hår liiite, därav bilden..)

 


trött tjej

Hästen, lunch och stan med jossan, filmmys med frida, jocke, alex och linus. Nu sängen!

Keep on walking

Hey! Jag va ju och red igår o nu har jag en häst som jag ska sköta två ggr i veckan typ. Nóttfari heter den tror jag.. Men islandshäst är de iaf och det ska nog bli braa :)

Senare mot kvällen åkte jag, pappa och didrick till ishallen. Didrick va "puckpojke" så vi fick ståplatsbiljetter. Helvete vad de suger att stå upp men kul att lhc vann :) Djurgårdsklacken var ju underhållande i sig.. sicket folk de finns asså!   Vi plockade sedan upp Timmy på hemvägen så resten av kvällen bestod av filmmys, shutter island som sög. Hade förväntningar på den filmen men den va ju bara psyk.

Idag vaknade vi sent och lite senare åkte timmy hem. Då började jag göra ordning mig lite sen åkte jag ut till tornby. Där mötte jag upp mamma och köpte ridkläder, heh måste ju ha nytt nu :)

Nu ska jag sova, ♥


worth it

Tjaa!  Begravningen va hemsk trots att jag inte kände gammelfarfar något vidare. Lite värre än vad jag räknat med till och med var det. Stämningen, tystnaden och se gammelfarmor och hennes söner ta farväl. blä.

Resten av helgen har varit lugn. Vi sov hos farmor och farfar i torsdags sen åkte vi till min moster på fredagen. Där åt vi påskmat och umgicks med släkten. Kom hem ganska sent på kvällen och det var meningen att jag och frida skulle hitta på ngt men planerna blev väl inte spikade direkt så det blev att sova tidigt istället. Igår blev det tidig långpromenad med frida. Sen började jag göra ordning mig och åkte till timmy. Där hade dem folk så vi åt påskmat och umgicks med dem. Spelade kort, tittade på tv osv. Jag sov där och imorse hann vi inte med så mkt innan timmy skulle åka o gymma. Då åkte jag hem och har umgåtts med mormor här och slappat.

Imorgon ska jag till ett stall i närheten o se ifall någon häst passar till mig :) Senare blir det eventuellt bowling med familjen sen matchen och timmy.



RSS 2.0