Ändrade planer för kvällen

Lite ändrade planer som sagt . Jag ska inte va med Simon ikväll , jag ska istället till Natti . Där ska även Jocke , thomas, linus , hanna, poltan och frida vara :)  Det ska nog bli kul ! vi ska grilla o så sen blire att dra ner till stångebro . Men jag ska sova hos simon sen iaf <3

Ha en trevlig valborg hörrni !


Valborg

Nu är skolveckan avklarad , sköönt med lov . Idag blev det ju som sagt stan med Caroline efter skolan . Vi träffade även på Nathalie som sen gick med oss också . Jag va segast och orkade knappt kolla ngt , men en t-shirt och ett linne blev det iaf .  

Imorgon är det valborg . Jag har inte några jätteplaner över det precis . Jag och Simon ska kanske ut och äta eller ngt , sen senare blir det väl troligtvis att gå in till stångebro . lungt blir det ! Jaja , vi får väl se vad som händer , i vilket fall ska jag iaf sova hos Simon efter :) 

Ha det fint !

Måndag

Vanlig måndag , nästan ! Hade muntligt nationellt i engelskan idag som förövrigt gick åt skogen , jag stammade som bara den .. men våran engelskalärare sa att det gick bra iaf så de är väl vad som räknas . Eftersom vi hade muntliga så blev den vanliga engelskan inställd så jag och frida drog oss till stan en stund :) tiden gick väldigt snabbt , men vi hann iaf att kolla runt lite . Sen fick jag åka tillbaka till skolan för att ha elevens val . Trevligt värre , bara prat med carro ida och julia så de blev inte så mkt gjort precis . Nu har jag varit hemma och har faktiskt hunnit göra en bit på min islam uppsats som ska vara inlämnad imorgon .

Imorgon efter skolan ska jag och Caroline gå på stan ett tag :) sen hoppas jag på att åka ut till ikano en stund med mamma också , sen kommer Simon hit senare på kvällen . Så en bra dag ser det ut att bli !
Nej nu ska jag skriva klart den roliga islam uppsatsen.. , pussheej

Frida Jakobsson

image40


Frida Jakobsson , en av världens snällaste och snyggaste <3


Lördag

Skön kväll igår , bara jag och mamma hemma så vi låg och kollade på notting hill . mysig film dedär .  Idag vaknade jag rätt tidigt för vi skulle ju som sagt till stan idag . Jag köpte faktiskt en hel del , men jag tror inte att jag ska behålla hälften . Haha , ja jag vet , jag lämnar alltid tillbaka saker men de va rätt mkt folk och jag orkade inte ens prova vissa saker jag köpte . Men det blev iaf ett par svarta chinos, ett par ljusblåa byxor och tre olika toppar/tröjor . Jag får se vad jag ska behålla ;)  Vi kom hem vid fyra ungefär tror jag , och sen dess har jag legat i hängmattan och halvsovit i det härliga vädret . Men nu ska jag ta tag i mitt otroligt stökiga rum , och sen senare får vi se om Simon kanske kommer :)


mamsen
min mamma är värd
att få vara med
, <3

"Hatmatch"

Skönt med fredag !! Har varit sjukt trött hela dagen , så efter att vi haft våran sista lektion så åkte jag hem och sov direkt . Vaknade tjugo över fyra med lite panik eftersom vi hade samling kl 5 och jag hade inte packat eller ätit . men jag hann !  Frida och hennes mamma kom hit för de skulle åka med mig och mamma till matchen .  Vi kom fram till tallboda i tid efter en nära döden upplevelse enligt mig och Frida . Vi var nämligen centimeter ifrån att krocka , pulsen va riktigt hög där ett tag , jag har aldrig varit så nära ngn gång . Det var läskligt !

Väl på matchen så måste jag säga att de va en riktigt kul match , hah . även att vi aldrig har mött dem tidigare så var det en i det andra laget som kallade det "hatmatch" . Så mkt tjafs som det faktiskt var, så är det faktiskt sant . Men roligast var iaf slutet då vi kunde vara lika katiga tillbaka , för vi vann nämligen . Så jäkla skönt att vinna mot ett sånt lag där alla bara ska tjafsa och klaga . Norrköpingslag var det , ja det blir att möta sånna lag hela säsongen faktiskt eftersom vi ska spela i den nkpgserien . Våran tränare sa att vi skulle vänja oss vid det snacket för han sa att det troligtvis kommer att bli värre på vissa ställen . Inget illa om norrköpings folk nu men ja , nej inget mer om det .  
Som sagt , skönt med vinst första matchen iaf !

Nu blir det sängen för min del , ska till stan tidigt med mamma imorgon :)
GODNATT

Nationella prov

Nu är de två första nationella proven i matte avklarade . Jag trodde att de skulle vara mycket svårare än vad de faktiskt var . Jag ska inte säga för mycket men det kändes som att det gick väldigt bra iaf , bättre än förväntat :) ( nu kommer jag säkert ha hälften fel bara för att jag säger såhär) .   Dagen fortsatte med slöjd , sen så gick jag faktiskt hem . Eller jag och caroline drog och solade först , sen så tog jag bussen hem vid ett . skönt ! Jag hade tänkt att vara riktigt duktig och plugga järnet men med böckerna och musik ute i solen har det inte gått så jättebra .. Men jag ska ta tag i det nu tänkte jag !  Sen ikväll ska jag försöka ge mig ut och springa igen . Har faktiskt lyckats göra de två dagar i rad nu och har även haft två fotbollsträningar på det den här veckan . Kanske inte så mkt egentligen men va fasen ,  ganska mkt för att vara jag (a)  Imorgon är det seriepremiär i nkpg mot waria , kuul ju "

jag älskar vädret , låt det fortsätta såhär ! 
PUSS


Sommar !

Helgen var okej , ingen höjdare kanske men ändå okej . Fridaj , Ida och jag var på "sminkrådgivning" i lördags , inte speciellt bra men det var ändå gratis så de dög . Kanske inget jag skulle betala för i varje fall . Efter det blev det en hemma- kväll med familjen eftersom Moa och Ole också var hos oss . Det är alltså våra fosterbarn som vi ska ha var tredje vecka nu en tid framöver . De har absolut inget fel på dem (som vissa tror!) , det är bara det att deras mamma dog i höstas och därför behöver pappan lite avlastning ibland. Sen så har pappan nyss haft hjärtinfarkt och det var därför han frågade mamma , hon jobbar nämligen på hjärtavdelningen . Lite komplicerat men så ligger ungefär till .

I söndags så mötte jag Fridaj och Nathalie i ishallen klockan 3 . Vi kollade på Carolines isshow , de va riktigt sevärt :)  Efter det gick jag till Simon och var hemma hos honom en stund innan vi gick till stan och åt glass :) mysit

Måndagen var ungefär som vanligt förutom att vi gick till passagen på bilden . Jag förstår mig verkligen inte på konst , de va iaf riktigt tråkigt där . Efter skolan blev det träning som vanligt .

Min tisdag har faktiskt varit riktigt bra bortsett från spanskaprovet , men äch . Jättefint väder har det varit hela helgen och veckan så de känns ju nästan som sommar nu :) great !  När jag kom hem blev det att byta om till linne och kortbyxor för att ligga på altan o sova en stund , ja så varmt va det ju i solen . Nu ska jag ta tag i min Islam- uppsats & sen ge mig ut och springa . duuktig

Ha det fint '
/ d

Finalen är över

Äntligen fredag . Skoldagen gick väldigt fort och biologiprovet kändes riktigt bra , för en gångs skull :)
Efter skolan drog jag caroline och nathalie till feel good och solade . Eftersom jag inte solat på år och dar så blev jag röd som en kräfta i mitt huvud , nice .  Sen hämta mamma mej och jag har bara tagit det lugnt och fixat lite hemma . Farmor och farfar har även varit här :) 

Matchen . Usch , jävla tur hv hade . Lhc var klart mkt bättre i andra och tredje egentligen och förtjänade att vinna idag , lätt ! men sånt är livet , jag är egentligen inte så insatt i hockeyn men final va kul ju .

Imorgon ska jag och Fridaj gå på stan ett tag ,  senare ska vi till en typ sminkrådgivning som Josse fixa till mig .  Förhoppningsvis ska även Ida hänga på mig och frida dit , vi får väl se :)  Efter det så måste jag vara hemma eftersom våra såkallade fosterbarn kmr till oss . Jag orkar inte berätta om det , kanske skriver mer imorgon . 

Förrsten fyller älskling år imorgon :)  GRATTIS till honom ! <3


Torsdag

Idag åkte vi til simhallen första lektionen , livrädda varann o så . Slappt var det iaf . Sen till skolan för att ha slöjd men direkt efter åkte vi till stan för att äta på en kinaresturang med våran engelskalärare och klassen ;) Nu efter har vi bara haft slappa lektioner , så det har alltså varit en slapp- dag ;d

Nu ska jag straxt hem o plugga massor biologi , prov imorgon ! sen ska förhoppningsvis älsklingen komma o sova hos mej :) 

Tack för mig , hej !

Tisdag

Idag var det en väldigt skön skoldag faktiskt . Fick tillbaka våra biologi uppsatser och jag är riktigt nöjd ju ! Sen hade vi vikarie på sista lektionen så jag och frida sluta tidigt och drog oss till stan ;d   Vi hitta endel & imorgon ska jag gå tillbaka till stan för att köpa upp alla mina pengar :s

hjälp . Jag har faktiskt inte ngra pengar kvar efter imorgon men jag måste ha byxorna .. hm .

förresten så har min skolavslutningklänning (som jag tänkt ha) slutat att säljas på asos . jag var riktigt kär i den så det är sorgligt nu !


klänningen men
jag hade tänkt
mig en röd !


lustigt inlägg men aja . PUSS


Helg

Helgen har varit slapp :) Efter skolan i fredags gick jag och ida direkt till gymmet och tränade . Det var evigheter sen jag var där , så de va på tiden ! trevligt hade vi iaf :)  Efter det åkte jag hem , åt god mat och kollade på hockeyn med familjen :) Segt att lhc förlora , men det ska inte bli till ngn vana^ 

Lördag , upp tidgt för match mot tinnis ! Det var svinkallt i regnet men ändå en jätterolig match faktiskt  , vinst med 3-0 . Efter en lång varm dusch , mat och ha fixat mig åkte jag till Simon :) ( vi sågs förrsten inte i fredags som det egentligen var planerat ) . Hans mamma kom o hämta oss för vi skulle till simons moster på middag . Jag har inte träffat hans släkt innan så va skapligt nervös men jag tror inte jag gjorde bort mej ngt speciellt , sa liksom inte sådär jättmkt ;p Sen åkte vi hem till Simon o så sov jag där :)

image36
<3

Idag , ännu en tidig match fast mot malmslätt . Idag gick det riktigt dåligt för mig och jag tyckte de va svintråkigt . Jag var bara seg o sprang runt som ett fån typ . Hah , men så kändes de faktiskt . Men trots det så vann vi iaf med 5-1 , bra ju !  Nu efter har jag bara sovit och slappat , skola imorgon . usch

Take care :)


lektion

Sitter i datasalen nu , ska hitta fakta om författare ..

Idag kom den hemska lektionen jag och carro skulle hålla . Usch va nervöst ! vi fick improvicera en hel del , men vi lyckades rätt bra faktiskt för att ha betämmt allt igår kväll . väldigt skönt att vi har det gjort nu iaf :)  nu är det bara lektionen i religion vi har kvar v.21|.

Dags för spanska !  kanske skriver mer ikväll om jag känner för det .-

Shopping, final mm.

Idag har det varit en ganska slapp med seg skoldag , att carro va tillbaka va ett plus :)

Efter skolan kom min kära mor och hämtade mig för vi skulle egentligen ha hunnit med både stan och ikano innan min träning. Men icke då, de blev tillslut bara stan så som klockan gick ! Hann iaf med att köpa upp lite för mkt av mina pengar , men nöjd är jag ändå :) Köpte iaf två skor , en bikini , två tubtoppar och ett linne . För de som undrar hittade jag även ett par acne jeans som jag starkt funderar på att köpa imorgon , vill egenligen ha ett par andra men de går inte ..

Träningen gick väl sådär , inget roligt som hände . Hem direkt efter för att hinna se den tredje perioden i finalen . O ja , såklart så vann ju lhc tillslut ;d nu känns det som att det är nära guld , men man ska väl tyvärr inte ta ut ngt i förskott !? Nästa match är ju på fredag hemma i cloetta , de blir ändå att sitta hemma framför tvn och se eftersom jag tycker att sittplatserna är lite för dyra när jag lika gärna kan sitta hemma framför tv och nästan se allt bättre ! Men sen efter matchen kommer älskling till mig , äntligen :) de ska bli riktigt mysigt , jag längtar ju !

Men nog om fredag nu , imorgon (torsdag) kommer iaf före . Beep test första lektionen . jag tror dör , jag har ingen kondition alls och de känns som man har mkt press för att hålla kvar sitt betyg nu när vi bytt lärare .. Strunt samma , går jag av tidigt så gör jag . Efter skolan ska jag och carro planera våran lektion i historia . De ska nog bli bra , spännande tema (för att vara historia) har vi lyckats komma på iaf !

Nej dags att hoppa in i duschen o sen blir det sängen för min del :)
Ha det fint ! 

åh

Okej , nu hade jag precis skrivit klart ett jättelångt inlägg men helt plötsligt försvann allt när jag skulle publicera . damp ! jag tänker iaf inte skriva om , Godnatt !

Telefonsamtal

För ett tag sen ringde min bästa vän frida och berättade en väääldigt stor grej (enligt mig iaf) jag blev helt chockad . shit värsta kul för henne :D jag kan inte säga ngt här för det är alldeles för personligt !

Bara lite senare ringde min  (halvdragna?) pojkvän som är typ nånstanns och åker skidor med hockeylaget . Det hade hänt en hel del ikväll , riktigt kul o höra faktiskt . Jag blev nästan avundssjuk , så kul verkade dom ha "

Sen efter en stund ringde även Nathalie eftersom hon glömt sin fysikbok i skolan , smart tjej . Men vi kom fram till att ses imorgon kväll och plugga tillsammans istället för att jag skulle sitta o rabbla upp allt genom telefon .

Iaf , alla verkade ha ngt att göra utom jag . Tråkig lördag har det varit måste jag säga ! men jag måste nog skylla mig själv eftersom jag inte orkat ta tag i något ..


dens & naths



















Ge mig sommar nu !


Lördag

Sovmorgon idag , behövligt !  Dagen kommer vara lugn som det ser ut än så länge, frida dissa ju ikano idag.. Men dagen kommer troligtvis se ut ungefär såhär :

  • ut och springa med pappsen och bror
  • promenad med Alice
  • plugga fysik , jag måste verkligen ( prov på måndag! )
  • TV & datorn

Rolig lördag att se fram emot ! intee men jag orkar inte ta tag i något nu


I'm only me when I'm with you

Friday night beneath the stars
In a field behind your yard
You and I are paintin' pictures in the sky
And sometimes we don't say a thing
Just listen to the crickets sing
Everything I need is right here by my side
And I know everything about you
I don't wanna live without you

I'm only up when you're not down
Don't wanna fly if you're still on the ground
It's like no matter what I do
Well you drive me crazy half the time
The other half im only trying to let you know
That what I feel is true
And I'm only me when I'm with you

Just a small town boy and girl
Livin' in a crazy world
Tryin' to figure out what is and isn't true
And I don't try to hide my tears
The secrets or my deepest fears
Through it all nobody gets me like you do
And you know everything about me
You say that you can't live without me

I'm only up when you're not down
Don't wanna fly if you're still on the ground
It's like no matter what I do
Well you drive me crazy half the time
The other half im only trying to let you know
That what I feel is true
And I'm only me when I'm with you

When I'm with anybody else, it's so hard to be myself
Only you can tell

That I'm only up when you're not down
Don't wanna fly if your'e still on the ground
It's like no matter what I do
Well you drive me crazy half the time
the other half im only trying to let you know
that what I feel is true

And I'm only me
Who I wanna be
Well, I'm only me when I'm with you
With you


Avslutningsfotot

vii

Jag kände bara att jag var tvungen att lägga in denna vackra bild
som togs efter avslutningsfotot . En sak är säker ;
Jag kommer skämmas ihjäl när katalogen kommer !!

Sommarkänslor

Nu har jag tänkt att ta nya tag när det gäller bloggen . Jag ska göra ett försök men om det nu inte funkar så ska jag nog lägga ner det helt , för gott faktiskt .  Men nu ska det banne mig gå för jag tycker egentligen det är kul att skriva blogg ..

Iaf , IDAG kom det hemska nationella proven i engelska och jag vill egentligen inte ens prata om det för så dåligt gick de !! helt sjuk , jag var så himla nervös och allt gick bara sämst . Nog pratat om det , efter proven och lunchen så bar det av mot stan med frida en stund , vi hann bara med hm innan det var dax att åka till elsas hus . Där såg vi på en mkt lustig teater (kommer inte ihåg vad den heter?) . Väldigt lustig va den , man förstod ingenting av vad den och helt plötsligt var den slut . Men ett plus va att de va bra skådespelare och fränt med alla lampor , så sevärd var den iaf tkr jag .

Efter teatern så gick jag, carro, nilsson, joakim och linge till bosses :) Första gången för iår och det var riktigt härligt ! Vi satte oss vid folke filbyter och med solen i annsiktet kändes de verkligen som sommar . Efter glassen blev det en runda på stan och vid 5 åkte jag till tallboda för att hämta hm sakerna som kom idag . Tråkigt nog blev det inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig med de sakerna jag beställt , jag måste skicka tillbaka shortsen och mamma får köpa ena linnet . Stor besvikelse faktiskt  , men jag ska iaf behålla underkläder , ett linne och en cardigan :)

Kvällen blir lugn och ska faktiskt försöka att läsa igenom fysiken som är tills måndag . Jag tänker alltid att jag ska börja plugga några dagar innan men sen blir det ändå att jag sitter sista natten , men sånn är jag , tidsoptimist eller vad kallas det ?

Imorgon hoppas jag på Ikano med Frida Jakobsson , men vi får väl se om hon lyckas svara på mitt sms någon gång ?! :) Kvällen är iaf oplanerad som det ser ut nu .

Allt för nu , take care !


RSS 2.0