Good times

Hej där! jag skrev ett inlägg precis innan vi drog till sthlm men det publicerades tydligen inte. Men måste bara säga att dagarna i stockholm blev riktigt lyckade! Vi bodde hos min morbror som bor tillsammans med sin tjej mitt inne i stan vilket va riktigt nice. När vi kom upp på onsdagskvällen efter en seg tågresa fick vi reda på att det var bord bokat på restaurang så ganska snabbt gick vi ner till den. Där bjöds vi på god mat och efterrätt.

På torsdagen var det då dax för shopping för mig och mamma. Klockan halv elva befann vi oss i första affären och vid sex gick vi ur sista så det blev en heldag på stan verkligen vilket var supermysigt :) Hittade faktiskt mkt! Tog sedan tåget hem vid halv sju och väl framme i Linköping blev det bara hem o packa om väskan innan jag drog mig till timmy för att spendera natten där :)

Idag kom min lillebror hem efter att vart borta en vecka på hockeyträningsläger och sen kom även faster med familj hit så jag åkte hem ganska tidigt för att träffa dom lite. Imorgon tänker jag försöka orka med en runda på stan innan jag och didrick drar till timmy på kvällen, :)

Nu ska jag straxt sova iaf! Godnatt sötisar


Saknar frida!

Snabb uppdatering

Hej! Fredagen spenderades med Timmy, lördagen på fest i hjulsbro som blev lyckad och söndagen hemma innan jag på kvällen åkte till Timmy igen. Idag satt han och jag i sekretariatet på skolinnebandyn för småbarn på morgonen innan vi åkte hem till honom o tog det överdrivet lugnt. På det lugna viset kommer lovet fortsätta.

Drar till stockholm för shopping på torsdag, me like!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6017627.ab
  det här är helt sinnessjukt. och så har vi ju flickan som bara kan gå baklänges efter att tagit vaccinet mot svininfluensan? är det verkligen sant?


20 oktober

Har inte pluggat idag som jag lovade mig själv att jag skulle
Kan inte hjälpat..
Men imorgon kör jag! måste kämpa för ett mvg i företagsekonomi.

Pluspoäng till mig som går på frivillig lektion 8.10 imorgon då man annars börjar typ 10. plus minus noll blir det ju så att säga. love


vidriga bilder men jag vill bara säga
 att jag saknar mitt blonda hår ibland även om
utväxter som man får är äckligt fult. Brunt är för
tillfället snäppet bättre.


Jovars :)



You’re gonna find out baby, I’m one in a million

Morsning!    Kände mig typ som världens tråkigaste igår när jag tackade nej till två fester men orken fanns tyvärr inte att göra ordning sig snabbt o åka till hjulsbro :)  Istället satt jag hemma och varvade mellan, tv, dator och sängen vilket inte blev så kul tillslut men jag klagade inte, det va skönt :)  Idag har jag ungefär fortsatt i samma stil. En välbehövlig springrunda blev det förut och nu efter duschen ska jag ta tag i mitt stökiga rum och förhoppningsvis klara av att öppna trafikantboken.  Senare ikväll så kommer mitt hjärta och då blir det våfflor och filmmys! Jag klagar inteee :) hoppas och tror ni har haft en roligare och mer händelsefull helg än mig iaf, pussshej ♥

Friday and i'm in love

Dagen började bra med att vakna upp brevid personen jag älskar oerhört. Skoldagen va som vanligt och när vi slutat mötte jag upp timmy på stan och inhandlade lite fint. Nu kom jag precis hem efter en trevligt kväll på steves med några klasstjejer :) Känner att jag ska hoppa i säng nu och sova till ungefär tolv imorgon. Den här veckan har vart en hemsk plugg-vecka vilket leder till att jag inte sover om nätterna. Nu ska jag sova ikapp! hörs


Saknad


Minst denhär veckan och kanske fler dagar/veckor kommer spenderas utan Josefin i skolan. Det är jättetomt och jättetråkigt! Krya på dig snabbt hjärtat ♥


Kan ju bara säga att skolkorten är något som inte kommer ramas in och spikas upp på väggen. Fy bubblan för korten, speciellt klassfotot. fet är ordet!


Head under water now I can breath, it never felt so good

Tja! Lugn helg har det vart precis så som många helger har vart nu men jag klagar inte eftersom det inte har funnits något festsug direkt. Men nästa helg kör vi om allt går enligt planerna!

Fredagen spenderades hos Timmy med film o pussar efter en runda på stan och en snabbvisit hemma för att packa om väskan. Vaknade upp med älsklingen igår då och under förmiddagen gjorde vi inte speciellt ansträngande saker. Vid fyratiden blev jag hämtad på rese av morfar för att visa vägen till didricks innebandymatch i skäggetorp. Stannade där och kollade matchen som vi trodde skulle bli väldigt jämn men icke. Slutresultatet blev 19-2 till didricks lag så det var väl inte jätttespännande om man säger så. Snabbt hem efter matchen för att promenera över till frida där även linus och daniel var. Vi åt taco, kolla fotbollen och bara pratade. Trevligt! :)

Idag är det plugg som står på schemat men vi får se hur det går med den saken.  kisses


På stora biblioteket

Känner mig dålig nu. Mitt, gabriels och henriks trafikantarbete ska va inlämnat om ett par timmar och jag började för ungefär en och en halv timma sen. Jag var på hockey igår och kom hem sent vilket ledde till at jag inte orkade börja då som det var tänkt. Sitter nu på stora biblioteket och skriver, har väl kommit hälvvägs nästan så det går okej men jag känner att jag fastnat nu. Jag har alltså sjukanmält mig från skolan och ska bara på sista lektionen och lämna in denhär skiten. illa men nrjs webbradio är min räddare just nu! I KNOW YOU WANT ME , YOU KNOW I WANT YAAAA            pussisar


Onsdag

Tja! Slutade 10.50 idag efter ett prov som vi inte ska prata om och en filosofilektion. Gött kan man tänka men nej för jag, sandra och josefin var tvungna att stanna kvar i skolan o skriva våran matteanalys som tillslut blev klar halv 4 efter allt krångel. Tog en tripp in till stan och hittade lite kläder jag skulle köpt om jag hade pengar. Var försvann alla mina födelsedagspengar? Men lite har jag tänkt inhandla imorgon :) Sedan mötte jag upp farfar och vi åkte o hämta didrick i ishallen. Nu hemma och har ångest över uppsatsen som ska va inne på fredag men jag har inte börjat.

Imorgon blir det slapp dag i skolan. Sex och samlevnad står nämligen på schemat! Sedan ska jag, farfar och morfar på lhc-frölunda (?) på kvällen. Didrick ska va "puckpojke" så då passade vi på lite.

Nu blire snart sängen, lider av sömnbrist. love







Måndag

Nu sitter jag här igen då. Kom hem vid femtiden efter en väldigt lång dag i skolan då vi endast hade tre lektioner men gick ändå 8.10 till 16.00 eftersom ett hål fanns i mitten på 3 ½ timmar. Seegt men hålet spenderades stora tiden på stora biblioteket där jag jossan och timmy fick till väldigt roliga och intressanta konversationer som vanligt. Tog bussis hem med Frida och nu sitter jag här efter slängt i mig mat. Ekonomiplugg står på tur vilket inte är något vidare men ska försöka locka hit mitt hjärta efter hans träning så kvällen ska nog bli bra ändå. Om jag lyckas vill säga :)


changes


Nu är de väl lite mer i den här hårfärgen då.  En riktigt fin bild jag bjuder på. inte. Solen var inte planerad att komma som en fyrkant över ögat ska jag bara konstatera för er som trodde det. Det bara blev så.

Tre inlägg på raken nu. Det blir ingen vana kan jag lova! Puss och godnatt


I can't be without



Helg

Tja! Länge sen sist och så blir det ibland :) tänker inte berätta om mer än helgen men den har iaf innehållt tidiga mornar, vingåker, kollat match, spelat match osv. Åkte till vingåker i lördags med Timmy och hans mamma vilket va skoj. Jag lyckades som vanligt slösa massa pengar även att jag inte köpte något vettigt egentligen. Idag var det upp tidigt för att kolla på min brors första seriematch i innebandy. Matchen slutade 13-3 till dom så de va väl ingen direkt spännande match direkt. Sen blev de snabba ryck hem från norröping för att hämta fobollsväskan och åka vidare till mjölby där jag skulle spela den sista seriematchen för i år. Vinst där med 5-2 vilket var helt okej. Slutade trea i flick div 1 så vi ska väl va nöjda.(delad tvåa kan man ju säga men pga äcklig målskillnad på 4 points så blire ju trea! håller ju inte att kolla sånt..) Imorgon åker mamma till frankrike och pappa till norge. Frankrike skulle jag väl inte tacka nej till inte men skolan är ju såå viktig så de går ju inte nejnej..  Farfar ska va barnvaktis o de blir ju skööj, mysfarfar :)   Förresten! är nu mer brunett om någon missat det. sköj de med ju


Jag va brun en gång ja - Utomlands nu tack!

RSS 2.0