On our bodies we share the same scar

Helg igen då, sjukt skönt att veckorna går så fort :) veckan har det förutom skolan bestått av bla träning, hockey med frida och mys med timmy. Onsdagens träning var det powerbox på worldclass med laget som gällde vilket ledde till att jag inte kunde gå dagen efter men det var det värt! Igår va de bodystep med jossan vilket va kul, o jag hängde faktiskt med för första gången. ;)

Idag hade vi sovmorgon till halv elva då jag och timmy åkte till skolan,fick reda på att jag fick ett svagt vg på det oförberedda engelskaprovet vilket var riktigt oväntat eftersom jag är kass på engelska. sista lekitonen var det dubbelpass i iv:t då vi vaxa benen. Smärta o de blev inte ens bra, surt! Resten av kvällen har jag varit och är barnvakt åt vårat fosterbarn felicia när min mamma är på fest. Dock sover felicia redan och min lillebror har visst slocknat i min säng ser jag. Social barnvakt är jag (Y)

Imorgon är det bodypump på morgonen sen en tripp på stan. Senare ska jag fixa Frida inför kvällen innan jag börjar fixa mig själv. På kvällen är det Fridas och Linus 18års partyy som gäller! Tror det kommer bli askul :)



Helg

Nu är det slut på veckans bästa dagar igen då. Men helgen har varit riktigt bra! I fredags tränade jag i väntan på att Timmy slutade, därefter åkte vi hem till mig och bara tog det lugnt hela kvällen :) På lördan tog vi lång sovmorgon innan timmy åkte hem. Därefter tog ja lugnt med familjen och kolla på film innan jag åkte in till stan och mötte upp carro och natti. Vi fikade och bara pratade hela hela kvällen :) Jätte kul att träffa dem igen för de va alldeles för länge sen!

Idag har jag varit på stan en sväng och handlat en jacka och en tröja. Sedan gymmade jag och Natti :) Nu ikväll har jag njutit av att inte ha något plugg. Har suttit framför tvn inprincip hela kvällen vilket vart helnice!

Imorgon ska jag träffa Frida efter skolan , ♥


en bild frå romme, fler finns på facebook :)
dock bara från sandras kamera än så länge,
mina kan komma om ett tag sådär.


Romme!

Om bara ett par ynka timmar ska jag upp o sedan vidare med bussen till Romme, helnicee!

Bilder kommer garanterat! puss&godnatt




Längtan




Efter ett stycke lillebror, sommar/utomlandsresa och brunbränd kropp :)

Lördag

Igår efter skolan gick jag och Jossan på stan ett tag och jag införskaffade mig en tröja och ett par joggingbyxor bland annat. Jag var sedan på gymmet och sprang 5 km på rullbandet. Mötte upp Timmy på rese och tog bussen till mig. På bussen fick vi helt plötsligt för oss att vi hellre skulle va hemma hos honom på kvällen så det blev snabbt hem hit en vända bara. Här packade jag om väskan och hämtade min iphone♥ som kom i förrgår efter låång väntetid. Timmys mamma kom och hämtade oss och kvällen bestod av god mat, tv, dator, godis och mys. Helt okej för mig.

En händelselös lördag är det idag minsann. Tog bussen hem ganska tidigt och tänkte plugga. Inget plugg gjort än dock men det ska bli det snart.. Jag är själv hemma hela helgen så ska väl underhålla mig själv ikväll. Sitter med datorn framför tvn, iphonen brevid mig och har tänt en brasa så de ska nog gå rätt bra tror jag. Bra lite långttråkigt i längden kanske. Orkar inte ta tag i något annat att göra.

Träning och plugg är det som står på schemat imorgon. En vanlig söndag med andra ord.

happy birthday


Idag ägnar vi alla gratulationer åt min bästa vän FRIDA LINDSTRÖM som fyller hela 18 år.
Hoppas du får en toppendag hjärtat ♥


Uppsala

Hemma igen. Lillebrors lag rykte i kvarten mot aik. Orättvist så in i bomben, det tyckte alla förutom aik-fansen då då. Men har man dommarna emot sig och lite otur så kan det bli så. 3-3 ledde till straffar o där va de sedan körda. Men eftersom de la sig i serien 97 svår som 98or så va de riktigt bra och borde faktiskt stått som finalister i världens största innebandyturnering. De fick faktiskt väldigt mycket beröm från folk som såg deras matcher.

Mamma och jag har ju bott på hotell så när de inte har varit matcher så har vi gått på stan och ätit ute. Så jag har haft det väldigt bra dessa dagar verkligen :) Köpte mig ett par stövlar, en klänning, en sporttopp och en tröja på stan. Hade ingen aning om att Uppsala faktiskt va större än Linköping men man lär sig alltid något nytt eller hur är det :).








Jag älskar dig


Söndag

Hey där! Min dag lite snabbt : fotbollsträning på morgonen. (Älskar verkligen inomhusfotbolls träningar!) Sedan snabbt iväg till bussen som gick till Timmy :) Hos honom blev det film och mys men hann även en sväng till mantorp factory outlet, men de va inget att ha där direkt. Halv sju satt jag och Jossan på varsinn spinningscykel på nautilus och körde ett pass. Hade aldrig provat det innan men de va ju inte osvettigt om man säger så.

Imorgon drar jag till Uppsala och kollar på lillebrors innebandy-cup. Jag och mamma bor på hotell och mellan matcherna går vi på stan, gillas! Stannar där fram till tisdag eller onsdag, beroende på hur det går för dem.

Ta hand om er ♥
 

 


Lördag

Bodypump check
Träningsvärk check

Ja ni vilken träning jag & Jossan va på idag då. Jag som endast i stort sätt tränat fotboll och sprungit här hemma på sista tiden har inga armmuskler. Rena rama styrketräningspasset var det idag med skivstång. Men kul måste jag ändå säga att de va och tror det var väldigt nyttigt för mina armar. Jag som har träningsvärka alla redan, hur ska morgondagen bli då tror ni :)

På eftermiddan kom frida hit. Vi tänkte först åka in till ishallen o åka lite friåkning men övervägde sedan till att inte göra det. Vilket kanske va tur för så dåligt som jag är hade jag nog skämmt ut mig rejält. Vi var istället här hemma och kollade på tv, pratade och spelade kort med min lillebror och hans kompis. Mys!

Min vackra vän ♥


Tvåtusentio

Efter att vi somnat halv sex igår så vaknade vi vid tolv idag. Ganska lite sömn med andra ord. Men i natt efter att vi kom hem hit var det riktigt trevlig måste jag säga! Idag hanns det inte med mycket mer än frukost innan killarna va tvugna att ta bussen hem. (Mitt hem-landet= knappt inga bussar på en röd dag) Då var det bara för mig att börja städa och efter det slocknade jag framför film i soffan. Min familj kom senare hem och sedan har jag bara tagit det lugnt med dem. 

Jag önskade mig kort på nautilus i julklapp och fick det. Innan jag fick det sa jag att om jag får det ska jag träna tre gånger i veckan. Imorgon är det första dagen gymmet är öppet för i år vilket betyder att jag ska börja jobba mot mitt mål. Mitt mål är att gå ner ett par kg ihopp om att kunna känna mig ens lite nöjd över min kropp. Så imorgon halv elva är det bodypump med Jossan som gäller. intressant. Kanske valde lite fel område men de va de enda som fanns imorgon faktiskt. O de är ju bra med muskler i rätt mängd med. Kortet gäller för 4 månader och tre gånger i veckan ska jag befinna mig där. 4gånger3 är 12 12gånger4 är 48. Alltså minst 48 gånger ska jag befinna mig och utföra någon slags träning på nautilus inom de kommande 4 månaderna. Det är lugnt.

Sen har jag ju även träningar med fotbollen två ggr/veckan :)


Nytt år

Tvåtusentio nu då! Firandet inför detta började lite smått hemma hos mig med Timmy, Gabbe och Henrik. Det var meningen att vi skulle ta taxi in till tallboda för att sedan ta buss vidare. Men när vi va i tallboda sittandes i taxin säger chauffören att hon ändå ska till ekholmen och att vi kan få åka med gratis till johannelund. Det var något vi tackade för ordentligt. Väl på festen i johannelund va de tråkigt om du frågar mig. Jag kände inte någon så bra (förutom mitt sällskap vill säga). Och att inte känna mer än tre pers ordentligt är inge vidare tycker jag. Jag va inte på något festhumör heller så va väldigt seg. Vid ett-tiden drog vi därifrån och tänkte åka på en annan fest istället men fick plötsligt för oss att åka tillbaka hem hit istället. Vi ringde Henriks snälla mamma som körde oss hem hit. Så nu sitter vi här framför tvspel, äter kladdkaka, godis osv. Bästa på hela kvällen om du frågar mig, :)


RSS 2.0