Frida Lindström



är en världens bästa människor, det bara är så

..


I need you

De blev inte många kronor spenderade på stan idag inte . Bara till en kofta och ett hårspänne, tråkigt men det fanns inte mkt kul på rean ju?  Frida va besvärad över sitt nyfärgade hår hela dagen så på något shoppinghumör var inte hon på iaf.
Nu är det film och sen sovtime som gäller . Tidigt och bra för att vara jag !

Hejdåå


Godnatt

Verkligen en bra dag har det varit idag!
Fått massa paket och haft de väldigt trevligt med släkten :)
Imorgon har jag planer på att spendera pengar på stan med frida !

Jag känner mig ganska "borta" utan min mobil för tillfället ,
men förhoppningsvis ska den hoppa igång på tisdag..

Mellandagar

Ja julen hos farmor och farfar i hultsfred blev ungefär som den brukar vara bestående av julmat, paket, poker osv. Något nytt för i år var dock den såkallade paketleken. Jag och bror sammarbetade såklart men va tusan hjälpte de? vi vann kampen om de fyra lotterna men inte va de någon vinst på dom inte! suck .

Cupen som spelades igår behöver jag inte säga så mkt mer om än att vi inte gick vidare från gruppen eftersom vi hade gjort ett mål mindre än de som gick vidare. Träningsvärk är ordet för idag ja.   Men idag har jag och min mormor vart på stan precis som många många fler personer.. Hittade en myströja och en julklapp till en viss person :) nervös att de inte ska bli bra.. men då får man byta/lämna tillbaka , de är jag bra på! heh..   Nu ikväll kommer nicklas och leila , imorgon kommer mer folk för då ska vi som sagt fira jul med mammas sida av släkten, oj vad dehär med julen är utdraget menmen paket blir det ju trots allt!

opepp inför nyår, tråkigt.  Men hejdå ♥




Gladis

Jag fick en laptop , super nöjd med den och de andra få sakerna jag fått idag :D mr paket imorgon och på söndag!
Kuul , jag älskar jul ,även denna annorlunda julafton som inte har bestått av någon jul mat eller kalle..

Nu är klockan mkt så ska försöka sova , pusss & godnatt







Danföredopparedan


Idag var jag och pappa på ikano för jag skulle fixa det sista med julklapparna, gick dock inget vidare men de löser sig eftersom de klapparna inte ska lämnas först på söndag. Resten av kvällen har bestått av mys med min älskade vän frida :)

Eftersom jag inte ska ägna min tid till datorn imorgon så får jag säga god jul nu! Imorgon åker vi då till hultsfred så vi är där lagom till klockan tre sen stannar vi där till torsdagkväll eller eventuellt fredag morgon.

På fredag är det cup som gäller , kul :)

Ha en bra jul nu hörrni, godnatt ♥


Broken strings


Fjärde advent


Ja, så nu är det väldigt nära julafton även om det inte riktigt känns som det..

Idag efter träningen var jag och mamma på stan för att jag skulle handla de sista julklapparna och det gick faktiskt ganska bra, har dock kvar till Simon.. sjukt svårt.  Hitta massor till mig själv istället som jag köpte bla jacka, jeans och underkläder. Inte smart alls eftersom jag redan ligger back med pengar.. måste försöka hitta något jobb eller något för att tjäna pengar efter jul!

Jul känns annorlunda i år, skulle faktiskt mycket hellre sätta mig på ett plan och åka iväg till ett varmt land i några veckor. Tjatar varje dag på mina föräldrar så jag hoppas att det går igenom snart.. i påsk kanske? 
Jul kommer inte firas speciellt på julafton får våran del utan vi kommer vara hemma bara familjen,  öppna något paket och äta gott, för att senare på kvällen åka till min farmor och farfar i hultsfred. Där ska vi på annandan fira jul med släkt från pappas sida. Inte först söndagen efter jul ska jag fira den "stora" julaftonen här hemma med släkt från mammas sida så det är inte först då vi får de flesta paketen eftersom även då får från mamma och pappa.
  Ja , det blir faktiskt en annorlunda jul för min del!


Nu innan jullov

Idag har det varit en väldigt skön dag. Började skolan fem i tre så jag sov länge och pluggade lite innan jag tog bussen till skolan.  Anledningen till att jag började fem i tre var att det var ett avslutande seminarie om hållbar utveckling , sista provet på året vilket nu är super skönt och det kändes faktiskt som det gick rätt bra! När vi sen slutade runt halv fyra åkte jag med mamma hem och har nu bara slappat :) 

Imorgon slutar vi klockan ett , då ska jag gå på stan med jossan ett tag innan jag åker till Simon :) Senare på kvällen blir det träning för min del . hejochhå



Jag kollade på lite bilder förut och kom
fram till att jag saknar Carro!!


Chris Brown



Chris Brown den 23 januari på hovet :)

Testa något nytt?

Okej , då gör jag som många andra och tänkte prova färglincer. Jag gör det mest för skojs skulle och för att det nu faktiskt är gratis!

Om du med är intrsserad så:
länka hemsidan http://www.fargadelinser.se/  i din blogg (du måste alltså ha blogg!) och skriv lite om färglincer. Bestäm sedan vilken färg du vill ha på dina lincer och maila det till [email protected] . I mailet ska du även länka ditt inlägg från bloggen om färglincer.


Dessa blir de nog för min del !

Tredje advent


True colours



Idag tog jag mig upp klockan sex och eftersom jag inte somnade innan två igår så var det riktigt jobbigt. Men ja anledningen var att vi klockan halv åtta skulle sitta i skolan och skriva spanskauppsats . Min cykelfärd till bussen var inget vidare då det blev ett ganska platt fall på vägen, tur att ingen såg mig kan jag säga, ajaj. När jag sen kom till skolan hade inte läraren kommit vilket ledde till att det blev en ganska sur ton hos många men tillslut kom hon gråtandes och sa att hon krockat sin bil och att hon trodde hon skulle dö , några fick nog lite dåligt samvete efter de ord som hade sagts innan . Mer om provet behöver inte nämnas mer än att jag hoppas på g! 

Återstående timmar av skoldagen spenderades i aulan med resten av katedralskolan. Först var det luciatåg och efter det började klasskampen. Ganska segt var det men jag blev imponerad av vissa bidrag faktiskt, speciellt trolleri numret , coolt!

Efter skolan gick jag, Josefin och Annie till stan. Där mötte jag efter en stund upp Frida som var med hennes pojkvän Daniel och det tog väääldigt långt tid för henne att lämna honom (inte bara en gång, vi träffa han igen och även då tog det en timma!)  men är man nykär så är man? hah!   Eftersom jag hade glömt min plånbok som eventuellt är borta(?) så blev det inga julklappsköp, därför det börjar bli panik på den fronten nu. Har dock tänkt ut en bra julklapp till Didrick :) Vi åkte sen hem med mamma och gick direkt hem till Frida. Kvällen bestod av tacos, sömn, idol och godis precis som förr ;p mysigt! <3

Har inte skrivit på väldigt länge, men jag kände att jag ville skriva av mig lite idag.. det får bli lite inlägg när jag känner för det helt enkelt.

Nu ska jag straxt sova, måste ändra på mina sovvanor .
Att sova på dagen och vara uppe på natten funkar inte i längden..
Godnatt


dagens..



låt !

RSS 2.0