2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inget speciellt nyårslöfte vad jag minns. I så fall höll jag det inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Min vovve
5. Vilka länder besökte du? Egypten, grekland 
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 13/3
8. Vad var din största framgång 2009? att jag ens orkat med skolan ser jag som en framgång
9. Största misstaget? Ångrar inte något direkt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej inget allvarligt
11. Bästa köpet? svårt att välja en sak
12. Vad spenderade du mest pengar på? helt klart kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?  Självklart!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? rap das armas,  I know you want me, womanizer, when it was good, osv osv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? lite gladare kanske. svårt att säga?
16. Vad önskar du att du gjort mer? tränat, pluggat, umgåts
17. Vad önskar du att du gjort mindre? sovit mindre, suttit framför datorn,
18. Hur tillbringade du julen? Med släkt och familj
19. Blev du kär i år? Ja
20. Favoritprogram på TV? ensam mamma söker, mammas pojkar och paradise hotel
21. Bästa boken du läste i år? ingen 
22. Största musikaliska upptäckten? ehh vet ej
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? högtalare till datorn, pengar
25. Något du önskade dig men inte fick?  njae tror jag inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Va i skolan på dagen och firade med familjen på eftermiddagen. Sen kom timmy och sov här.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det finns det
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? svart, vitt, jeans 
29. Vad fick dig att må bra? familj vänner pojkvän
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
31. Vem saknade du? finns ett par stycken
32. De bästa nya människorna du träffade? vet inte riktigt


Fan vilken tråkig lista, men vill önska er en GOD FORTSÄTTNING :)

091229

Gårdagen spenderades med hjärtat hemma hos honom. Mys för hela slanten. På kvällen åkte vi in till stan och såg paranormal activity. Inget att rekommendera om man ska sova ensam hemma mycket :) Idag har vi inte gjort alls mkt än tagit det lugnt, spelat tvspel, lagat mat o sådär.

Vid fyratiden hämtade mamma mig och vi åkte ut till ikano. Där spenderade jag pengar som vanligt. Köptes smink, kläder och en bok. Vet inte vad som slog mig när jag köpte boken men har fått för mig att läsa den eftersom många säger att den är bra. Var nog första boken jag köpt själv för mina egna pengar, faktiskt.
Imorgon blir det stan igen. Tittat ut en tröja och en kjol som måste inhandlas. Håller tummarna för att kjolen finns kvar bara. Min familj lämnar mig imorgonbitti och är borta fram tills fredag så Timmy ska hålla mig sällskap. På torsdag blir det nyår först här hemma ett par stycken sen drar vi förmodligen på fest. Har inte riktigt spikat planerna än. Nyår är överskattat, så är det bara. pusshej


denise&frida-dag

Ja ni, en riktigt denise&frida-dag har det verkligen varit och jag är helnöjd, gillart starkt! Vid tolv kom frida hit och vi fick skjuss in av min morbror in till stan. Det slutade med att vi köpt något i inprincip varje affär vi vart inne i vilket var väldigt kul! allt på rean faktiskt. För mig blev det ett par klackskor, massa underkläder och ett läppglans.

Vid femtiden åkte vi till ryd efter att ha fettat oss på mcdonalds. För vårat lag gick det jättebra de tre första matcherna och gick som segrare från gruppspelet. Men sen i kvarten tog det slut tyvärr. Nu på kvällen har jag tagit det lugnt ett tag och kollat på hockeyn med pappa. Lite senare blev det nattpromenad med frida så kom hem nyss.

Har dragit på mig en jobbig förkylning som måste bort så ska lägga mig straxt. Idag kom Timmy hem från egypten så ska träffa han imorgon :) GODNATTPUSS


091226

Nu är jul 2009 helt över även för mig. Firade både på självaste julafton och sedan idag. På julafton hos farmor och farfar med pappas sida av släkten och sedan här hemma idag med mammas sida av släkten. Har fått hur mycket bra julklappar som hellst och är oerhört nöjd :) Nöjdare än vad jag har vart på flera år faktiskt om jag tänker efter när det gäller julklapps-fronten.

Dagen har ju spenderats med halva släkten då som stannar över tills imorgon. Vi har öppnat paket, kört paketleken osv. Jättemysigt, gillar verkligen min släkt :) Ägnade en timma på kvällen för att gå en runda med frida, vilket va behövligt efter allt julgodis. Men fick ju faktiskt ett gymkort i julklapp så där blir det stenhård träning efter nyår kan jag lova! Har mina mål inför sommaren.

Imorgon blir det mellandagsreas-shopping med frida. Ska bränna endel pengar som jag fick nu i julklapp men ska lägga undan mkt av pengarna faktiskt. försöka iaf. Kvällen kanske vi ska spendera i fotbollshallen o kolla på hälften av vårat kära lag som spelar fotbollscup. Vi själva är dock året för gamla för att få medverka.

Godnatt!


(Mkt gammal bild)

Klassfest 17/12

















22 december

Godkväll :)

Dagarna på lovet går så otoligt fort tyvärr trots att jag inte gjort något speciellt. Igår va jag nästan hela dagen ute i tornby och handlade de sista julklapparna med mamma. Så nu är jag alltså helt klar, eller jag och jag egentligen. De är stackars mamma som har fått betala alla julklappar som är från mig och min lillebror, förutom sin egen då. haha. Vid sex mötte jag upp Jossan utanför sf och vid halv sju satt vi i salongen och såg på luftslottet som sprängdes. Den tredje filmen var precis lika bra som de två första om inte snäppet bättre, jag vet inte. Synd att det inte finns fler efterföljare i alla fall.

Idag har jag bara varit hemma. Har bakat pepparkakor med lillebror och skrivit/målat med glasyr på dem vilket tog ett bra tag. Resten av dagen har jag bara städat mitt rum, slagit in alla paket vilket också tog ett bra tag. Det var kul att slå in de två första men sen blev det riktigt långtråkigt. Sedan har kvällen spenderats framför tvn med bror. Seg dag med andra ord.

Imorgon drar vi till farmor och farfar i hultsfred och stannar där tillsammans med släkten på pappas sida till fredag morgon om jag inte minns fel.
God jul ♥


Jullov

Ja nu är det äntligen jullov sen en dag tillbaka :)

I torsdags var det ju tomtefesten som gällde. Förfesten blev väldigt lyckad hemma hos adam då vi va nästan alla från klassen och hade det riktigt kul! Sedan drog vi in mot stan vid halv elva tiden och där tog de slut ganska fort för mig tyvärr. Hehe, men de va kul så länge de vara :)

Igår va de avslutning först i aulan sen träffades vi klassen en stund för att hälsa alla god jul sen va de jullov. Mamma kom efter det och hämtade mig och jag åkte hem och sov en stund. Jag och Didrick tillbringade eftermiddan på stan för julklappsshopping. Mkt sånt nu men de har faktiskt gått framåt och vi har bara 2 julklappar kvar som jag fixar på måndag :) Tog bussen direkt till Timmy när affärerna hade stängt. Där firade dem julafton lite smått eftersom de åker till egypten inatt (avundsjuk ja). När jag kom dit höll de på o öppna julklappar så jag satt med och kollade men även jag fick två fina julklappar av timmys föräldrar :) och sedan körde vi deras nya wii spel, åt och bara va hela kvällen.

Idag låg vi kvar i sängen till närmare två innan vi gick upp och åt frukost :) Hann va snäll och spela lite tvspel med timmys bror innan mamma senare hämtade mig och vi åkte till skäggetorp där didrick spelade match. Kvällen har spenderats med familjen framför tvn i stort sett. har vart ganska död efter torsdags.. Imorgon är det tidig träning, julbakning med didrick och senare hoppas jag på bio med jossan :)

PUSS & GODNATT ♥




Du får mig att le som ingen annan kan

Hallå där! Trevligt med snö nu eller hur, hoppas de håller i sig till julafton bara :) 

Igår spenderade jag eftermiddagen på stan med frida. Det var julklappsshopping som gällde men de gick inget vidare för min del och kom bara hem med en julklapp. Jag tyckte de va lite roligare att kolla efter kläder till mig själv.. För fridas del gick det iaf lite bättre och kom hem med någon klapp mer :) roligaste händelsen igår var när vi satt på fiket vid hemköp och hon som jobbade där fick psykutbrott på en som skulle handla av henne. orkar inte förklara men gud va vi skratta.

Idag åkte jag in till skolan för en timmas filosofilektion. Kändes inte riktigt värt det men var tvungen att fixa lite i skolan o sådär. Jag och Timmy gick sedan in till stan för att leta julklappar. Inte heller denna dag ledde till speciellt många julklappar men en åt Timmy hitta jag iaf :) Vi åkte sedan hem till honom och mös framför tv innan jag blev hämtad av mamma. Nu ska jag snart äta och sedan invänta paradise hotel.

Imorgon har jag åter igen bara en lektion men ska se om det går bra bussar som passar in annars tar jag troligtvis lång sovmorgon. Åker dock in till stan lite senare för att fixa lite saker inför kvällen. För imorgon är då äntligen tomtefesten vilket ska bli gryymt kul! Förfest hos adam med nästan hela klassen och sedan fortsätter kvällen på plaza. Jättetaggad nu :) 

Pusss


Home sweet home

Jag har hållt mig hemma från skolan de två senaste dagarna. Har inte riktigt kunna sova om nätterna så har vart hemma och sovit mest men även tillbringat mycket tid framför tvn. Det har behövts för mig känner jag men imorgon ska jag pallra mig till skolan i vilket fall. Måste göra en redovisning på engelskan (hatar det..) och så är det ett italenskaprov som ska skrivas.  Efter imorgon är det tre prov kvar sen är det jullov, underbart :)

Ikväll ska jag få hit min pojkvän för myskväll och pluggkväll.. bra på tvn är det ju med :) Så det ska nog bli en bra kväll trots plugg.

Ska bege mig till sängen igen och försöka trycka in lite italenskaglosor i huvudet nu! Ha det bra ♥

:(

Ja ni, det blev då inget roligt besked hos vetrinären igår så mamma och pappa hämtade mig och didrick i skolan och vi åkte tillsammans till djursjukhuset. Där fick vi en halvtimma för att "säga hejdå" till alice. Hon var så himla glad över att se oss när vi kom att det var hemskt eftersom man visste vad som väntade. Man märkte självklart att hon inte hade så mycket ork men hon var så glad och såg så frisk ut utanpå att det kändes så extremt fel att ta bort henne. Vi var sedan med när de tog sprutan som gjorde att hon somnade in. Usch, det här är det värsta jag har varit med om i hela mitt liv! Ni kanske tycker jag är larvig som känner såhär för en hund inte vet jag men då är ni dumma i huvudet för en hund betyder så otroligt mycket för en själv och familj. Det går inte att förstå att hon faktiskt är borta nu. Det värsta nu efteråt är att vara hemma för det är så jävla tomt i huset eller ännu värre är att komma hem till ett tomt hus istället för att bli bemött av en glad hund. Alla saker som man tog förgivet och inte tänkte så mycket på då tänker man på nu.

Hon var stor som en björn men världens snällaste och vackraste.
Jag kan verkligen inte ta det här bra alls, jag hatar det här.

RSS 2.0