haha

jag är duktig i höjd ska du veta, så lägger du ribban högt så lär jag hoppa över den iallafall


Haha, har man någonsin fått ngn bättre raggningsreplik ? föll direkt...


You were like my lover and my best friend


Helg

snabb sammanfattning: Igår åkte jag iväg till skolan för två sega lektioner. Efteråt gick jag och Annie på stan och jag köpte mig en klänning :) Vid sextiden åkte jag till Lambohov efter att ha varit hemma och sovit en stund.

Eftersom jag kom hem rätt sent inatt så sov jag länge idag, vilket jag inte gjort på evigheter känns det som. Gick upp när Carro ringde och frågade ifall jag ville åka till ikano och självklart ville jag de :) Så vid två var vi ute på ikano och gick runt lite i affärerna. Nu sitter jag här och får se var kvällen leder. Jag tror de lutar mot en hemmakväll :)

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

yes

aa, sandra är mitt stöd. jag gillar henne


Lugn dag


Vaknade imorse med samma huvudvärk som igårkväll så jag övervägde tillslut att stanna hemma idag. Hade egentligen tänkt att åka in o skriva provet men jag mailade senare till läraren och sa att jag inte skulle göra de. Surt att ligga efter med ett prov men så äre.

Så idag har jag legat nedbäddad i min säng. När jag inte har kollat på film så har jag sovit vilket har lett till att jag nu mår lite bättre men inte helt fri från huvudvärken än. Knarkar dock panodil så det funkar liksom. Förresten, fastnade för filmen stomp the yard som var mkt bra, gillar dansfilmer. Helt klart sevärd!


Hjälp

Mitt huvud vill nästan sprängas nu. Kul att jag ska göra historia prov imorgon och har hälften kvar o läsa. Ska få hjälp av två herrar på msn nu istället, lyckat :)

Nej jag vet, det hjälper inte att sitta här o klaga..
Hejdå

Hemma

Sådär , hemma igen efter en sjungandes promenad från bussen. Nu sitter jag med tre saker, mat, dator och plugg. Historiaprov imorgon och eftersom jag inte läst mer än tre sidor än kommer jag att få sitta ungefär halva natten, men de är lugnt , jag är liksom van.. Men ändå tänker jag klockan åtta befinna mig på fotbollsplanen i ryd, kommer bli nice. Träffa frida där med, kan ju inte bli mycket bättre!

Förresten igår kväll kom jag på ngt jag är riktigt urkass på, så pinsamt . Frida & jossan vet vad jag pratar om, hah

måste plugga lite nu, hörs

Top of the world

Jag skrev ett långt inlägg förut men när jag publicerat det så kände jag direkt att det var för personligt och att det inte angår mer än mig själv och de jag vill berätta för. Jag tog därför bort det . Nu vet ni, ni som kanske hann läsat.

 Men min dag ; skolan, sovit, försökt plugga.

hej lycklig Denise

something new

De är hemskt att gå upp kl 9 en söndag men jag pallrade mig bort till frida och vi åkte tillsammans till träningen. Efter träningen åkte jag till kollegium för o kolla på bror när de spelade match. Sen hem för att göra ordning mig, äta o så sen snabbt iväg igen ..:))

Dax o sova. Lovade att gå o lägga mig vid elva, men nja de gick sådär. Så taggad inför skola, ohja
HA DE BRA

PS. Gabriel Persson fyller år idag. Grattis får man säga då!


Fields of gold


<3








Grymt!



Jag har inte lagt in mina bilder och vidoes sen igår men denhär hitta jag på youtube som är från igår. Då ser ni ju iaf lite av de, de va grymt oc värt även att jag inte är ett stort fan av honom ;) Mina bilder kmr så småningom!  nu ska jag straxt iväg till alex där frida, linus och jocke även är !
PUSS

CHRIS BROWN 23/1



Imorgon bär det av till stockholm dåå, hemma på lördag ngn gång :)

Ha de bra! ♥

Bilder






Studiedag

Gårkvällen blev väldigt lyckad och de va väldigt roligt att det blev så många :)  Bowling på nya stället vid ån sen käk på ming då, nice.   Efter vi ätit tog jag, henrik, jossan, timmy och annie bussen hem till annie. Vi skulle kolla på film men de krångla massor först så vi satt och snacka länge. När filmen väl var igång sen så orkade vi bara se halva eftersom den va så lång och seg. Då började vi prata igen och bara tog det lugnt. Natten blev lång och tror inte att vi somnade innan fem . Mina sängkamrater ville inte sova direkt.. men de va kul ;)

Idag vaknade vi vid elvatiden. Efter att vi ätit frukost, spelat kort, gjort ordning oss osv så tog vi bussen in till stan. Annie, jag och timmy gick på stan ett tag. När timmy åkte mötte vi Natti och Frida och de följde med oss och åt.
Efteråt har jag suttit väldigt länge i en frisörstol , segt och är inte ens nöjd. suck

Har ngra bilder från bowlingen, bättre än inget.
Fick inte med alla på kort men jag hoppas att fler har bilder.




Bowling, käk och övernattning



Dagen började med en helt vanlig skoldag. Vid ett gick jag och timmy för att boka bowlingbanor tills ikväll. Sedan gick vi runt på stan ett tag och mötte även upp Annie :) Timmy tog då bussen hem men jag och annie gick vidare och jag handlade faktiskt endel. Två linnen , två tröjor och min efterlängtade parfym !
Vid halv fyra tog jag bussen till gymmet , möte upp elin och vi gick på pass :) Tråkigt pass men lite gav de väl hoppas jag eftersom jag missar träningen ikväll vilket är väldigt suurt eftersom de är i ryd..

Nu ska jag straxt börja göra ordning mig. För som ni kanske förstod ska jag spela bowling och även ut och käka med ungefär halva klassen ikväll :)  de ska bli riktigt trevligt!   Efteråt åker jag och ett par stycken hem till annie, myser med film och så för att sedan sova där :)   

Imorgon ska jag färga håret , neervöst .

Ha en bra kväll & studiedag  ♥


Egypten




Nu har mamma gett mig förhoppningar om ett underbart sportlov ,
HOPPAS HOPPAS

Skola

Okej, helt missat inlägget som timmy lyckats skriva i skolan när jag var borta från min dator .

Det kändes som att provet gick hyffsat idag men det kan vara massor av fel ändå. Efter provet hade vi bara svenska då timmy och jag gör ett arbete som inte går spec bra kan jag ju säga.  Men efter den lektionen , 11.50 , gick jag och jossan till stan lite snabbt. Där var vi inte alls länge för jag tog sen bussen vid ett .  Mötte upp min lillebror vid vägen och vi gick hem tillsammans. Nu har vi gjort pannkakor och snart ska jag bädda ner mig i sängen för att sova och eventuellt kolla film om jag nu lyckas att ladda ner någon bra.  Det märks !
Ha de fint . PUSS


KUNGEN

TIMMY ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!! <3


19 januari




Min dag ; Skola, gymma och hockey . Nu snart ska jag kolla igenom lite till de stora matteprovet som är imorgon. Lite panik eftersom jag tycker att matten är ganska krånglig nu, men aja de går som de går helt enkelt. Förresten lider jag av kramp i vaderna som vägrar att släppa,  har säkert haft de i fyra timmar nu. vad ska jag ta mig till ? haha..

Inställd geografilektion imorgon så jag och jossan lämnar skolan 12.50 och går på stan :)


.


Design

Bloggen ska inte se ut såhär , ska ändra men inte mer idag . Ska straxt sova istället .
Inget pluggande för mig idag inte , de får räcka med imorgon efter att frida och jag gymmat :)

Puss & godnatt <3


<3


jag vet, jag lägger in bilden ofta.   Men fan va du är bra Frida!

Helt fel

Kul att jag stod utanför våran träningshall klockan tio imorse och inte en människa kom. Min träning var inställd och Denise hade missat att kolla på hemsidan. Brrraaaa jobbbaaat

Så nu ska jag sova igen. Sen är det plugg som gäller..

Godnatt

 
Fin film alltså "    

Fredagkväll

Mitt engelskatal gick väl inte bäst direkt, nervositet tog över endel men äch skönt att ha de överstökat ;)

Kvällen igår blev precis som jag trodde, alltså mkt bra :) kort sammanfattning ; Jag kom till Annie vid halv sex tiden. Då låg jossan, timmy, alex och annie redan i bubbelbadet så de va bara o byta om och hoppa ner. Vi bubbla och basta i några timmar innan vi började göra ordning oss. När vi var klara hade annies pappa fixat god mat till oss.  Efter maten , vid tiotiden, åkte vi alla till lambohov på en lokalfest :) Festen ballade ur efter ett tag så alla drog hem..  Dock stannade jag , timmy, alex och sen ngra till för att städa lite. Alex var nämligen inblandad i de eftersom hans bror var med o höll i festen men efter ändrade planer drog jag och timmy hem till honom.

Bilder från kvällen kan komma senare :))


23.00

Godkväll . Nu sitter jag här , har precis översatt min nyhet från svenska till engelska med hjälp av min moster och vill nu bara sova. MEN nej, denise ska nu trycka in hela texten i skallen också. Det blir en lång natt dehär känner jag, eller så somnar jag kanske snart och kollar på pappret hela redovisningen imorgon . Vad är bäst och mest värt egentligen?

Dagen har iaf varit bra. Efter skolan gick jag annie, jossan, timmy och alex till stan o käkade pizza. Vi satt nog på five tastes i två timmar och bara pratade efter att vi ätit upp maten. Prat om allt mellan himmel och jord vilket ledde till riktigt roliga ämnen och samtal ! Efter det blev det en snabb runda på stan. Jag blev lite senare hämtad av pappa , åkte hem och vände typ eftersom jag nästan direkt åkte till gymmet. Där mötte jag upp Frida och vi gick på pass :)






Det ser ut att bli en mycket bra kväll imorgon !!
Nu ska Denise plugga , Sov gott ♥

Puss på:t


lite svårt att se men kolla tisdagar, torsdagar och fredagar speciellt. vi spanskaelever har inte första lektionen på fredagar , sista på onsdagar är bara studietid vilket vi inte heller har!  Inte för att skryta o så men jag är nöjd okej ? höhö :)

Parfym

Sådär ja , hemma igen. De var inte en speciellt rolig träning eftersom våran huvudtränare inte va där.. men frida och jag har väl kul på vårat sett ändå! :) Måste säga att mitt rum luktar mkt gooood nu pga en tjej- och en killparfym. Jag ska köpa tjejparfymen. Killparfymen ska jag spruta på en provsticka varje gång jag går på stan. störd? aa va?

Nyhetssaken är för mig en mardröm nu, jag hittar ingen bra eller okej jag ska va ärlig. jag har inte letat men jag har redan gett upp. HJÄLP

GODNATT till sen


Love Lockdown



Nu varma kläder , promenad till frida sen ryd! herrå

090114

Hallå där. Dagens lycka blev när jag läste jag ett sms från mamma där de stod " tandläkarn idag 14.20" . Alltså behövde jag bara gå på en halvtimma av spanskan , woho överlycklig efter att gått o klagat så mycket över lektionen eftersom den är hemsk! Men jag hann o få reda på att jag va starkt godkänd på provet iaf, jag suger verkligen på spanska så jag vart gladi!

Efter tandläkarn mötte jag Annie och följde med henne när hon skulle äta samtidigt som jag vänta på bussen. Nu sitter jag här, har ätit och ska om några få timmar till ryd , love it .


Haha! Hittade denna bilden som är tagen
 i fyran, underbart snygg..


Bilder

Sådär! nu är det äntligen fixat så att jag har de bilder jag vill ha även på den här nya datorn. Jag har suttit på den andra datorn och kikat egenom alla bilder och sedan valt ut de jag vill ha och tycker om lite extra. Jag har valt att ta med både gamla och nya bilder så att många minnen finns även på denna dator men mycket har jag rensat bort.



Min dag har sett ut ungefär såhär i korta meningar:
- Skola
- Stan med Emma, Timmy och Jossan.
- Hemma

Nu ska jag trycka in mina engelskaglosor vi har till imorgon i mitt huvud, vi får väl se om jag lyckas.
Puss

Sommar

Sommaren 2008 var den bästa sommaren och faktiskt också tiden i mitt liv. Den är nog nästan oslagbar !
Här kommer ett par bilder från två underbara tillfällen :

Liseberg med Ida vilket var jätteroligt verkligen. Åkte allt och sprang runt i timmar!






En perfekt kväll i Ekängen hos Alexander.
Mat, båt, bad, guitar hero osv med Frida, Joakim, Ida, Linus och såklart även Alexander!









Godnatt!

Mjo, nu ska jag försöka somna ändå även om jag känner att det kommer bli omöjligt. Skola imorgon, sen lite plugg. Engelska nyhetsredovisning på fredag inför hela klassen, kommer jag dö eller ? En tomat kommer jag vara iaf, mitt uttal är inte de bästa kan jag säga.. nervös som attan även att jag vet att det inte är en kotte som kommer bry sig mer än jag och läraren då.

Jag borde göra om min blogg helt nu alltså. Att ta bort den är också en stor tanke, vi får väl se..



Heart or brain?

Måndag

Nu sitter jag äntligen framför MIN dator med internet som tidigare inte funkat här. Jobbigt att alla bilder är på den andra men de sa jag snart ordna :)  Eftersom jag inte somnade innan halv fyra inatt (pga idrottsuppsats) har dagen har varit hemsk då jag bara velat sova bort den. så ja, när jag kom hem sov jag tre timmar. hur ska jag kunna somna inatt?
Nu är iaf våran enda långa dag över och vi slutar innan halv tre resten av veckan, slaappt


Helg

Min helg har bestått utav detta
fredag: stan med jossan, fridaj och annie , myskväll  med Jossan här hemma (mycket prat!) , hon sov här
Lördag: Sov relativt länge, slappa och sen åkte jag och jossan på hockey. Hon bjöd nämligen mig :) tack! Kvällen var sen vääldigt lugn med familjen.
Söndag: Träning, sovit , pluggat osv.

skön helg.

Morgan Pålsson

 
helt klart en av mina favoritfilmer !

Hugger i sten

Som du sa det kan vara
svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen
står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av
sommarn om du behagar
Om du behagar komma
hem från England
Jag har väl knappast
lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och
gnager här dag efter dag

9 Januari

Mamma sa åt mig att gå o lägga mig för ca en timma sen men jag sitter kvar fortfarande.Jag borde nog gå och sova egentligen så min kropp vänjer sig vid att sova på natten istället för på dan..? Jag har skolångest, huvudvärk och lite till. Min klass är dock väldigt bra, jag gillar den skarpt.

Klockan slår straxt 00.00 , eller den hinner nog slå över det innan jag publicerar så alltså betyder det är Fridas dag nu , så GRATTIS på 17års dagen måste jag ju säga :) som du, och ni andra, kanske redan vet är du bäst för mig!  


haha ful och gammal bild , men vad spelar det för roll 

Brasilien 2004


beach buggy på stranden

Den såkallade coca-cola sjön




Lillebror brände sig på örat vilket ledde till vattenblåsa, haha snyggt

byn


sista dagen och enda dagen med regn - regnperiodens start

Brasilien är nog det bästa landet jag har varit i,
eller det är svårt att avgöra mellan thailand och brasilien.. Även att
det har gått endel år sen vi var där och det har utvecklats mer pga turismen
(turismen var inte så stor när vi åkte) så är en sak säker, jag ska tillbaka!

Träning

Dagen har gått väldigt fort idag faktiskt! Skola med naturprovet , hm det gick nog skapligt för att inte pluggat så mkt. Efter gick jag och Simone in till stan för båda väntade på personer som vi senare skulle träna med. Jag väntade då på Frida som kom vid kvart över fyra ungefär. Vi gick då för att ta ut pengar men så står det att det tekniskt fel när fridas minneslappen kommer ur automaten. V provade då igen eftersom det borde funka och då står det att hon inte har tillräckligt med pengar, alltså så hade pengarna dragits men inte kommit ur automaten'! Skummt, men på swedbank sa dom att det gick och ordna som tur var. Aja det blev lite jobbigt där ett tag eftersom andra automater inte heller funkade när jag skulle ta ut så att frida kunde låna pengar , men tillsist löste det sig och vi gick och träna..  Vi anmälde oss till pass och fy satan , jag har verkligen ingen kordination alls för det var pinsamt så dålig jag var. En rejäl träiningsvärk är det vad som kommer kännas imorgon!



Broken strings


Jag vet att jag har lagt in den förut, men oj vad jag gillar den nu. texten är mkt bra

Ny design kommer när jag orkar fixa en, det kan ta tid

Skolångest

Okej, nu är hela familjen hemma igen och om de är någon som är extremt nöjd så är det min hund.. Fakta om rymden , sjöar hit och dit går inte in i mitt huvud idag , det är liksom mer än vad jag känner att jag ens behöver veta för att komma genom mitt liv. Sovit har jag gjort idag , sovit i mängder faktiskt för jag har försökt öppna dendär äckliga naturboken med en ful groda på hur många ggr som hellst vilket har lett till att jag har slocknat. Great! det får gå som det går på torsdag, jag har annat i mitt huvud helt enkelt.

Min spelningslista har varit grym idag måste jag avsluta med att säga . Eller nej det får inte bli det sista, ska säga att det blir kul att träffa Jossan imorgon . Hon är liksom en sånn männsiska man inte kan ha tråkigt med, en sån människa som kan göra allt helt oväntat, hon är grym ;)

02.25

Jojo jag är fortfarande vaken , dock kommer gäspningarna allt närmare varandra .. hm, är det värt att vara vaken?


förövrigt , snygg design jag har!


I'll stand by my belief

Nej det har tyvärr inte lyckats bli särskilt mkt pluggande idag inte , har mest strosat runt här hemma och sen promenaden då då. Det har varit väldigt skönt att vara ensam hemma, men det räcker med en dag sen blir det långtråkigt.  Mamma kom hem för någon timma sen så vi har nu ätit och sitter och kollar på filmen 13 snart 30 som går på 3an nu. Helt okej film, men inte mer .. 

Imorgon , sista dagen på jullovet, måste jag plugga då, har stoort läxförhör på torsdag plus en lång idrottsuppsats som ska vara inne nästa måndag. maby too much information? men iaf så tror jag att vårat underbara vårtermins schema kommer hjälpa mig en hel del att klara denna termin :) hösten/vintern har varit hemsk men allt !

Resten av kvällen ska jag sitta här framför min dator med tvn i bakrunden, de ni. Har förresten kommit på att de låter som att jag är jätteintresserad av hockeyn så ska förklara de. Jag tycker inte de är så kul att kolla på hockey egentligen om man inte känner ngn vill säga.. men när sverige spelar kollar jag oftast ändå och jag måste säga att de yngre har varit roliga att följa, just därför ska jag eventuellt kolla även ikväll om jag inte somnar dårå.

I trust you

Måndag

Gårdagen var trevlig med Joakim och Linus som kom hit och verkligen piggade upp mig. Vi kollade film, lagade mat, spelade innebandy, spelade vanligt sällskaps spel och bara hade allmänt slappt . Eftersom det blev ganska sent inatt så sov jag ut här hemma helt ensam i huset, eller nej jag har ju då min hund. Resten av min familj åkte nämligen iväg igår morse till uppsala för min lillebror spelar cup där. Jag valde att stanna hemma för att jag inte riktigt kände för att åka upp , sen måste jag plugga .. Så nu ska jag gå ut på promenad för att sedan orka en pluggdag , ikväll blir de (ändrade planer!) mor och dottermys eftersom mamma kommer hem ikväll. Matchen ska jag försöka orka titta lite på även att de är tråkigt att kolla själv! Det kommer vara jobbigt att vända tillbaka på dygnet när skolan börjar känner jag. PUSS

.

Mina, nu borttagna, inlägg stömmde inte alls, jag ljög för mig själv så det är inte klokt . Jag har aldrig mått sämre än vad jag gör nu men jag vill inte göra det , jag vill inte . Dehär är en mardröm för jag vet inte längre vad jag ska tro på, allt bara snurrar i huvudet .  Men jag klarar dethär galant på egen hand nu, det ska jag göra. Sen har jag ju de personer som visat att de bryr sig om mig och har hjälpt mig , tack <3 När sånt här händer märker man verkligen vilka som verkligen betyder. Något positivt med de hela är de ju.

Victoria's secret fashion show 2008 2009



Jag kan inte komma på vad låten heter som spelas i början på denna delen.. ?   grymt skön iaf!

nu brast det



When I think back on these times
And the dreams we left behind
I'll be glad cause I was blessed to get
To have you in my life

When I look back on these days
I'll look and see your face
You were right there for me

CHOURS:
In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be

Well you showed me how it feels
To feel the sky within my reach
And I always will remember all
The strength you gave to me

Your love made me make it through
Oh I owe so much to you
You were right there for me

CHOURS:
In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be

Cause I always saw in you my light my strength
And I wanna thank you now for all the ways
You were right there for me, you were right there for me
You were right there for me for always

CHOURS:
And in my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be
There you'll be

RSS 2.0