slappishelg

Nu är de helg och de är så otroligt skönt .  

Igår gick jag på stan med jossan efter att vi slutat skolan 12.20 :) sen blev jag hämtad av familjen och vi åkte till ikano för att hitta en present till moa . Åkte sen till vidingsjö på middag ,  vid halv åtta åkte jag till sporthallen och kollade på handboll med fridaj .     Efter gick jag till Simon och sov där :)    de va min kortfattade fredag .

Idag hämta mamma mig tidigt för att Simon hade träning . Kom hem och la mig i soffan , somnade till tre . Sen har jag inte gjort mer än att suttit här . slappt   ikvälll kommer nog simon tror jag .     Jag orkar aldrig göra ngt på helgerna längre ..

Imorgon är de match mot linghem , kuul .
Puss


vi ska klara dehär

yeah


sommar sommar sommar .

p.s jag saknar Ida

Va positiv !

Ursäkta för de senaste inlägget , jag va så trött på allt de tillfället jag skrev de men de va då de . Nu försöker jag se allt från den positiva sidan och de har faktiskt hjälp lite , speciellt i skolan . Sen försöker jag intala mig att man inte man kan prestera bra jämt !   

Idag var det en vanlig skoldag när de gäller lektioner . På lunchen kom carro o hälsa på , vilket var mkt trevligt :)   Efter skolan hade jag sällskap med annie in till stan innan hon gick vidare till feelgood och jag drog mig in mot affärerna .  Jag är beroende av att handla kläder , illa illa .   Men jag hittade faktiskt mkt ! väska , stövlar , två halsband , smink , 2 linnen och en annan tröja :) sen har jag även hittat ett par till skor jag ska köpa , även en mysjacka och ett par jeans :) men de får bli om ett tag , alla pengar har förvunnit snabbt efter i fredags och idag ..  

Nu ska jag börja plugga , matteprov imorgon . Problemet är att jag vet inte hur jag ska plugga på de så jag kollar bara igenom de , sen får de gå som de går imorgon helt enkelt .   se de från de ljusa sidan bara .. ;

Nu ska jag ta tag i matten .
Puss & godnatt


Usch

Jag är bara trött på allt just nu
trött trött trött trötttttttt

Jag vill inte gå till skolan , jag vill inte plugga , jag vill inte göra något sånt nu .
Jag vill bara träffa folk och ha kul , inte behöva tänka på något . 
JAG VILL HA SOMMARLOV !!!!!! Ja ,de är vad jag vill ha och behöver nu .
men hur många dagar är de kvar dit ,  minst 250 dagar ? bläää

9e skulle inte heller sitta fel just nu , dit vill jag tillbaka

fan va jag klagar , hejdå

Helg

Idag har jag verkligen inte gjort något annat än att sovit , läst och ätit . Såå otroligt skön dag måste jag säga , kanske lite tråkig dock men jag behövde en "inte-göra-någonting-dag" .     Vaknade vid tio ungefär och tänkte gå upp , men tänkte att jag lika gärna kunde somna om , vilket jag snabbt gjorde .    Vaknade sen vid halv ett igen och tog upp den underbara (felfelfel) boken "Vi kallar honom Anna" som vi är tvungna att läsa ut innan torsdag och med 250 sidor kvar tyckte jag att de va ganska smart att läsa .  Jag läste länge , innan jag gick upp åt frukost och sen gick och läste igen . Sammanlagt har jag nu bara 50 sidor kvar som jag tänkte läsa ut ikväll ..   Men med boken i handen somnade jag ett tag till och vaknade några timmar senare , sju ungefär att jag var hungrig . Då lagade jag till min specialitet pasta och bacon , vilket är mummms .   

Nu sitter jag här och ska snart kryoa ner i sängen för att läsa de sista sidorna av boken . Josefin som redan har läst ut boken sa att den va jättesorglig i slutet så jag vill veta vad de är ju ..  Sen är de ju bra om jag har läst ut den redan idag så jag bara kan tänka på matte- och svenskaprovet nu i veckan . 

Förresten i går var jag på tjejmiddag med ett par från klassen + några till hos Emma eftersom hon och Sara har fyllt år nyligen :)  Så vi åt gott , kolla på skräckfilm , spelade våghals och pratade vilket var väldigt trevligt :)

Puss & Godnatt

jag är faktiskt lite sugen på vinter nu , även att jag
såklart mkt hellre vill ha sommar !


Goo Goo Dolls - Iris

Nu är jag superglad för att jag äntligen är klar med mitt dumma engelskatal ,  nu ska jag bara träna halva natten så att de sitter med hjälp av tio stödord imorgon . wish me good luck !

jag kan inte lägga in youtube klipp för de har damp så jag får länka
http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY
absolut inte ny jag vet , men jag är kär i låten .

Efter kl 2 imorgon är de helg och då ska jag plugga , wii vad jag älskar skolan för tillfället

PUSS & godnatt

Plugg , plugg & plugg

Ja det är vad mitt liv består av just nu och redan efter 5 (?) veckor i skolan så är jag skoltrött . rolig start !   Så pågrund av allt i skolan plus att jag försöker hitta på ngt den tid jag får över så bloggar jag inte  . Sen har jag ingen ork heller iofs .. men jag skriver då jag får lust och tid helt enkelt :)

Idag har jag vart hemma från skolan , har bara pluggat och sovit bort hela dagen men det behövdes verkligen eftersom jag inte orkade plugga något igår av en viss (onödig!) anledning . Jag skulle egentligen haft engelskatal idag så de får bli på fredag istället . uschamej jag suger verkligen på engelska ! 

Nu ska jag snart plugga mera sen ikväll ska jag träna . Efter de blir de mer plugg.. men även idol :) 
Jag längtar till helg !!

PUSS







<3


we belong together  ♥

920902

Heeeej !

Har ju inte skrivit sen nollning kom jag på så jag tillägger att den var väldigt rolig i fredags !

I söndags blev jag sjuk , så igår var jag hemma från skolan . Väldigt segt men jag sov i stort sett hela dagen så på kvällen mådde jag nästan helt bra igen  .      Så idag blev det att gå till skolan , ganska slappt eftersom vi hade sp-dag då vi fick prova på lite ämnen vi ska ha i tvåan typ filosofi och psykologi .      Och sen är det ju inte vilken dag som helst idag , utan min födelsedag ;D Så dagen ( som alla andra födelsedagar !) har gått väldigt snabbt .  Sen kom jag hem och har ätit god mat och efterrätt och nu snart ska jag åka iväg och sova hos Simon :)        Inte allt för roliga presenter har jag fått än så länge, nästan bara pengar faktiskt . Så knappt något paket har jag öppnat idag , tråkigt ju eftersom det är paketen som är lite speciellt med födelsedagar men äch jag är nöjd med pengar  :d

Nu ska jag fixa med kläder o sånt inför imorgon . Skolkort är det imorgon , ussssscccchhh jag hatar det

PUSS ♥

RSS 2.0