Sjukligt

Helgen slutade med en rejäl förskylning och halsont. Inte så kul men helgen har varit lyckad ändå :)  Matchen idag var kanske inte så smart att vara med på då jag fick en detaljerad beskrivning av moster om hur farligt det är att anstränga sig med halsont men hallå, första matchen ville man inte missa! var svimmfärdig på planen så min insatts kunde vart bättre men matchen slutade iaf med vinst, 3-0 :) 

Imorgon stannar Denise hemma i sin säng, blir ganska skönt även om jag tröttnat lite på att va hemma själv.. Har vart hemma hela dagen ensam om man räknar bort den tid jag va på matchen. Pappa i Prag , mamma och lillebror på hockeycup i stockholm = denise (sjuk) ensam hemma = sällskapssjuk!


Helg

Igår började dagen med den andra vurpan på cykeln för i år! Fan va arg jag va. Jag vet inte hur jag lyckades men jag såg ingenting i snöstorm och motvind så det var nog orsaken. Två stora blåmärken på benen fick jag som bevis iaf. Dagen fortsatte med engelskaprov och det kändes faktiskt som att det gick hyffsat för en gångs skull!  Bokredovisning på svenskan sen klockan tolv sluta vi för dagen.  Jag, Jossan och Emma drog oss då ner på stan. Handlade lite småsaker sen blev jag hämtad av pappa. Direkt hem o åt pizza sen sov jag som en stock i min säng ett par timmar. Klockan fem ringde frida och efter ngn timma kom hon hit. Vi började göra ordning oss och var klara runt nio då vi hämtade Ida. Lokalfest i johannelund va de iaf, Bello fyller år idag så de va lite födelsedagsfest. Det var en trevlig kväll med fint folk :)  Ikväll blir det fest i stan först med carro bland annat. Även axel i klassen har lite fest så de blir nog o dra sig dit ett tag med :)  Match imorgon , weei! (Y)


090323

Jag satt och kolla på mina gamla inlägg ch bilder från 2008 och alla minnen kom upp. Det var en blandad känsla av lycka, sorg och saknad jag fick. usch

Helg

Nu är det slut på helgen men den har varit braa :)  Fredags gick jag på stan med Natti sen drog vi på fest hos Alex i Johannelund. De va trevligt och efter,för min del, käk i branskens bro med alex o bello kom vi hem till Natti klockan fem.  Efter att ha sovit ca tre timmar vaknade vi klockan nio, gick på en promenad och pratade om gårkvällen. Jag åkte hem ganska tidigt o var hemma ett tag, åkte o hälsa på våran hund som ska ha valpar, sedan åkte jag efter lite ändrade planer vid sjutiden tillbaka Natti . Där stannade jag ett par timmar men åkte sedan vidare till lambo o spenderade natten där :)  Idag skulle jag målat om mitt rum men efter att ha städat rummet o fixat ett annat rum lite så slocknade jag i min säng i tre timmar och de blev lite sent. Nu kollar jag på sanningens ögonblick och skämms för hennes skull. Jag skulle aldrig ställa upp i dedär programmet.  Ciaoo


ganska söt ändå

BILDER

FRÅN ROMME KOMMER.

090314

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar i repeat på en bra låt. Igår spenderades kvällen med biljard och bio. Konstaterade att jag behöver träna mer på biljard och att filmen "fredag den trettonde" inte var ngt vidare bra, bara lustig. Okej visst jag blunda lite men de va ju en skräckfilm och jag såg faktiskt så mkt att jag kan konstatera att den var lustig.

Tur som bara den att jag fick igång mitt internet utan att jag ens vet hur jag gjorde. Det har inte funkat på ca tre dagar och det har vart personer som vart här och försökt fixa't men utan resultat. Denise fixa't med resultat om man säger så då.

Kvällen är ganska oplanerad. Måste börja med att laga mat. kämpigt.
c yaa

Fredag den 13:onde



Var en bra dag .

I-rony


(Y)


Imorgon kl 05.45 är det samling utanför Katedralskolan för
 att sedan dra vidare till Romme!

Godnatt


Onsdag

Ingen skola för mig idag inte. Mkt sovande och lite one tree hill har dagen bestått av men nu är det andra planer.  Ikväll ska jag åka på träning trots min dumma huvudvärk och onda nacke/rygg. Dock gör jag det mest för att jag ska få träffa min efterlängtade Frida  :)  Förresten så hade jag kvarttis igår, de gick väl lite som förväntat liksom.  

Om ni vill lyssna på lite bra musik så kan jag rekommendera :
Flipsyde- Someday

Flipsyde- No more

Beyoncé- Broken hearted girl

Beyoncé- Halo
The Sounds- Like a lady
Sen större delen av Coldplays och Gavin Degraws låtar :)


01.45

Jag gillar geografiarbeten, novellanalyser och samhällsarbeten för det är verkligen underhållande. Jag har skrivit så mkt att jag inte är klar än. o ja vad bra de blir..

Imorgon blir det en liknande natt, längtar verkligen

Förresten så blir det Romme nästa onsdag med skolan, ganska nice :)

Söndag- natt

Jag älskar geografiarbeten. Har minst två sidor kvar att skriva och klockan börjar närma sig tolv men jag ska väl inte klaga för jag har bara mig själv att skylla.. Fast iofs så kan de ju va lite mysigt med nattarbete..

Imorgon ska jag stå på ett par skridskor på idrotten , de blir en upplevelse. haha . Sen på kvällen ska jag inleda en ny stor uppsats som ska va klar på onsdag, tjuho va kul. längtar verkligen!!

Nu ska jag iaf gå ner och äta ngt bara för att komma iväg från datorn en stund . By the way så är jag helt fast vid oth. säsong 1 avsnitt 18 är jag på, efter eller vad?
hejdåå

RSS 2.0