Godmorgon !

Igår var jag , Didrick och pappa på ikano / ikea igen eftersom det inte var så fint väder på dan . Jag fick tillbaka min mobil efter att den har vart på lagning . Det var skönt eftersom jag haft en ful äcklig nokia som lånemobil , men jag blev så arg när jag satte i sim kortet och allt . Alla bilder ,  all musik finns kvar MEN INTE KONTAKTERNA !  Japp så nu har jag knappt några kontakter , det blir liksom att få fråga alla igen . suuuuccck
Vi var inne och köpte lite små saker till min garderob , typ galgar osv . Det gjorde att jag verkligen vill göra ordning garderoben NU , jag har väntat länge nog nu .. 


Så här vill jag ha de ungefär , de är dock omöjligt för mitt
dumma snetak jag har i min garderob .. Men jag ska allt
komma på någon lösning !


Halv tio mötte jag Ida i tallboda ,  (jag sen som vanligt , förlåt) och vi tog bussen in till stan , köpte lite gott o äta sen gick vi till trädgårdsföreningen .  Filmen började precis när vi kom så vi letade upp plats och satte oss . Filmen som visades var Hairspray , jag hade inte sett den innan men nja filmen var inte så bra . Lite söt var den väl men de bästa av allt var att Zak från high school musical var skådespelare , dock inte lika snygg som i de andra filmerna men ändå mums , hah .

Idag ska jag bara slappa hade jag tänkt , de är ju fint väder även idag :)  Senare kommer Moa och Ole som ska va här över natten ..  Vill även träffa min Simon idag , hoppas hoppas

Ha det finast !  Pussshej ♥


Dagen

Tjena !

Idag blev det inte riktigt som planerat . Jag vaknade sent och gick sen ut o låg en stund i poolen . Då tänkte jag att det var för fint väder för att gå på stan , så jag smsade min söta vän Ida och frågade ifall hon inte skulle vilja komma hit en stund istället . Hon svarade dock inte men efter att jag ringt henne 8 ggr (ja, jag hade lite panik eftersom det inte var långt tid kvar innan vi egentligen skulle mötas på stan !) så svarade hon tillslut och sa att hon kunde komma . Så vid två tiden kom hon hit och vi låg i poolen på varsin madrass och bara hade de skönt :) 

Men bion såg vi iaf som bestämmt , jag , Didrick och Simon . Kung fu pandan , den va bra . Didrick tyckte den va jätteroligt men jag säger mer att den va bra , den dög liksom  och Simon håller nog med mig mer . Men värd att se någongång ändå ! Nu efter har jag och min bror varit ute och cyklat med våran hund , hoppat studsmatta och tittat på tv .

Imorgon blir det att va hemma på dan , sen på kvällen ska jag med Ida på utebion :)

Allt för mig , Hej ♥

Godnatt

Ja idag blev det som jag skrev att ligga ute i solen endel . Det blev dock inte så mkt som jag ville för de kom äckliga moln efter ett tag och förstörde ..    Jag skulle ju egentligen träffat Simon men han kunde inte sen , då följde jag istället med pappa och bror till ikano . Vi skulle egentligen bara hitta en mobil till pappa men jag hann gå runt i lite andra affärer med . Köpte ett skärp och en present men har även hittat lite andra saker som jag troligtvis ska köpa imorgon när jag ska gå på stan med Ida :)  Nu ikväll så har vi grillat , badat och så har jag suttit här typ..

Japp , imorgon ska jag alltså gå på stan med Ida ! trevligt trevligt . Sen vid sextiden ska jag , bror och Simon gå på bio . Kung fu pandan . De va först bara jag och Didrick som skulle gå så han fick välja film , därav filmvalet .. men de ska nog bli bra  


Bra ?

Nu ska jag straxt hoppa i säng ,
Puss & Godnatt ♥

Soool

Jag var lite deprimerad ett tag där på morgonen när jag vaknade av att det regnade utanför mitt fönster .. Men nu är det klarblå himmel igen så nu ska jag ut o soola :)

Kid rock - all summer long
Sommarkänsla !

Helgen

Helgen har precis som jag skrev en annan dag , spenderats med min Simon :) Vi  har bara tagit det lugnt . Bla. badat , myst , kollat på film och gjort pannkakor ;p   Han åkte hem på eftermiddan en stund efter att min familj kom hem igen , sen efter har jag typ pratat lite med dem , suttit här och vart ute på promenad med hunden .



Imorgon ska jag och min lillebror vara här hemma och slappa i solen typ , de ska ju bli finfint väder imorgon också . I love it !  Lite senare kommer Simon igen och så kanske vi hittar på ngt på kvällen , vi får se .

Puss ♥

Bilder

Jag skrev ju at jag skulle lägga upp lite bilder från alex , så här kmr dom ..


En mkt mkt mkt hemsk bild på mig , osminkad o dan men
bjuder på det

Utsikt från båten


Frida var livrädd i båten , sjukt kul


Ida , <3


Guitar hero , jag försökte ju iaf ..


Denna bild på snyggingarna får avsluta .

Älskade väder

Heej !

Igår blev det en bra kväll , vi grilla , åkte båt , bada och spelade guitar hero :)  Sen vid ett började jag och frida cykla hem , Linus som också bor här åkte moppe så han skulle lysa upp vägen till oss . Det gick bra , men läskigt som attans sista biten från Linus hem till mig .  Jag och frida pratade på som bara den bara för att inte titta in i skogen eller höra några ljud . Men bra gick det iaf , sen gjorde vi ordning oss innan vi la oss i sängen och pratade . Och pratade gjorde vi till ungefär halv tre innan vi tillslut bestämmde oss för att sova .     ( Frida skickar bilderna sen igår så jag lägger upp de i ett nytt inlägg snart !)

Idag har det vart en riktigt chill dag med frida , så grymt härligt har det varit måste jag säga . Vi vaknade lite efter elva , åt frukost , tog på oss bikini , pumpa upp luftmadrasser innan vi tillsist slängde i oss i poolen med varsin madrass . Sen har vi legat där nästan resten av dan . Vi var bara inne och lagade mat en snabbis .  Det har iaf vart en väldigt bra dag med sol , bad , prat och såklart min bästa vän .   Nu efter känns det sådär när man kollar sig i spegeln . Hudcancer skriker det om mig , fast även om Frida haha !  Men aja , kan inte göra ngt åt det nu . Men jag har lovat mig själv att börja med solskyddsfaktor efter idag plus att jag läste en artikel på aftonbladet nyss om hur farligt det är att bränna sig .. woups ,

Nu funderar jag på att ge mig ut och springa eller om jag ska gå en långpromenad med hunden , hm svårt val ;p  Senare ska iaf Simon komma o mysa med mig hela helgen när jag är själv hemma :)

Ha de finast ! ♥


Bilder från liseberg

Det vart verkligen lyckat igår på liseberg , jättekul var det :)  Har fått bilderna från Ida nu så tänkte lägga ut endel !


Innan 3D bion :)




Haha , Ida skulle ta läppsyl på mig . Det gick sådär ^^


Spegelhuset ..


Och igen . snygg bild alltså !


I flummride


Härligast !


Min favorit


Söta Ida :)

och tillsist tjocka jag

Idag sov jag länge eftersom vi kom hem sent inatt . Sen la jag mig på en luftmadrass i poolen och somnade nästan där med . Så det har varit en lugn dag och de ska kvällen med bli för nu snart ska jag Frida , Ida till Alex där även Jocke och Linus är . Hoppas även att Carro kommer ! Vi ska grilla och bara ha de nice .

Ha en bra kväll , tjarå


Göteborg


Nu kom jag nyss in efter en lång cykeltur runt hela ekängen med frida . Vi pratade om allt och de va riktigt mysigt :) 

Idag var mamma och jag ute o red på morgonen , de va väldigt länge sen jag red men jag tkr inte att det är spec kul längre . Spec inte att rida ut när man inte har någon utmaning . Ingen förstår så strunt samma ..
Sen när vi kom hem till morfar igen åt vi middag och sen till "efterrätt" åt vi kräftorna vi fångade igår . gott ju !
Vid sex så åkte jag och mamma hem , didrick stannade hos morfar eftersom han ska på bulleby cup på torsdag . Jag är avundssjuk för jag vill med på cup !

Imorgon ska jag och Ida till göteborg för att gå på liseberg ;d kuul ska de bli !  Ida har med sig kamera så lite bilder blir det nog sen , om hon vill skicka till mig vill säga ;p 

Ha det brao, pusshej !

<3


Jag älskar dig

Kräftfiske mm.

Hallå !   

Dagen har varit riktigt bra , mkt bättre än förväntat . Vi började paddla kanot halv elva och paddlade ända tills fyra , de blev 1,5 mil ! yea  underbart väder va de helatiden och aa dundermysigt va de att paddla runt i forsar och sjöar . Jag hade ju inga höga förväntningar och var inte speciellt peppad på dedär men de va verkligen värt att provas , tycker jag då !

Vid fem tiden åt vi , firade didrick lite i efterskott sen drog vi iväg till en bäck här i närheten . Där började min morbror sätta ut bete för att locka fram kräftor . Och massor kräfter kom det !  de va spännande att hoppa runt där på stenar och se dem , och jag vågade faktiskt plocka upp dem sen ! stolt ju för rädd va jag först .  Vi fick nog sammanlagt 40 stycken , dock var endel för små som vi fick slänga i igen . Nu har jag vart hemma en stund , kom hem vid tio och sen har vi fikat lite och så . Nu är Didrick , morbror , morfar och Christoffer ute igen för att plocka så dom kommer nog hem med många fler sen .  Jag har nog endel bilder som jag kan lägga ut senare ..

Imorgon har vi inte så mkt planerat , jag hoppas mest att det ska bli sånnt väder som det har vart idag så jag kan sola lite . Sen på eftermiddan ska jag och mamma åka hem :)

Ha det finast ! ♥

Hos morfar

Hejs

Jag sitter nu hemma hos morfar . Jag hade ingen aning om att han skaffat mobilt bredband men de hade han ju , så nu är jag glad eftersom det inte finns så mkt att göra här .. dock är inte msn installerat men jag försöker att fixa de nu och hoppas på de bästa ;p  

Idag har jag varit med Moa mest , sen vid fyra åkte jag till Simon och myste massor :) Vid sex kom mamma och hämtade mig , då lämnade vi Moa och Ole innan vi drog iväg hit . Stannade till hos min moster och hälsade lite , sen åkte vi hit och har nu ätit lite och sen har jag suttit här typ .. 

Nu ska jag väl sova straxt , tänkte bara fixa med msn . Imorgon ska vi kanske paddla kanot om det är fint väder . Tråkigt tänkte jag säga men kanske inte ska göra de eftersom jag aldrig paddlat förut , men jag har inga stora förväntningar iaf .  Sen på kvällen ska vi nog fiska kräftor , de är ju rätt kul faktiskt ;) 

Nu funkar msn så ska väl sitta här ett tag till ändå , kom på att jag kan ta upp datorn på rummet !
Men skriver nog imorgon kväll , Godnatt ♥

Småland

Nu drar jag till morfar i småland . Kmr hem på tisdag kväll !

Simon är bäst och jag älskar honom mest av allt , <3

Ha de fint , pusshejs

Shopping

De läser sig nog med lappen ,  fick bara lite panik där ett tag ..

Igår blev det en trevlig dag med mamma på stan :) jag hittade faktiskt endel men inte ens hälften så mkt som jag egentligen vill ha ! men en t-shirt , 2 linnen , negellack och en bh fick jag med mig hem så jag ska väl vara rätt nöjd . Vi kom hem ungefär vid 8 , stekte hamburgare och sen satte vi oss framför tvn och åt . Vid 9 kom Simon och då satte vi på en film som mamma och jag hyrt . En lustig film , love in manhattan hette den tror jag , ungefär iaf ..  ingen film man behöver se iaf . 

Idag åkte Simon hem vid 12 ungefär . Efter att ha fixat lite , ätit och sovit så åkte jag och mamma till ikano . Det var egentligen bara meningen att mamma skulle åka o handla på maxi , men jag ville till ikano så då gick vi tillsammans ett tag innan hon gick till maxi .  Jag hittade lite även idag . Ett nattlinne , två bodysar och en tubtopp . Jag älskar tubtoppar , jag har minst 15 st så jag måste nog sluta köpa de snart ..    Sen när vi kom hem så kom mormor , morbror och mormors gubbe . Så nu har vi bra fikat och suttit och pratat med dem under kvällen .  Imorgon ska jag upp tidigt för att ut och springa , sen kommer moa och ole hit lite senare ..
Men nu ska iaf jag snart hoppa i säng så
Godnatt ♥


woups

På måndag ska lappen om godkännandet av gymnasieintagningen vara inne .  Vi hade missat att skickat in min lapp så jag fick lite panik idag . Men nu är det fixat , hoppas jag ?!  För visst måste dom hinna få in lappen tills på måndag ? Det är iofs helg men vadå , om vi posta den idag borde de ju få den på måndag ?   Jag hoppas verkligen det för annars kommer jag inte få gå på någon skola till hösten . Men jag tror inte att det är någon fara ifall den skulle komma in på tisdag , eller jag hoppas inte de skulle va de för ifall de skulle krångla med brevet är jag körd .. 



 


Torsdag

Tjaa ! 

Nu har jag precis kommit upp från poolen . De är inte så varmt men de va riktigt skönt efter en lång springtur :)  Nu tänkte jag lägga mig i solen en liten stund innan jag och mamma drar till stan . Jag vill verkligen hitta massor med kläder !!

Kvällen blir lugn , mamma och jag är ensamna hemma eftersom pappa är i norge och didrick åkte till en kompis land nu . Jag vill egentligen hitta på något roligt ikväll men de får väl bli en annan dag ..


Nu är de solen som gäller ! bye


Mina dagar

Nu är jag åter hemma igen .  Det har varit jättemysigt i sthlm verkligen :)   Igår när vi kom dit åkte vi först till hotellet som ligger precis vid slussen på söder . När vi fått rummen och så gick jag och Simon ner på stan , åt god entrecote och sedan gick vi vidare för att kolla i affärer . Simon köpte grejer men jag hitta bara en svart tubtop . (Jag har haft en likadan innan som jag slarvat bort , men älskade den så jag var tvungen att köpa en ny ! )
Sen vid ungefär fem gick vi tillbaka till hotellet och byte om lite för att sedan ta färjan över till Gröna lund . Det var kul där och tiden gick väldigt fort . Vi hade ingen aning om när de stängde så vid tio blev vi jättebesvikna men men . När vi tagit färjan tillbaka och vart på rummet lite gick vi ut på söder igen för att handla lite gott i en 7 eleven butik . Sen vid halv två stannade vi till på mcd där Simon åt . Usch va läskigt folk de fanns där ,spec en drogad uteliggare som gick runt där inne och snodde mat från folk . Han var även påväg fram till mig två ggr , jag va liv rädd när jag satt och väntade på simon !
  
Förresten idag hörde jag om kraschen på liseberg som inträffade igårkväll , läskigt ! Den karusellen var min favorit när jag var mindre ..   Även att jag inte hört nyheten igår så var jag livrädd när jag satt i höjdskräcken och tilten gick ut . Det enda jag tänkte på var att stolen skulle gå sönder eller att jag skulle fastna i något . Jag börjar bli skraj för karuseller ..

Idag sov vi länge tills frukosten . Efter frukosten gick vi o la oss igen och vaknade vid kvart i tolv av att simons pappa kom och sa att vi skulle checka ut klockan 12 . Panik ! fick duscha snabbt osv . hann inte riktigt men de va lugnt ändå .   Sen resten av dan gick vi på stan , jag hittade ett par skor och underkläder .  Jag vet inte vad de är för fel på mig , jag hittar knappt ngt ändå fanns de massor jeans och så men inget passar mig . Dock hann vi inte gå in i alla affärer jag ville bla. åhlens , zarah mm. men jag tänkte att jag ska åka tillbaka dit snart men då handla mkt !
Vi hade även tänkt att åka ålandsfärjan idag men de va fullt så de gick inte , lite surt ..

Nu ska jag va hemma över helgen . Mamma ville åka till morfar imorgon men jag var imot för vi ska ändå åka dit på måndag . Så imorgon ska mamma och jag gå på stan :) jag vill hitta massor ju .

Nu ska jag äta , tjarå

Stockholm

Nu drar jag iväg igen ! Jag som sa att jag skulle va hemma nu ett tag men, igår när vi kom hem efter bion frågade simons pappa ifall vi ville följa med till sthlm . Såklart vi ville !  jag kom nyss hem , ska packa för nu ska vi straxt åka . Vad vi ska göra är inte helt bestämt än men stan blir de bla sen inatt sover vi på hotell :) 

Hinner inte skriva om igår men sex and the city filmen var iaf asbra !!

Kommer hem imorgonkväll !  
take care ♥ 

Fika , filmkväll och bio

Jag hann inte skriva igår men det blev en riktigt bra kväll i förrgår  ! Jag , Frida , Ida och Elin satte oss på steve's klockan åtta och gick inte därifrån först klockan var tolv . Mkt skratt , prat och fika . Precis så som det ska vara !   Vid tolv åkte Elin hem med sin mamma , då följde jag och Frida , Ida som blev hämtad . Då gick jag och Frida runt lite på stan innan vi vid halv ett tog bussen till Tallboda och vi blev senare hämtade där .  
Tack för kvällen tjejer !

Igår började dagen lugnt . Vid fyra tiden (?) var jag ute med Frida och gick en sväng . När vi nästan var hemma så kom Simon , så han och jag gick hem till mig och Frida gick hem till sig . Vid halv åtta kom jag och Simon iväg till Linus där även Frida och Ida var . Där gjorde vi först ordning hamburgare som vi sedan tjocka i oss . Efter det kollade vi på två filmer , en av dem var saw 3 och den andra kommer jag inte ihåg vad den hette .. komedi va de iaf .  Sen när vi kollat klart på båda filmerna , ungefär vid halv två så gick jag , Simon, Frida och Ida hemåt .  Vi stannade utanför Frida och pratade en stund innan jag och Simon gick vidare hem till mig och sov .      En mysig kväll blev det :)


Ida & Frida <3

Idag har jag och Simon sovit bort halva dan - som vanligt men de är skönt .  Han åkte hem för en stund sedan för att fixa sig och så . Sen ikväll ska vi gå på bio , sex and the city . Alla säger att den är så bra så det är väl bäst att se den !
Nu innan tänkte jag ge mig ut och springa . Jag har ändrat min plan lite och kommit fram till att jag får äta nästan hur mkt onyttigt jag vill men jag måste träna mer !   yey vi får se om det håller .

Puss&hej ♥










Fika

Sådär , nu är det bestämmt efter lite olika förslag o så .  Men tillslut blev det att jag , Ida , Frida och Elin ska träffas på stan ikväll för att fika .  Sen får vi se om vi hittar på ngt annat efteråt , kanske något , kanske inget . Vi får se helt enkelt !
Idag tog jag sovmorgon och vaknade inte först halv tolv (det är faktiskt rätt sent för mig) . Sen har jag suttit vid datorn nästan hela dagen men nyss var jag ute o sprang . Det var jobbigt men nu ska jag ta tag i dehär med träningen och få upp min kondis igen och förhoppningsvis få bort ngt kilo från min kropp .. Jag har försökt så många ggr och inte lyckats så vi får väl se hur den här gången .  jag vill lyckas !

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ringa Ida ! 
Ha det finast ♥


Tillbaka !

Nu är jag hemma igen , en dag senare än vad jag trodde men jaja . Jag tänker inte sitta här och skriva upp dag för dag som jag gjorde efter öland , det är bara jobbigt och ointressant . (Även fast jag skriver mest för min egen skull och inte bryr mig så värst mkt om ifall det är intressant)

 Men några punkter om vad vi har gjort tänker jag skriva iaf :


♦ Teater på Vallarna ( i falkenberg) som heter Solsting och Snésprång . ( Det är en sån teater som brukar visas på tv ) Även om jag har sett liknande som har varit roligare på tv så var den här bra !

     

♦  Filmkvällar bla . filmerna the ring 2 , underbara älskade och morgan pålsson


Rekomenderas !

♦ Shoppig och glass i mysiga staden Varberg innan teatern .

♦ Var även och handlade på ett annat ställe en dag , men det är hemligt enligt Simon ..

Det är några saker vi har gjort under de här dagarna hos Simons mamma . Det har iaf varit en rolig och mysig vecka tycker jag . Har inga egna bilder tyvärr ..

Nu ska jag vara hemma i linköping ett tag , sen så får vi se om jag ska åka iväg någon mer stanns senare !
Ska iaf bli skönt att få vara hemma och få sova i min egna stora säng och göra lite vad jag känner för under dagarna . Ordspråket " borta bra men hemma bäst " stämmer såå bra tkr jag !    

Nu är det dax att bädda ner mig i sängen och sen ta en riktig sovmorgon imorgon , jag känner att ja behöver det :)
Godnatt <3


Varberg tills torsdag

Tjena !  
 
Nu om ca en timma blir jag hämtad och då åker vi mot Varberg . Morgonen och dan har varit lugn tills Simon ringde för typ två timmar sen och sa när vi skulle åka . Jag hade inte börjat packa , duscha eller ngt men nu har jag ju till och med tid med att skriva så alltså är jag klar !  eller iaf nästan ..   Jag har faktiskt också varit ute och sprungit , men eftersom det var länge sen jag var ute och sprang var det riktigt jobbigt men jag klarade de och det känns rinktigt bra nu efteråt . När jag kommer hem igen ska jag komma igång och springa / ut och gå flera ggr i veckan ! Jag har faktiskt ett mål också men de håller jag för mig själv ..  ;)

Nu är maten klar så jag ska äta , sen packa och fixa det sista innan dom kommer
Puss&kram ♥

Min kära lillebror


Eftersom min kära lillebror fyller tio år idag är han värd
att få vara med på bild :) Grattis Didrick !

Hemma igen - över en dag

Nu är jag hemma igen . Det har varit jättebra på öland men det är alltid skönt att få komma hem !   Tänkte bara berätta lite kort om vad vi har gjort under dessa dagar på öland . inget speciellt intressant men ändå .

Tisdag : Tåget gick tidigt ifrån linköping till kalmar , där hämta farmor & farfar oss och vi åkte till öland . Efter att vi packat upp och ätit lite tog vi det bara lugnt i det härliga vädret på campingen innan vi gick och la oss ganska tidigt .
Onsdag : Nästan hela dagen spenderades i solen vid badet , mkt skönt och behövligt !  Kvällen gick typ ut på att vänta , och tillslut efter lite promenader runt campingen , dusch , lotteri kom mamma , pappa och Simon vid ungefär halv tio . Då satte vi upp tältet och gjorde ordning innan vi gick och la oss . 
Torsdag : Vi sov länge innan vi var och badade osv . På kvällen åkte vi in till färjestaden , fixa en sak och gick sedan runt där bland de få affärerna . Sen åkte vi hem , åt och tog det lugnt :)
Fredag : Var en lugn dag . Mamma , pappa , farmor och farfar åkte för o handla paket till didrick så jag , simon och didrick var hemma hos hundarna .. Simon och didrick va o bada en jag låg vid husvagnen och solade lite . På kvällen gjorde vi inget speciellt . Eller vi spela lite boule och tog lotter , det finns liksom inte så mkt att göra på en camping men det är ändå lite mysigt tkr jag .
Lördag : Vi sov länge (som vanligt!) , åt , duscha och sedan började vi fixa oss . Vi skulle nämligen gå o se Kalmar  - Halmstad . Fotboll alltså ! Jag hejar inte på något lag så men eftersom pappa , farfar och didrick skulle gå så kunde ju jag och simon också hänga på :) Jag har aldrig varit på en allsvensk match innan så de va kul med stämningen och så när de va nästan fullsatt på läktarna .  Första halvlek var dock seg då de nästan inte hände någonting . Andra var mer spännande då de kom mål och blev spännande i slutet då de stod 1-1 ..    Men de va liksom inget mer än så och jag tror inte att jag ska gå och se någon mer allsvensk match för så kul var det inte .hah 
Senare firade vi didrick som fyller tio år idag (!) men eftersom vi skulle åka hem idag så passade vi på att fira igår med paket och tårta .
Söndag (Idag) : Gick vi faktiskt upp rätt tidigt för att plocka ihop grejerna och ta ner tältet .  Vid ett ungefär åkte vi in till kalmar , åt på mcdonalds ( ska sluta med det , har gjort det för många ggr under sommarlovet nu ..) sen vid halv tre gick tåget mot linköping . De va jag , Simon och Didrick som åkte tåg hem eftersom inte alla får plats i bilen med packing och hund . 

Nu har jag iaf vart hemma ett tag vilket är otroligt skönt . Men imorgon kväll bär det av igen ! den här gången till Simons mamma i Varberg . Jag har inte vart hemma många dagar under sommarlovet men det hindrar inte mig för att åka för det ska bli mysigt :) 

Kanske skriver ngt kort imorgon om jag inte har bättre saker för mig , annars skriver jag nog på torsdag när jag kommer hem !

Ha det fint , Pusshej


RSS 2.0