14 juni

Sommarlovet har börjat helt perfekt borträknat vädret. Avslutningen hos Annie var jättetrevlig med klassen. Bilder kommer där i från. (Dock hade jag inte med mig min systemkamera pga regnet och så men tog lite bilder med digitalkameran.) Innan den hann jag även gå på studentmottagningen för min kusin Josefine.


Lördagen vaknade jag sent med timmy. Bara slappande där innan jag åkte hem ett tag och sedan vidare mot Josefin ahlmén. Där blev det taco, godis, film och massa skitsnack. Helbra kväll med andra ord! Sov sedan över där. Igår åkte jag hem vid tvåtiden från Jossan. Begav mig sedan mot stallet en stund och red. På kvällen kom Timmy och sov över här och idag har vi sett avatar och inte rört på oss något speciellt.

Börjar få ångest nu för att jag inte rört på mig på evigheter pga mina onda benhinnor. Men tror nog att det är bättre nu när jag vilat två veckor snart. Ska ut och springa en bit imorgon tänkte jag för att se :) Imorgon är det jobb 13.30-21.00. Spännande & läskigt!

Sommarlov

Sjunger till Lars Winnerbäck, skriver ekonomiuppsats som skulle va inlämnad för länge sen men kan man undgå att må bra nu?

Sommarlov känns typ bra
bra'bra'bra

Imorgon ska jag ta massa foton med min nya systemkamera som jag fick av pappi för jag klarat av skolan fint.  Men jaaa ni läste rätt, systemkamera o hej va jag är nöjd :) :) :) så bilder lär ju komma upp här!

Samsung NX10 18-55mm objektiv


Bilresan

Idag skulle vi ju till ljungsbro för lite "klasseftermidda" med lärarna. Så vid halv tre stod nästan hela klassen vid katedral och delade upp sig i bilar. Jag, henrik och jonas bestämmde oss för att åka med gabbe. Allt gick jättebra och vi stannade och tankade innan vi började åka mot ljungsbro. Ingen hittade ju dit men vi hade ju min telefon som skulle visa oss vägen, allt va ju toppen. Men inte så länge till va det toppen då min mobil va väldigt otydlig och vi körde höger istället för vänster. Nu var vi på e4an mot stockholm, great. När är nästa avfart tänkte vi som direkt fatta att vi va fel när vi svängt. Väl framme i tallboda kom vi ut från motorvägen och i besvikelse drog gabbe in på max och handlade hamburgare. Därifrån kom vi väl en kvart senare och lyckades på något sett komma ut på e4an mot stockholm igen, alltså helt jävla fel som förut.   (   Denna gång var det helt jonas och henriks fel eftersom jag satt tyst efter min miss första gången, tar faktiskt på mig den..) Nu va det så att de byggde om vägen just idag då vi kom där också så vi fastna i en bilkö som körde i trettio. Nästa avfart kom inte direkt inte nej nej den kom nästan framme i norrköping. Men där klarade vi oss ut mot rätt spår igen efter lite olagliga svängar osch så. NU va vi på rätt spår igen och jonas försökte komma på var vi skulle svänga av. Kände väl ganska direkt att det inte va något vidare bra tankar där så jag ringde pappa som tillslut fick förklara vägen från ljungsbro. Därifrån fick vi sen hjälp på telefon av läraren vi skulle till.

Bilresa Katedral-ljungsbro : 1 timma och 15 min.


RSS 2.0