Glad påsk!

Nu har jag gått den första och sista dagen i skolan för den här veckan. Imorgon bär det tidigt av till Hultsfred där jag ska gå på begravning. Min gammelfarfar gick nämligen bort nyligen. Stannar sedan kvar i hultsfred till på fredagkväll hos farmor och farfar. Lite påsklunch hos moster ska hinnas med också :)

Glad påsk ♥


America



Har inte hört låten sen högstadiet och fick en riktigt bra känsla i kroppen när jag hörde den nyss. Snacka om minnen!

Seger

Bra jobbat LHC!   Drog mig till matchen och såg lhc ta hem segern utan snack. Mamma fick biljetter igår av en patient på hennes jobb så de är ju bara buga och bocka för det. Bästa platsen i hallen nästan skulle jag säga!  Min förkylning är något bättre nu så det blir skolan imorgon för min del. Dock va de nästan pinsamt hur mkt jag hostade o harklade mig på matchen, han brevid tittade lagom mkt..

Ska bli kul att träffa folket i klassen eftersom jag inte vart där på en vecka nästan. Men det blir ju bara imorgon ändå för att jag är ledig på torsdag. Sen är det ju påsklov, nicee :)

Bjuder på en grym låt och säger godnatt ♥


behövande

Kan någon va så gullig o skicka över lite hosmedicin? Det gör nu ont att hosta två ggr i minuten med kraft från hela kroppen typ. O inte nog med de, lite nässpray skulle med behövas så jag slipper att ha andningsproblem. Tack på förhand, hej

Med andra ord fortsätter min sjukdom att regera över min kropp


detta ska kallas lördag

Värdelös dag. Hela dagen har jag legat i sängen, sovit och pendlat mellan att svettas och att frysa. Febern har gått ner lite men annars mår halsen värre än igår. Det suger att vara sjuk på riktigt :)

Back at home again

uppgång 5.00, nedgång 23.30. Inte okej med en tjej som precis konstaterade att hon gått runt med över fyrtio graders feber i stockholms stad o shoppat men även suttit i en ishall länge. (har dock levt på en massa ipren vilket har hjälpt till viss del) Matchen mot chicago vann de med 7-0 (chicago va sämsta laget på cupen) sedan blev det förlust de två senare. Avgörs imorgon om de går till a eller b-slutspel.

Jag skulle egentligen vart med på en match mot lindö i östgöta damcupen imorgon men med djup besvikelse måste jag stå över den med min feber och förkylning. Så vad består morgondagen av? Jo just precis.. vila!!

Godnatt ♥

Stockholm

Imorgon drar jag till stockholm för att kolla på min lillebrors hockeycup. De ska möta Chicago vid nio imorgonbitti så de blir tidig uppgång vilket är lite segt. Men efter den matchen så blir det shopping för hela slanten innan nästa match som är vid fyra. :) kommer hem sent imorgonkväll!

Dock mår jag kasst nu i huvud och hals men ska hoppa i säng snart o försöka sova bort det :)

Puss och godnatt ♥


Tisdag 23 mars

Tja :) Ingen händelserik dag alls att berätta om. Har efter skolan bara vart hemma o tagit de lugnt. Ska snart lägga mig.

Har under senaste tiden blivit väldigt sugen på en häst (har sånna peridoer ibland)! Dock inte köpa utan bara låna över sommaren eller så. Skulle inte tacka nej till islandshästen på bilden nedan :) dock kostar den 50000 vilket inte känns så aktuellt..

Klicka för att se nästa bild


21 mars 2010

Förlust 5-4 idag. Orättvist resultat då vi hade iaf 90 % av spelet men de hade en väldigt duktig målvakt som räddade dem. De hade väl 7 skott på mål och 5 gick in..  Men de va kul att möta ett lag som kan prata så fint och hålla en i armen när man springer :) jag är inte dålig förlorare idag, hehe.

Är smått trött efter den tidiga morgonen så har spenderat typ resten av min dag i sängen. Väntar på att mamma och lillebror ska komma hem för då ska jag tusan ha våfflor. Ett måste idag!

 ♥

Lördag

Ursäktar för mitt otroligt fina inlägg om den dagens livsglädje :) men nu är jag på annat humör tack och lov!

Nu är inte påsklovet långt borta egentligen. Bara ett svenskaprov och ett ekonomiprov kvar, nicceee

Nuu är de helg och min fredag va mys. Gick på stan i ett par timmar i väntan på träning. Köpte mig två "jackor" (skulle egentligen inte kalla dem jackor men finner inget passande ord för dem) , smink, en cardigan och en top. Vid 4 hade jag träning med instruktör på gymmet. Gjorde lite tester o fick ett eget träningsschema för maskinerna efter det. Nu ska jag köra det två ggr i veckan iaf!  Sprang direkt efter träningen till trädgårdstorget där jag mötte upp Timmy och vi hann precis med bussen hem till honom. Hemma hos honom spenderades min kväll. Vi var ensamna hemma så vi lagade mat (strömmen gick..), va o handlade godis innan vi kröp ner i soffan framför en bra film. Där stannade vi resten av kvällen inprincip :) jag klagade inte en sekund!

Idag va Timmy tvungen att lämna mig tidigt för han hade fotbollsmatch men jag stannade där ensam ett par timmar innan jag tog bussen hem. Övervägde sedan att följa med till åby o kolla på lillebrors match. Det va ganska kul då de blev en lite dramtisk match. Det andra laget va nämligen dåliga förlorare. Aja, matchen slutade 2-16 till lillebrors lag. 

Imorgon har jag samling 9.20 i ryd för fotbollsmatch mot wreta. Tiden känns sådär men platsen är kul. Vi ska ju spela inne i fotbollshallen vilket inte är varje dag :) 



 


-

erkännanden

jag har inte läst ut svenskaboken som ska vara utläst imorgon
jag läste inte ut engelskaboken som skulle vara utläst i torsdags
jag gjorde inte svenskaprovet vi skulle gjort i tisdags
jag fick G i slutbetyg i matteB
jag fick G på förra provet i ekonomi
..

skolan går utför nu, hela jag går utför nu

Jag finner ingen motivation till att gå i skolan längre. Speciellt ingen motivation till att plugga hemma. Jag lider varje gång jag får tillbaka prov nu för tiden. G är för mig inte okej för mig i något ämne bortsett från engelska. Ett G i matteB var det sämsta jag någonsin presterat, helt klart. Jag är faktiskt inte dålig i matte egentligen, det sitter oftast om jag har förstått en uppgift. Den här kursen lärde jag mig inte, allt berodde på att jag inte orkade lära mig. Jag stannar ofta hemma när jag inte pluggat ordentligt till ett prov. Prestationsångesten tar då över. Jag finner ingen mening till att plugga tex psykologi. Jag ska liksom inte bli psykolog. Fast förresten så vet jag inte vad jag ska bli, har faktiskt inte en blekaste aning. Jag saknar mål, jag behöver ett mål i livet.

Jag skulle mer än någonsin behöva en paus från skolan för jag orkar ingenting längre. Jag finner ingen glädje i det jag gör längre. Jag orkar inte ens ta tag i träningen trots att jag mår dåligt över hur jag ser ut. Bara en månad från skolan skulle göra susen tror jag. Utan skola en månad skulle jag kunna ordna upp allt det där jag så gärna vill göra men för tillfället inte hinner/orkar med. Skolan får mig att må så dåligt just nu.

Jag skämms över mig själv idag.

ROMME

Imorgon tidigt bär det av till romme med familjen, några i släkten plus Timmy :)

Kommer hem söndag, tjarå!


Laserdome



Dagen har spenderats hemma. Dåligt av mig men vaknade tjugo minuter innan bussen skulle gå o då kände jag att dehär hinner jag aldrig. Sedan har jag för tillfället ett snyggt öga, ett svullet öga. Snyggt. Men ögat hindrar inte mig till att tillbringa min kväll i mörkret med en väst och pistol.

NattLASERDOME för tusan, here we goo!  därefter spenderar jag natten med timmy.


helgen som varit

Tja! Fredags slutade jag tidigt och då gick jag in till stan med gabbe en stund innan mamma hämtade mig. Senare kom timmy hit och vi kollade på luftslottet som sprängdes och tog det lugnt.

Min mamma fyllde fyrtio igår vilket betydde att det kom lite släkt hit och firade med tårta och god mat. Framåt kvällen blev det stressigt då jag skulle göra ordning mig på snabb tid inför fest. 18-års fest för Elin, Viktoria och Madelene på strandgatan. Men först spenderade jag kvällen med trevligt folk hos Idas pojkvän Kim. (det kanske kan komma in ngra bilder, tog typ 5 kanske..)

Idag var det tidig uppgång vilket blev segt eftersom jag kom hem sent på natten. Samlig vid elva för match i Tranås mot Tinnis på konstgräs var det som gällde. Tinnis spelar i div 2 och 4, så de hade plockat ihop spelare från båda divisionerna. Vi spelar i div 5 så vi var väl ganska otippade innan matchen men vi klara oss bra och förlora med ynka ett mål. 2-1. tråkigt med förlust såklart men kul med match. Första gången jag satte på mig grässkorna på väldigt länge nu! Åkte driekt därefter till linghem och kolla på innebandymatch sedan har jag ätit våfflor och ser på wallander nu, slappt.

En lektion imorgon, göttans

4 mars

Ey jag va på passet idag, bodystep skulle de ju va men icke då. Det var nämligen en vikare som körde något annat, minns inte vad hon sa. Man skulle köra olika steg på stepbrädan visst men hela grejen var att man skulle köra olika block först för att sedan lägga ihop allt. Jag klarade av stigen fint med nöje när vi körde dem en i taget men hur gick det när man skulle lägga ihop allting i slutet? icke fint. hatar att va sämre än tanterna!

Skolan var som vanligt med italenska, engelska, fek och psykologi. Dock var det pizza för min del på lunchen! Jag skämms inte, jag åt pizza. Men jag tränade ju efter faktiskt. Hann med lite shopping mellan skolan och träningen med. två likadana blusar med mig hem, dock i olika färg. kunde inte bestämma mig..

Nu ska jag skriva klart uppsatsen. Det gick trögt igår minsann.

Förresten! Jag lovade några av mina klassisar att lägga ut bild på älgarna. De var nämligen ännu närmare idag när jag rulla upp rullgardinen ;)




För er som undrar så hade jag inget bättre för mig imorse så jag tog 100 kort men missade bussen :)



Saknad


Onsdag

Vaknade med två älgar utanför fönstret, wow sa jag! ibland är de kul att bo på landet. de va coola och STORA.
Skolgång som vanligt. Slutade vid 2 på folkunga. Tog en tripp in till stan och ringde mamma. Hon och mormor satt på thaicoconut o käka så jag drog mig dit och åt med. Det var meningen att jag skulle gå o träna på gymmet en snabbis innan vi skulle hem eftersom jag missade gymträningen med laget nu ikväll pga uppsatsskrivning. bad av mig, är så dålig på att planera. Men det blev ingen träning för min del, istället gick jag runt på stan en timma och tittade sen åkte vi hem. Har nu suttit med uppsatsen men de går lite trögt. Våran lärare vägrade att ge oss tydliga instruktioner om vad vi skulle ha med och inte ha med. Jobbigt värre.

Nu ska jag kämpa vidare ett tag till med skrivandet o sen blir det sleep. Imorgon blir det bodystep i vilket fall.

♥ 

1 mars



Någon gillar sitt schema mkt :)

Som ni kanske kan se på mitt lilla schema så har jag en lektion (idrott) varje måndag som börjar 13.20 och slutar 14.40. Så idag behövde jag inte ens sätta klockan och jag steg upp ur sängen vid elvatiden. Vid halv ett tog jag bussen från tallboda och ett antal minuter senare befann jag mig i vasahallen och hade den tråkigaste idrottslektionen ever. redskap är inte min grejj :) Blev hämtad av pappa och vi körde lillebror och hans kompisar till c-hallen där de skulle träna. På vägen hem så fastnade vi i snön med bilen på vår oplogade väg. Kom iväg efter närmare en timma. Kul. Det blev inställd träning så jag har bara haft det skönt hela kvällen (Y)

Imorgon sovmorgon till 9.40 men jag håller mina tummar hårt för att min buss inte kommer imorgon och jag blir insnöad här på landet. Det gör mig nämligen ingenting.


RSS 2.0