Romme

Även om jag har en utomlands längtan så kolla jag nyss på bilder o fick en otrolig skidlängtan. Jag är ingen skidåkare egentligen o kommer nog aldrig bli men de är kul ändå! Spec när vi va i Romme med en stor del av klassen o åkte en hel dag, det va mys! Vi får hoppas de blir fjällen istället i år med dem :)








Söndag

Fick inte huset för mig själv igår för jag följde med till mitt kära Hultsfred. Det är egentligen inget speciellt med Hultsfred som i inprincip har en rondell och en klädesaffär men för mig är det speciellt. Eftersom jag är född där, bodde där tills jag va ca 4 och min farmor och farfar bor där är det speciellt på något sett. Jag gillar den lilla hålan.  Igår va de hultsfredmarken så jag, pappa och Didrick åkte ner till farfar då farmor, mamma och pappas syster är på tjejmilen..  Vi gick lite på marknaden vilket inte är en höjdare då alla stånd har ungefär samma saker men 3 kartonger kokosbollar blev det köpt iaf. Senare på hemvägen hoppade jag av i Lambohov hos Timmy där jag spenderat natten. Idag har han match straxt så jag kom hem för en liten stund sen och ska eventuellt åka o kolla på min lillebrors fotbollsmatch om vädret tillåter. Dax o kolla på honom för första gången med hans nya lag känner jag.


Jag vill tillbaka till värmen och det enkla livet. Jag hatar dehär nu


Fredagkväll

Den här veckan har gått väldigt fort och ja nu är det redan fredag då vilket inte är helt fel. Igår var jag faktiskt på sminkning på make up store. De va inget wow precis men de va väl kul o bli sminkad o få lite tips. Men egentligen de är väl inte så himla svårt o sminka sådär om man har alla tusen olika saker o sminka med? eller? 

Förresten så började jag att ha italenska i veckan istället för spanska som jag haft förut som språkval. Jag bara njuter av hur skönt det är på lektionerna nu mot vad det var på spanskan eftersom man nu börjar om helt från början istället för att böja verb hit och dit i olika former. Ett stort minus är dock att det är på folkungaskolan som ligger en bit bort. Kände direkt när jag kom dit att skolan inte va något för mig heller. Stor del av folket verkar väldigt speciella. Jag ska inte dra alla över en kant så jag ska inte säga så mycket men första dagen kom det en kille barfota till skolan och då börjar man ju undra. Jag är nöjd med mitt val av skola säger jag iaf.

Idag efter första iv lektionen som för min del är trafikantutbildning gick jag, Gabbe och Henrik till subway o käka innan jag senare blev upphämtad av min tränare för match. Det var match mot mantorp i mantorp vilket inte är en jättehöjdare en fredagkväll sådär men det blev en klar vinst iaf vilket var skönt :) Helgen är ganska oplanerad än så länge men hoppas på att ha huset själv utan familj imorgon.   PUSS

Ny design



Gud va tråkigt det är att göra om bloggen men jag kände att de va dax. Dock är jag inte nöjd så den lär göras om inom snar framtid men nu orkar jag inte mer så detta får duga ett tag!

Värsta skoldagen kommer i år bli tisdag, det känner jag nu eftersom dagen bara bestått av hemska lektioner + sluta sent. Men dagen har rullat på o när man väl kommer hem känns det knappt som att de finns något kvar av dagen. Men en trevlig promenad med Frida blev det iaf förut :)  Nu ska jag straxt krypa ner i sängen o somna framför tvn. Jag ska försöka vända tillbaka på dygnet nu!         ♥

Godnatt

 
Sov sött! ♥

Trevlig kväll!

Sådär nu har jag lagt in de lovade rhodosbilderna iaf, de tog tid kan jag säga! 

Gårdagen blev som jag visste mkt roligare än fredagen. Kvällen började med att Timmy, Rille och Gabbe kom hit. Vi tog det lugnt sen sköt killarna hockey och innebandy skott på målen vilkett tog tid innan vi så småningom gick till Linus. Väl där va de väl inget drag direkt o jag va tveksam på hur kvällen skulle sluta. Men senare kom fler folk o det blev efter ölspelet, dans o så, väldigt kul iaf :)  har några kort men kameran dog efter bara en liten stund..










Idag vaknade jag upp med Timmy :) Klockan 2 åkte jag till samlingen för match mot serieledarna. Matchen slutade 2-2 vilket faktiskt va orättvist då vi hade nästan hela matchen men de fick såklart till ett turmål på slutet. Resten av kvällen spenderades hemma med film, popcorn och datorn. Behövdes!

Imorgon börjar vi tjugo i elva då det inte är något iv än och eftersom jag bor på landet så går de ju inga passande bussar så jag måste cykla till tallboda för att ta buss.. Men som tur är har jag Frida som sällskapar mig :)  Ha det finfint! GODNATT

Rhodos -09

Nu är det ju så att jag va på familjesemester vilket ledde till att det blev måååånga denise & didrick bilder så hej, här bjuds ni på endel av dem!  Bilder från strand,¨resturanger. löjlig dans, gamla stan och ett gryyyymt vattenland mer säger jag inte. Härlig vecka ! :)























a










Helg

Sådär ja, hemma efter en otroligt mysig kväll i staden! Nejnejnej och åter nej, det sög rent ut sagt. Det ÖSregna, det va kallt och de va knappt inget känt folk alls ute. Det började rätt bra med att möta upp Gabbe och Linus för att de skulle äta och jag va på riktigt bra humör. Men allt försvann direkt när vi kom till det såkallade "festivalområdet".  Efter att gått runt där ett tag o pratat med lite folk mötte jag upp Caroline för att hon skulle äta. Så vi gick till kebabbaren men nej jag åt inte för jag är nyttig (försöker iaf). Väntade sedan på skjuss hem o nu är jag hemma. Imorgon blir det lite fest o vet att det kommer bli mycket roligare! hörs

Rhodos nu vore ju inte helt fel asså
& nej min bror kan ej va seriös på bild.

090818

Okej nu är jag back on track igen. Alltså är jag hemma och har börjat skolan. Är hemma snäppet brunare och blondare men faktiskt snäppet tröttare. Ja, jag borde väl va utvilad efter en vecka med inprincip endast sol och bad men den sena och långa hemresan utan sömn tog kål på mig. Veckan på Rhodos har det iaf vart helt underbar med ca 35 grader och klarblå himmel varje dag.  Kom hem igår morse, sov en stund innan jag åkte i till stan o träffa Timmy :) Vi skulle kolla skolgrejer o väska men de blev inte så mkt så vi drog o åt istället. Efter åkte vi hem till honom och vid sextiden åkte jag för o träna.  

Idag klockan två var man då tillbaka på katedralskolan för ännu ett år. Känner på mig att det blir ett extremt jobbigt år med ett hemskt schema men det är bara att stå ut.  Det va kul o träffa klassen igen iaf! Efter drog vi ett par stycket till steves för att käka. Möte senare upp mamma och handlade lite kläder. Nu ska jag gå ut o möta Frida för en promenad :)

Bilder från Rhodos kommer i nästa inlägg :)

<3


Rhodos

Hej!   Gårkvällen va jättetrevlig hemma hos jakob i hjulsbro med lite folk :)  Idag har jag bara fixat med packningen.lagt in låtar på mobilen och vart på ikano för att köpa det sista. Om några timmar drar vi nämligen oss mot malmö för att där gå på ett flyg som tar oss till rhodos. Niice!  Vi bokade resan i förrgår efter att jag tjatat på mor och far. Det blev därför lite stressigt med packningen och sådär men de är luugnt nu. Det blir alltså en väldigt lugn vecka med familjen och massa sol!    Som vanligt har jag lite flygångest men de ska nog gå bra :)

Kommer hem den 17 och sedan börjar ju skolan, kuuuul. Men ni får ha det så bra här hemma, hoppas ni får dåligt väder. HE-HE.  pusss

Lite bilder från gårkvällen





RSS 2.0