Fredag


Nu har vi äntligen skrivit uppsatsen om engelskaboken (Y) jag läste inte ut boken helt men de funka ändå, wow.
 Två STORA uppsatser till nästa vecka + läxor. De blir alltså en trevligt plugghelg men idag ska jag dock inte plugga ett dugg. Drar mig snart hemifrån, tjaråå


Onsdag


Min dag började iaf bra, fortsatte ganska dåligt när jag skrev mitt matteprov. Var hemma vid halv två, sov till fem och nu ska Denise läsa sin underbara bok som är på engelska. (Boken är 212 sidor och ska vara utläst på fredag. Jag har läst 15 sidor, underbart bra jobbat!)

Imorgon slutar vi tjugo i tolv , då ska jag plugga och eventuellt ta en runda på stan .
PUSS

Coldplay ft. Jay-Z - Lost



Förresten så har Denise just skaffat sig spotify, ngt efter men ngt nöjd :D möms

Fettisdagen



Haha

090223

Idag har min dag sett ut ungefär såhär: skola och pulsat i snö på träningen. Ganska patetiskt att träna i över en decimeter snö kan man tycka, men kul va de iaf!

Resten av veckan är det väldigt slappa skoltider och det gillar vi. Hur mkt man måste plugga denna vecka gillar vi dock inte.

Nu dusch, kolla lite i matematikboken sen ska jag försöka somna lite tidigare idag än igår.
PUSS


haha

Sandra säger:
aassså vår klass är bästa filmen i love it

Kanske bara är jag och Sandra som förstår. Eller Jossan med kanske men de är roligt ;)

Right now


That's not the way I want my story to end


Vart hemma själv hela dagen idag när pappa åkt till norge o mamma och didrick är på hockeycup. Förut tyckte jag verkligen om att va hemma själv men jag kommer väl inte lika bra överens med mig själv längre för tkr nu de är astråkigt..  Jag har sovit, vart ute och gått i snö, lagat mat , tv och dator typ. Hej uttråkad nu ca 19.00. Ville ju gå på bio eller ngt annat skoj men tog aldrig tag i det för jag kom fram till att jag inte orkade göra ordning mig. Så kul dag har jag haft då, fast okej ganska avkopplande ändå.

Kisses


090221

En stor del av kvällen har jag pratat med Frida i telefonen om allting. Saknat henne lite för mkt när båda har vart borta. Längtar tills måndags träningen då jag får träffa na :)  Imorgon lämnar min pappa sverige och ska va borta en månad.. Detta betyder tidiga mornar och cykel, kul!! Lovet gick väldigt fort även denna gång. Men man kan ju snart börja räkna ner till det bästa lovet, eller hur ?!

Huvudvärken vägrar lämna mitt huvud. Imorgon ska jag sova väldigt väldigt länge i min älskade säng. Imorgon ska jag även kolla på egyptenbilderna från kameran, hoppas på ngn fin bild iaf. Imorgon vill jag även gå o se en film på bio. Kommer inte på vad den heter, men de sägs vara en gråtfilm. Nice
Rörigt inlägg men skyller på huvudvärken. Hejdå


här skulle jag vilja stå nu och veta att jag har ett långt och
härligt sommarlov framför mig..  titta bara hur nöjd jag ser ut, hah

090220


Nu drar jag straxt in mot stan.
Kom nyss på att det är fredag och inte lördag, great.

Ha en bra fredag, hörs ♥

Mobilbilder






hej, dåliga mobilbilder. Bättre från kameran kommer nog.

back at home


Morgondagen blir en bra dag, garanterat.
Sovgott

egypt

Men oj,  bloggen gick att komma in pa! da kan jag ju lika garna skriva ett valdigt kort inlagg.

Hoppas att ni har det bra hemma i sverige da. Sjalv kan jag inte klaga som sitter pa ett underbart hotell med en extrem service. mkt battre an forvantat !  Dagarna spenderas vid poolen eller stranden sen kvallen fortsatter med lite promenader och shopping i byn eller med godis och kortspel pa rummet. Jag maste saga att pruta ar kul och jag har lyckats valdigt bra pa den delen :D ibland lonar det sig att va ljusharig...  Nu ar det ju sa att jag med min otur igar drabbades av ngt skit sa att jag inte kan va i solen sa mkt, alltsa kan jag inte sola.. SURT om ngt . . Dock lever jag nu pa en salva och tabletter sa jag klarar mig. Jag kmr inte hem speciellt solbrannd kan jag ju saga iaf, men ach de har vart extremt avslappnande har iaf.

Tva dagar innan jag kmr hem. maste ga, tiden ar straxt ute..
 PUSS♥




Hejdå!

Nu drar vi om några få timmar iväg mot stockholm och flyget går som sagt sedan vid 8 imorgon bitti. Har inte riktigt förstått att jag snart befinner mig i egypten men är ändå nervös och otroligt nöjd över att få komma iväg till värme :)  Har laddat upp mobilen med bra musik för att klara flygresan. Tänker inte ta med mig något som har med skolan att göra på denna resa vilket är lite ovanligt men de blir ju så när man åker på lov. (vilket vi inte annars har gjort) Eller förresten , en engelska bok som ska vara utläst efter lovet ska jag läsa på stranden men de är inte så farligt ju.. 

Ha ett jättebra sportlov nu. Jag kmr hem sent
nästa torsdag tror jag så de blir lite lov här hemma med :)
PUSS ♥

Ångest

Huvudval
Val nrPeriodKurskodKursnamnPoäng
19P1HVK1201FRHantverksorientering Inriktning frisör50
29P2OMV1581Massage-Taktil stimulans50
39P3MA1203KaMatematikC50

Reservval
Val nrPeriodKurskodKursnamnPoäng
49P1TKF1560Mode- och klädsömnad50
59P2SERK1204Bordsdekorationer50
69P3TRTE1560Trafikantutbildning50

Detta va kämpigt och jag skojar inte när jag säger att jag har ändrat hundra gånger. Nu loggar jag iaf ut därifrån och låter det vara. Ångest till tusen för period 1 eftersom jag nästan är säker på att få reservvalet, alltså mode och klädsömnad.. Hm

Konserten





4 kassa bilder från Chris Brown konserten.. man ser typ ingenting på bilderna..
Men de va grymt o va där iaf :)



EGYPTEN


Nu har jag vart här hemma ngra timmar efter att ha smitit tidigare från en jobbig spanska föreläsning. Är nästan klar med packningen.. nu vill jag bara sova, men borde inte först typ kl 9 eftersom de förstör hela dygnet annars. men kl 8 kmr denise va super pigg..

Ja för er som inte redan vet så packar jag eftersom jag inatt lämnar Linköping och drar upp till Stockholm, arlanda. Från arlanda åker jag sedan tidigt imorgon bitti till Egypten där jag förhoppningsvis njuter av sol och bad i en vecka.( Måste va bra väder!!!) Jag börjar få resfeber och är till och med lite flygrädd. Har aldrig vart de innan men resan till tunisien med massor av luftgropar skrämde livet ur mig! Men äh, de är farligare att åka bil än flyg så jag tror de ska gå bra. Ifall att det inte gör de så kan ni ju tänka på mig ibland och komma på min begravning. nej , va larvig jag är, klart jag klarar mig :)

Nu till annat. Något jag saknar i min packning är solglasögon! Jag hatar att jag ser ut som ett mongo i solglasögon när de flesta andra till och med kan bli såå mkt snyggare i det, vad fan har jag för huvud egentligen.
Jag stör mig på alla som ser så perfekta ut och kan allt. Jag vill med va en sån person.

http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?HotelId=2390&marketUnit=VS vårat hotellll

090210

Jag har tappat intresset för bloggen lite känner jag. Det kommer inlägg när jag känner för det och så kommer de alltid vara :)

Dagen började med vanlig skoldag precis som igår. Igår efter skolan tog jag och jossan en sväng på stan i väntan på bio. Vi var sen och såg lååånga filmen"australia" . En helt okej film, dock lite lång för min smak men sevärd ändå. Det var bara jag och jossan med gamlingar i salongen typ. Jag och jossan kommenterade, skrattade och prasslade med godispåsarna lite mer än alla andra och de kanske blev lite tjuriga.. men sånt får man faktiskt ta.

Nu åkte Timmy hem för en stund  sen och jag ska nu packa,fixa och VÄLJA IV-VAL . panik på de sista! Matte C och frisör är givna men sen då.. ? 50p till för period två. lutar åt trafikantutbildningen men får se, måste ju välja absolut senast imorgon. kämpigt dehär.
Språk måste jag med välja!! Spanska eller italenska ? är italenskan jälvklar kanske, jag suger ju på spanska..

FJ



Eftersom jag inte hann med datorn igår riktigt då denna vackra flicka fyllde så
måste jag ända säga grattis här i lite efterskott.

GRATTIS FRIDA JAKOBSSON 17 ÅR ♥

HELG

Nu är det då sista dagen på helgen igen men det gör inte så mkt eftersom det väntas sporlov nu känner jag :)

Min helg har varit väldigt bra. I fredags kväll, efter ett hårt träningspass, så åkte jag till Lambohov :) Kom hem därifrån igårkväll och drog mig direkt bort till Linus där även Joakim och Carro var :) Vi såg filmen " nyckeln till frihet" som jag rekommenderar starkt, väldigt bra film!

Nu ligger jag här i min säng med datorn i knät och tvn står på i bakrunden. Har lite ångest över att jag tog sovmorgon idag då jag alltså hoppade över träningen men tror att jag ska åka till friskis och gå på pass senare istället. Men jag tror även att det blir bio senare :) mys

so far so good, PUSS


090206

Jag är helt DÖD i mina armar nu. Ett 90 minuters boxningspass tog kål på mig men de va kul. Nu är det då äntligen en efterlängtad helg :D

Ha en fin kväll ♥

jag ska börja plugga nu

Våran svenskaredovisning som vi ska ha imorgon kommer gå SÅ bra. Jag vill verkligen vara seriös, jag lovar.

Jag är rent ut sagt för jävla trött på allt som har med skolarbete o göra nu. Ge mig helg sen torsdag!









Rise up


jag lever för sommaren , ge mig sommar

Besvikelse

Skolan fungerade ungefär som vanlig onsdag idag då. Onsdag är den absolut värsta dagen på veckan när det gäller lektioner. Spanska och engelska efter lunch är förklaringen på denna hemska dag. Sandra och jag lyckades boka in en tid hos syv imorgon på spanska lektionen, och nejnej det var verkligen inte med flit liksom..

Jag orkade inte gå till stan idag. Jag hade verkligen ingen ork eller lust så kom fram till att jag tar de på fredag istället :) 

När jag kommer hem så ringer jag frida eftersom jag va inställd på träning i ryd ikväll och vi brukar åka tillsammans dit. Men när jag ringer så förklarar hon för mig att det är löpträning kl 6 istället för ryd.. hej besviken..  då gick jag o la mig en stund innan jag klockan 6 var i tallboda redo för en löprunda och intervaller, woho.

Nu sådär efteråt känns de bra iaf . Ska försöka komma igång med plugget nu. Jag förstår inte hur vi kunde välja att arbeta med detta... usch. Men redovisning på fredag är det som gäller oavset om vi har börjat eller inte, yes!


Tack för mig, hej

Bloggen vill inte som jag vill idag, inget verkar vilja de iofs. Lägger ner dehär med designskiten nu.. Jag blir bara mer och mer förbannad . tre djupa andetag. Jag ska snart gå o lägga mig. Jag har inte sovit ngt på eftermiddan, starkt för att vara jag! (Y)

Imorgon vill jag shoppa, jag ska shoppa.   Jag ska köpa mig en kamera, men jag har inte riktigt de pengarna kanske. eller jag vet inte för jag förstår inte var mina julklappspengar har försvunnit? De blir nog lite annat krimskrams köpt ändå, sånna saker som gör en på glatt humör. Kanske tar jag en runda tillbaka till stan och lämnar tillbaka de dagen efter, men då var man ju ändå lycklig ett tag. Sen blir man också lycklig när man får pengarna tillbaka i handen, ja ni fattar grejen. Jag är bra på o lämna tillbaka saker, jag lovar. Jag vill förresten ha massor av skor, sommarskor. Men jag behöver ju verkligen en kamera, jag måste ha en kamera innan 12 februari... Jag ska va snäll mot pappa. Inte försova mig så förskräckligt och spela så hög musik som idag, nej ska sluta opp med de nu. Lite snälla kommentarer och städa lite extra kan med fungera.. de märks! oseriöst   Sov gott people

..

Denisewallerstedt säger:

de är ngt fel på strösslet

Denisewallerstedt säger:

jag lovar, eller så är de chokladsåsen

Denisewallerstedt säger:

de va inte ens så gott

Denisewallerstedt säger:

fan ovärt

Denisewallerstedt säger:

ger de till hunden

..ett så kallat i-landsproblem som Jakobsson brukar säga


Glass i stora lass

Vad ska jag bli när jag blir stor? Helt seriöst så känns det som att de val jag gör nu kommer påverka resten av mitt liv, men jag hoppas verkligen att de inte stämmer. Jag ska nämligen välja inriktning, iv-val och hela köret nu.. Jag förstår ingenting om jag ska vara ärlig , de är olika perioder , poäng och sånt hit o dit ?  Sandra och jag ska boka upp en tid hos syo och reda ut allt dehär känner jag.

Idag skulle jag tränat men på vägen till skolan kom jag på att jag glömt mitt gymkort. Men sen visade det sig även att jag va tvungen att plugga massor så de va ju en bättre anledning men ändå surt när jag packat och släpat med mig alla träningskläderna. De får knappt plats i skåpet heller. Ska träna resten av veckan istället har jag bestämmt mig för och även sluta äta så förbannat mkt godis, kakor, bullar, glass och ja ni förstår..

Nu ska jag därför fira min pluggdag med ännu lite mer glass, ha en bra dag!

 
Lyssna på låten . Den är tillägnad sandra så hon blir nöjd :)
eftersom hon o gabbe har sjungit den typ flera skoldagar nu så har den liksom fastnat på hjärnan..


It's like the darkness is the light

HEJ. vaknade av väckarklockan vid 9 idag. Men de vart faktiskt en ovanligt rolig träning idag så de funkade liksom. Resten av dagen har jag varit hemma och knappt gjort ngt. Duschat, sovit, ätit typ . Nu ska jag straxt ut och skjuta hockeyskott ? eh, har aldrig gjort de förut så de blir spännande.. eller inte. Men min lillebror har fått ett riktigt hockeymål och min pappa har fixat ngn skiva som man skjuter från så bror min ville ha sällskap.  Vi har för tillfälllet 10 hockeymål på tomten, de är inte varje dag man har de inte. de ni

Jag behöver plugga känner jag men fakta om massmedia är inte lockande idag.

090201

ditt namn: Denise Emma Wallerstedt
födelseår: -92
hur lång är du? 1.65..
spelar du nåt instrument? nej
dina första tankar när du vaknar: "helvete"
vart befinner du sig just nu? på mitt rum
biter du på naglarna? nedu, äckligt
singel? yeppp
vem vet mest om dig? Frida måste jag nog ändå säga, även om det finns andra kandidater.
vad vill du ha just nu? sommar
ditt mål i livet? har inget spec sådär
rädd för? jobbig fråga,
mcdonalds eller burger king? burger king
sjunger du? det händer ofta ja
vad har du för skostorlek? 37
vill du gifta dig? think so
kommer du överens med dina förldrar? jahrå
din hårfärg: fråga gabbe..
skor du hade på dig idag: fotbollsskor
vad sover du i? olika. men i bara trosor oftast
kläder du haft på dig idag: träningskläder och myskläder
favoritårstid? sommar, helt klart
favoritmat och dryck: svår fråga
hur svarar du i telefonen hemma? "Hej det är Denise"
hur svarar du i mobilen? beror på vem de är men ett hallå brukar funka
vad gjorde du kl. 8 imorse? sov vad var det senaste någon sa till dig idag? typ svara i telefon druckit idag? Klart vad är det för väder hos dig just nu? kallt
godaste glassmaken: krossad chocklad, daim glass osv osv
drömmer du mardrömmar? de kan hända, men inte ofta
favoritklädsel: shorts & linne
favoritgodis: daim är gott, djungelvrål likaså, mkt är gott
hur många kuddar sover du med? fyra men använder en
längtar du mest efter just nu: 12 februari
vad luktar det om du sniffar lite? svår fråga
saknar du någon just nu? Ja , kanske jag gör
snus eller cigaretter? nej ingenting
vill du ha barn? klart. William ska han heta
längtar du till din nästa födelsedag? inte direkt
är du blyg? med folk jag inte känner ja , hatar de
tycker du att du har fin dialekt? hah nej kan jag väl inte säga
tycker du om fester? ja
har du använt nån hårprodukt idag? shampoo, balsam, hårspray
vad har du för planer i helgen? alex sa ngt kul, men vi får se. långt kvar

RSS 2.0