02.42

Tjaa! Sitter och äter godis på bussen på väg till Timmy. Skriver här för att ha något att göra för att inte somna.. Jag och jossan va ju då på bio och såg saw 3D. Filmen sög så den rekommenderar jag inte alls! Vi satte oss sen på 55 för lite skitsnack och öl. Satt där rätt länge men innan elva gick vi till platå där det va dött. Så vi satte oss på lascala ett tag innan vi igen gick till platå. Helt okej kväll men inget att hurra för liksom! Nu ska det mysas och imorgon med, tjarååå

En torsdag i oktober

Min dag har gått väldigt fort idag. Fullrulle pån så att säga. Sov längre än någonsin typ, jossan ringde vid tolv vilket gjorde att jag inte lämnade sängen först klockan ett. När jag precis ätit klart frukost ringer Frida och säger att hon slutat skolan och ska nu träna. Det blev snabbt ombyte till träningskläder sen brummade jag in till parkeringshuset druvan som var nästintill fullt med jag hitta en efter många varv. Sen in på gymmet, träna och prata samtidigt. Bra kombination där liksom! Tränade en timma innan vi åkte hem. ( hur kul är det inte att åka fort ner i parkeringshuset liksom?! inte för att jag gasar massa men ändå, hehe) Frida gick hem till sig och jag sprang in i huset och gjorde ännu ett snabbt ombyte, nu till ridkläder. In i bilen igen och åkte till hästen. Till min stora besvikelse började det regna, men en ridtur blev det ändå. Gillade pollen min extra idag, han va duktig liksom :) Va i stallet en och en halv timma innan jag stressad åkte hem igen. Nu in i duschen, duscha snabbt, klä på mig snabbt och in i bilen igen. (Hur överlevde jag utan körkort är numera min fråga?) Dax för fotbollsmöte. När jag kom hem insåg jag att jag inte hunnit äta sen frukost så det blev pannkakor, handboll och chill.  Det blev då ingen utgång idag men imorgon blir det istället!  Först blir det förfest i biosalongen framför den nya saw filmen som spelas i 3D. Kan tyckas konstigt med förfest där men jag säger mer ruggigt(!) kul, party party liksom haha. fan va jag är trött, Godnatt!


Lucy dress

Har nu höstlov och firade det med att beställa hem en klänning. Vi tjejer ska alltid ha någon anledning till varför vi förtjänar det vi gör, eller hur? :) som varför vi förtjänar shopping just idag eller varför vi förtjänar att äta godis just idag. Jag hittade iaf en anledning till att beställa hem denna när jag såg att den kommit in igen. Nu hoppas jag den är lika fin som den ser ut bara :)

Lucy Dress SEK 699, Jones & Jones - NELLY.COM


Eller eller

Börjar seriöst fundera på om jag har koncentrationssvårigheter för jag kan bara inte plugga. När jag sätter mig ner o tänker nu jävlar kör jag ett tag så går det fem minuter innan jag börjar tänka något i stil med "kanske ska smsa den" eller "kanske ska sätta på radion" eller " ska kolla det bara" eller det eller det eller det. Ja ni fattar. Jag har problemas här som ni märker, kommer ingen vart med plugget trots att jag vart hemma hela dagen från skolan både idag och halva dan igår. Har tagit höstlov allaredan för jag är för jävla trött på skolan just nu. Fy mig. Men ska iaf skriva ett prov imorgon sen äre i stort sett lov.

Klockan 01.45




saknar jag värme, brunhet och en jävligt rolig utekväll på rhodos med dessa herrar!

Vuxenpoängen rullar in

Tja! Det har hänt endel i veckan och då syftar jag mest på att jag i måndags tog KÖRKORT efter att på morgonen fixat teorin och på eftermiddan fixat uppkörningen :D jävlar vilken frihet det blev eftersom jag hela veckan har haft en bil att köra runt i eftersom vi har tre, underbart.

Annars då? svävade på moln typ två dagar av lycka efter sen kom jag tillbaka till verkligheten o pluggade till prov. Har vart hos Timmy torsdag och fredagkvällen, tränat osv. Nu är det lördagnatt och jag är helt slutkörd - men inte efter en lyckad utgång som man kanske önskat. Har nämligen skrivit högskoleprovet idag vilket var en tröttsam upplevelse dagen igenom men nu har man testat på det med. Kom hem vid fem efter att kört hem Frida. Var meningen att jag skulle träffat carro men vi bestämde att ses en annan dag då det inte fanns någon ork. Så efter att jag fått i mig lite mat somnade jag i soffan och sov till kvart i elva - inte lyckat alls men är nu trött igen så ska försöka somna igen.

Imorgon väntar plugg, plugg, plugg, hästen, träning och timmymys. Nästa vecka blir hemsk på pluggfronten men torsdag och fredag är vi typ lediga så torsdag väntar eventuellt utgång med klasstjejerna :)
Godnatt ♥




Projektvecka

Projektveckan är nu igång och det rullar på bra :) Igår va timmy min privata chaufför vilket va supernice. Jag hade först iv så han körde mig dit och hämtade mig efter. Vi åkte då hem till mig och gjorde pannkakor och sov en stund. Klockan två befann vi oss Valla och träffade vår rådgivare tillsammans med resten av gruppen. Därefter åkte vi till vårdcentralen där jag hade tid. Fick vänta i evigheter men när jag väl kom in till doktorn tog det två min innan jag fick penicillin utskrivet. Skönt men samtidigt oskönt då. När vi kom hem till mig igen och åt ännu en gång men nu med resten av min familj eftersom mamma och pappa kom hem igår. Sedan övningskörde jag hem Timmy innan jag och mamma åkte till maxi. Full rulle hela dagen liksom.

Idag vid halv tolv mötte jag upp gruppen på stan för lunchmöte på plaza. Trots att jag hade ätit frukost nyligen så gick fläskfilé och klyftpotatis ner utan problem. Vi diskuterade endel innan vi tog bilen och gjorde lite olika ärenden. Vi är igång på riktigt nu vilket känns jätteskoj! Va sedan på hockeyn med pappa och åt bullar med Gabriel i pausen :) LHC har lyckats vinna på straffar de gånger jag sett i år men det är ju rätt underhållande. Efter blev det snabbt hem för att se fotbollen som inte va något vidare direkt, men hade ju inte förväntat mig något annat heller iofs.




Dumma mig

Helluu. Långhelg pågår och jag har det bra :) Onsdagskvällen och natten spenderades med Timmy. Då åt vi massa god mat, tittade på tv och bara myste. Behövligt! Halva torsdagen tillbringades med Frida och resten av dagen med lillebror. Vi va alla mycket sega och vädret va kasst så det blev en riktigt tvdag. Idag har jag gått upp tidigt för körlektion, vart hos hästen, sett bio med morbror och lillebror och resten av kvällen har bestått av soffhäng(mkt sånt har jag hunnit känner jag.). Morbror är för övrigt "barnvakt" nu när mamma är hos mormor i norrland och pappa är i Norge, kuli :)

Morgondagens planer är endast att kolla på innebandymatch - annars är dagen och resten av helgen väldigt oplanerad men jag klagar inte för jag har gått o blivit väldigt seg då :)


Sevärd! denisehumor då


jaahrråå



Mest spelade här idag

Cee Lo Green – Fuck You
Cee Lo Green – No One's Gonna Love You
  

Lördag

Känner mig inte helt normal som har vart uppe sen nio dagen efter utgång. Men gårkvällen var väldigt bra. Jag började min kväll hos Moa med ett gäng trevliga tjejer! Vid halv tolv tog vi bussen in till stan och började på nationernas. Hade ingen biljett men lyckades komma in ändå utan att köa som tur var :-) Vi var även en sväng på pitch innan vi slutligen käkade. Hängde med Timmy hem så där är jag nu. Har inget speciellt planerat för dagen än men det blir en lugn dag iaf och en familjekväll då pappa åker till Norge imorgon. Hörs :-)

RSS 2.0