Tisdag 30/11

Nu har vi fått hit i stort sett alla grejer och fått iordning rätt bra :-) jag trivs väldigt bra måste jag erkänna, bättre än vad jag trodde jag skulle göra! Idag är jag hemma. Kände mig hängig hela dagen igår så när jag kom hem från skolan så sov jag länge och kände mig efter lite bättre. Men idag när jag vaknade så kände jag mig sämre igen och beslutade för att va hemma idag. Trots mitt halsont och min huvudvärk måste jag in till stan vid fyra då jag ska jobba fyra timmar. Kan inte säga ifrån när det är andra gången bara. Men med lite Ipren hoppas jag det kommer kännas bättre :-) Ha det bra :-)

photo booth

Mamma och pappa kom hem med en macbook idag. Jag och Didrick hade kul framför den rätt så länge! kolla in honom på sista bilden liksom.

Flytt

Imorgon förflyttas alla möbler och kartonger till huset på ekängsvägen. Det känns inte verkligt än att jag ska lämna det här huset jag bott i under 10 år. Men förändringar behövs och jag ser faktiskt mer positivt på det nu än förut.

Huset baksidan
men jag kommer sakna det många gånger


Tusen gånger om

Ska inte deppa mer. Går inget annat än att ta nya tag!

Helgen har varit bra. I fredags blev det utgång. Det var inte så mycket folk men vi lyckades göra det trevligt :) kul att träffa Ida också! Timmy och jag åkte hem till honom sen på natten. Fick ta en buss hem ganska tidigt på lördagen för att jag skulle va lite barnvakt. Var en sväng och tittade på innebandy innan det blev en riktig slappkväll. Igår var jag på tidig fotbollsträning, va lite mer barnvakt och va hos hästen innan jag åkte till Timmy. Där började vi vårt harry potter -maraton som vi ska ha nu innan vi ser den sista som kommit ut. De två första filmerna hann vi se innan vi somnade. Idag började jag inte först 12.40 så jag sov kvar medan timmy åkte till skolan åtta. Vaknade halv elva igen och gjorde mig lite frukost, myste med hundarna innan Timmy kom hem igen. 

Slutade tjugo över tre och då åkte jag direkt till tornby där mamma, pappa och jag tittade på en säng till mig. Jag hittade en jättefin som inte va lika skön som den som va lite fulare fast med fin och billigare. Bra förklaring där. Ska tänka på saken till imorgon, mamma vet att jag vill ha den som är finast och dyrare men jag får se. Nu har jag tittat på serier sen jag kom hem. Började med ensam mamma söker som jag missade igår, fortsatte med ett avsnitt paradise och avslutade med biggest loser sverige. Imorgon väntas skola, gym och sen avslutning med laget som betyder laserdome och pizza. nice!

Förresten så har jag gått och fått jobb på hagdahls café!  :) Provjobbade förra tisdagen och idag ringde dem och sa att de va nöjda med mig så jag ska jobba nästa tisdag och nästa helg. Det är mycket att ta in och lära sig första gångerna så i tisdags jobbade jag med en annan och det ska jag även göra nästa tisdag. Nästa helg ska jag däremot börja jobba helt själv, spännande hur det ska gå!

Och i helgen flyttar jag ifrån detta hus. Jag har nästintill ångest!

pluspoäng till dig som orkade läsa allt! tjaråå


-

Allt är just nu bara för jävla dåligt och jag ser fan inte något ljust längre.

Torsdag

Skola skola skola. Gillade att en lärare i början på veckan sa till mig" nu måste du ju va utvilad efter en veckas lov" tror inte det va. Vad finns det nu att se fram emot egentligen? Det är ju jullov såklart men varför känns det så långt kvar dit? Det jag vill komma fram till är att det går väldigt tungt i skolan nu. Eller att gå dit har jag egentligen inte något emot men att plugga hemma är mitt problem. Ingen vilja eller motivation alls.

Var på informationsmöte idag angående aupair. Det var intressant och jag har bara positiva tankar om det, det gäller bara att jag ska våga. Man hade en intervju i slutet om en själv och slutade med lite frågor på engelska. O ja min engelska är inte att leka med alltså.. :)

Nu sova! godnatt ♥


5/11

Godkväller :)  Har egentligen inte mycket att säga här. Min dag igår spenderades i collegium där jag såg min lillebror och hans klass ta hem segern i skolinnebandyn. Resten av kvällen spenderades i soffan med lillebror. Har varit helt seg sen stockholm. Idag har jag bara vart iväg och tränat med Frida en sväng mitt på dan, sen har jag bara vart hemma med familjen + felicia och njutit av att inte göra ett skit. Imorgon blir det att träffa Timmy och träna igen. Eventuellt hittar vi på något på kvällen om vi känner fört :)


Imorgon kommer den här plutten och ska va här hela nästa vecka när farmor och farfar är på varmare breddgrader. Kommer njuta varje sekund av att ha en hund i huset!


På tåget hem

40 minuter kvar på tågresan och jag dör snart av tråkighet. Massa folk och fick inte plats brevid Timmy så har ingen att sova på.. Är astrött och jag tror att jag kommer få ta bort en tå för att jag har så ont i den. Överdriver. Hur som helst så har vi haft två fina dagar uppe i huvudstaden! Två shoppingdagar har det blivit, hela dan igår halva idag. Gårkvällen avslutades på restaurangen Vapiano där vi blev bjudna på middag av Nicklas och Leila :-) Idag tog vi sovmorgon och kom inte in till stan först ett. Gick ett tag i affärer innan vi vid tre intog plats framför due date som va väldigt bra! Efter har vi fikat och gått i fler affärer. Sammanlagt har jag med mig hem en tröja, ett linne, en plånbok, en halsduk och ett par vinterstövlar. Känner mig väldigt nöjd måste jag säga :-)

Destination Stockholm

Lovet rullar på bra. Dagen började med att jag, pappa och didrick åkte in till stan. Jag fick boomerang jackan jag velat ha länge = lycklig tjej nummer ett. Var helt ovetandes tills igår då mamma sa att hon la undan den i september och att den nu finns att hämta på stan. Fick även ett par fotbolls inomhusskor eftersom inneträningarna börjar på söndag. De roligaste träningarna på hela året om du frågar mig, gillar farten liksom :-) har även hunnit med hästen under dagen och kvällen tillbringades hos Linus med han Carro Elin Jocke Alex och George. Var meningen som en filmkväll men vi pratade mest och det slutade med att vi spelade Wii. :-) Sätter nu klockan på 06.00 vilket känns lite tungt. Men 07.24 går tåget mot Stockholm där jag och Timmy ska spendera två dagar. Vi har inte planerat in något speciellt utan känner att vi gör det vi vill göra just då liksom :-) godnatt! <3

RSS 2.0