loovely

Helgen började med en fredag med Timmy, lördag med bad o så innan konfirmation vid tre. Vidare hem med släkten Wallerstedt till mina kusiner och sen blev de en kväll här hemma med endel av släkten. släkten hit och dit. Men idag har jag legat vid poolen typ halva dan, helt underbart! vid femtiden åkte jag till lambohov. Hem till Ida först sen gick vi till Timmys match :)   

Nu ska jag snart sova tidigt! hade planerat min dag väldigt bra imorgon men den planeringen las ner nyss när de visade sig att det inte ska bli fint väder.... aja,
seeyou!

Torsdag

Idag gick jag upp kvart i sju, ringde och sjukanmälde sen somna jag om i sängen till elva. Sjukt skönt! Är väl inte helt frisk men jag ska väl inte överdriva med o säga att jag är supersjuk heller. Två lektioner idag kändes iaf väldigt onödigt, vilket det även gör imorgon så får la se hur de blir då. Ska ju bli superväder i helgen så kanske stannar hemma imorgon och njuter i solen :)

Det värsta är att jag inte kan ligga och ta de lugnt för hela dagen kommer beståv av geografiplugg. Kul kul kul! en uppsats som ska va inlämnad 00.00 inatt och jag har väl halva kvar?   fastnat totalt och kommer ingen vart.. får snart panikångest.    Men efter denhär är de inga större saker kvar i skolan kan man väl säga så de är bara att njuta när den är klar :)  

Hörs sen kanske! Tjolahopp

boom boom pow

Tjaa!     Fick lite lust att skriva så slänger in ett inlägg om helgen :)   

Långhelg bjöds det ju på i helgen vilket var oerhört skönt!  Tog det bara lugnt torsdagen. På fredan mötte jag upp Ida på stan där vi skulle hitta en present till Carro och kika runt lite. Vi hittade en present och efter ett par timmar hämtade mamma oss och båda åkte hem till sig. Kvällen spenderades i hjulsbro hos adam hanberger med lite trevligt folk :) jättemysigt med gitarr, prat och skratt ute på altan! 

Lördagen var väldigt lugn innan jag började göra ordning mig inför kvällen. Det var nämligen dax för Carros födelsedagsparty!   Först var vi ett gäng tjejer som åt, sjöng och spelade ölspelet osv. Runt nio började killarna komma och det blev dans och sådär :) kvällen blev jättekul iaf! tack Carro!  efter festen åkte jag med linnea till lambohov där jag spenderade natten :)

Söndag var det match mot malmslätt som gällde. Va väl inte piggast då men matchen slutade iaf 8-1 till oss. Resten av dagen bestod av hemskt pluggg inför historia provet vi hade igår.  Igår slutade vi direkt efter provet klockan 10 men stannade kvar ett tag för att fixa lite. Väl hemma la jag mig vid poolen och solade lite i det grymt härligta vädret! Vid halv sex var det samling för ännu en fotbollsmatch. Denna gång mot derby och matchen slutade 3-1 till oss :) 

Om dagen idag finns det inget spec o säga. Hade sovmorgon sen slutade vi tidigt vilket vi iofs gör varje dag nu men de va skönt. Stannade o åt glass på bosses med Timmy och Henrik innan jag åkte hem. Resten av dagen har jag fixat lite plugg sen slappat. Imorgon väntar 3 timmar långt nationellt spanska prov. Skjut mig!

Nu blev de långt här men hörs då :)  


Everyone was jealous of the way

Kul att folk kikar in även att jag inte har uppdaterat på ett par veckor. Det finns ingen direkt lust för uppdatering så jag kommer nog fortsätta med mitt icke skrivande ett tag till :)   


RSS 2.0