Fredag

Hej!

Det har varit en väldigt lugn fredag idag . Jag sov länge och slappade fram till klockan 4 ungefär då jag mamma och pappa åkte in till ikano . Jag och mamma skulle leta jacka och när vi väl hittat en (det tog en evighet!) så fanns det inte i rätt storlek så vi fick åka in till stan för att köpa den istället . Menmen jag är rätt nöjd tillslut :)  Efter stan åkte vi tillbaka in till ikano , eller rättare sagt ikea eftersom vi gick in och åt där plus att vi köpte lite småsaker till huset ..   Men en snabbis på ikano blev det också då jag skulle fixa med lite saker plus att pappa köpte skor .

Min mamma och pappa ska åka upp till Leksand imorgon där min lillebror är på cup och det betyder att jag är ensam hemma lördag till söndag . Jag tycker de är skönt att va ensam men samtidigt läskigt , hah men Simon ska komma imorgon iaf så de ska nog bli bra :) Eftersom jag har hund som inte kan lämnas allt för många timmar så blir det nog att vi är mest hemma om vi inte hittar på ngt en kortare stund . Bussarna här ute är ju inte det bästa heller , hm.. 

Nu ska jag försöka läsa några sidor i min tråkiga engelskabok som ska va utläst om inte allt för många dagar . Det börjar nämligen bli panik med över 300 sidor kvar att läsa .
Godnatt ♥






hejdär!


Igår åkte jag och tittade på brors skolinnebandy .  Didricks klass åkte ut i kvarten men hans parallellklass gick vidare och kom tillslut till final . Eftersom pappa är tränare i innebandy till de flesta av killarna i även den klassen så stannade vi och kollade finalen där dom sen vann .  När vi sen kom hem fick jag äta och packa lite snabbt för att jag skulle hinna med bussen till Simon .   Simon och jag kollade på j20 matchen i stångebro , men eftersom de va så kallt så vi gick när den andra perioden var slut .  På vägen hem stannade vi och köpte godis , sen kollade vi på film och myste på kvällen :)

När Simon åkte på träning i morse gick jag en runda på stan i väntan på att bussen skulle gå .  Vid ett tog jag bussen hem och nu har jag bara ätit . När jag känner mig redo ska jag ut och springa , jooobbigt men jag måste! 



klockan är snart halv fyra och de börjar redan bli mörkt , det är ju deprimerande
och jag orkar inte hitta på ngt .
Jag vill ha sommar!




!!!



Gavin DeGraw, måndag 3 november i Annexet ,
jag vill dit !!


Tisdag

Helloj .

Vaknade för några timmar sen & har fixat lite på rummet .  Nu satte jag mig här men snart ska jag ut och springa en runda . Ska få igång träningen igen! Eftersom vi haft några veckors uppehåll från fotbollen och jag inte orkat träna själv så känner jag att jag tappat konditionen lite .   Frida och jag ska eventuellt börja träna på friskiis som lite extraträning plus att fotbollen sätter igång nästa vecka igen , så de ska nog bli bra . 

Lite senare ska jag fixa klart på mitt rum och bara ta det väldigt lugnt . Lite sugen på bio är jag allt , men de kanske blir imorgon . High school musical 3 , yeh!

Ha en bra dag!



Goooodnattt



Hallå där!
Nu sitter jag hemma igen .   Stockholm med mamma blev jättemysigt  , endel shopping blev det också :)  Dock fick jag ångest i slutet när jag stod inne på åhlens city och valde mellan massa jeans , linnen osv . Pappa hade nämligen haft en diskussion med mig precis innan vi åkte , om mina pengar  . Han tala om för mig att mina pengar som jag fick när jag fyllde försvunnit alltför fort (som jag iofs redan visste..) och jag måste spara annars ska han ta ifrån mig mitt bankkort .  vilket problem va? stackars denise , nej så är det inte . Jag kände verkligen att allt lät jätteilla och fel nu .  Men de jag skulle komma fram till var att jag fick en tankeställare och bestämde att jag ska börja spara . Ny månad , nya pengar , som jag alltså ska spara ! Jag har fått något slags shoppingberoende , låter helt sjukt men jag blir glad av o handla saker så de blir att jag gör de varje fredag för att "belöna" mig själv .   ooo va dummt de låter nu så jag ska sluta direkt!

Klockan är lite över två , på natten , och jag sitter här framför datorn . Jag förstår inte riktigt varför jag sitter här för jag gör verkligen inget vettigt . kolla liksom på bilden där uppe som jag gjorde för några minuter sen ,  då förstår ni hur tråkigt jag har ! Men jag har iofs pratat med min vän frida lindström som jag saknar så de gör ont . Ja nu låter de kanske dummt igen men jag menar de faktiskt , de gör ont av saknad . Om du har en vän som du tycker om jättemycket , ja din bästa vän till och med , och inte träffat den personen på åratal så förstår du nog min känsla . 
Jag ger upp på att skriva något eftersom allt bara låter konstigt och fel , istället lägger jag upp ett par bilder på mig och min bästa vän . 






Klockan börjar närma sig tre ,
gooodnatt


Stockholm

Natten har spenderats hos älskling .  Nu ska jag snart åka iväg och kolla på Didricks hockey match . Direkt efter det åker jag och mamma med min morbror Nicke upp till Stockholm . Vi sover hos Nicke och hans tjej i natt , sen imorgon ska jag och mamma ta en heldag på stan :)  kommer hem imorgon kväll igen .

Ha det fint  , pusss


HÖSTLOV !!

Yees nu är det äntligen höstlov , ett väldigt efterlängtat sådant .   De senaste dagarna har varit lugna ,  efter spanskaprovet i onsdags hade vi inga mer prov vilket har vart underbart .  Fick även reda på geografiprovet idag och jag är supernöjd eftersom jag inte pluggade alls mkt till provet ! :)  
Efter skolan gick jag annie och jossan på stan ,  ja det har liksom blivit till en vana att gå på stan varje fredag .  Vi gick mest runt och tittade , men när mina kära vänner lämnat mig och jag väntade på pappa så hittade jag lite saker .  tröja , underkläder , linne , örhängen och ett minneskort :)

Nu ikväll har vi (familjen..) ätit våfflor sen kollat på idol , slappat helt enkelt .  Imorgon ska jag kolla på innebandy sen träffa Simon :)  


jag älskar dig Simon Zurawski

Nu ska jag kolla på idol eftersnack sen soova,
Godnatt ♥

Värdelös dag

Helgen har varit oerhört skön vilket behövdes!  I fredags gick jag på stan med Jossan ett tag . Hon skulle lämna tillbaka en jacka och jag hade inget bättre för mig så jag följde med . Efter hon fixat med de gick vi bara runt lite och vid fem tiden tog jag bussen hem .     Lite senare kom Simon och vi bara myste hela kvällen :)
Lördags så åkte Simon tidigt för han skulle på träning men jag sov vidare till tolv . På eftermiddagen åkte jag till Simon en liten stund , sen vid halv sju tiden cyklade jag iväg till Jocke där var en del av förra klassen 9E var .  Vi lagade mat , kollade på film , spela spel och gitarr . Trevligt blev de iaf :)
Igår kom farmor, farfar , kusin Pontus och hans kompis Simon hit . Vi åkte in till ikano och åt mat där innan vi senare åkte vidare till min lillebrors match i cloetta . Sen åkte vi hem hit , fikade lite och även min Simon kom . Sen blev resten av kvällen bara mys med Simon & han sov här , <3

Idag har det vart en ovärd dag verkligen , första lektionen kolla vi på filmen troja , sen hål i tre timmar innan vi nästa lektion "kolla" (jag sov hälften av filmen) på en värdelös film om hållbar utveckling . Dagen sluta sen med matte , uschusch .  Iofs gick jag och Jossan på stan under håltimman vilket var trevligt !

Nu är det mat ,
Puss


Skivomslag

Hallå hallå !

Idag första lektionen började vi med historiaprov . måndag morgon liksom , det borde förbjudas !  Jag kan inte säga att jag hade pluggat alls mycket , bara några timmar igår men det gick faktiskt rätt bra så jag är nöjd . Jag kan dock ha blandat ihop allt möjligt , men men det får jag väl se .
Resten av dagen har vart seg , måndagar är nästan alltid sega . När jag kom hem funderade jag på att gå på träningen men nej . Mamma sa att det inte är så bra att jag anstränger mig när jag har typ öroninflammation , men jag har ju inte spec ont längre så jag tänkte gå ändå . Men tillsist blev det inte så .
Jag gick då istället och la mig , tänkte bara vila i någon timma men det blev inte så heller . massor med timmar blev det istället , så lite över åtta vaknade jag av lite panik eftersom jag egentligen skulle åkt till simon med nio-bussen .  Men nejnej , det blir aldrig som jag har planerat .  Så nu har jag suttit och funderat ut "mitt eget skivomslag" . Vi har nämligen i bildläxa att göra ett eget skivomslag , jag är inte så kreaktiv av mig men eftersom vi har sveriges lustigaste lärare i bild så är de bara att måla något på ett papper sen komma på en bra förklaring till vad det är , det funkar alltid! namn är dock lite svårare att hitta på ..   
Så nu ska jag sätta mig och måla innan jag ska gå o lägga mig ,
är ju inte så trött eftersom jag sov så länge på dan . smart denise!

Godnatt

Godnatt

En riktigt tråkig lördag har det varit  ! usch , jag har bara varit hemma och inte gjort något spec .. 
Imorgon ska vi fira mormor , sen måste jag plugga (prov på måndag) , tillsist hoppas jag på att få träffa Simon . <3

Nästa vecka består av plugg plugg & plugg . En rolig vecka framför mig vill säga .. (Y)


jag saknar 9e lite

GODNATT


Seriesegrare



Förresten , i helgen blev det klart att vårat extremt blandade lag vann serien efter lite dramatik .
BRA tjejer !




Studiedag

Den här veckan har varit ganska slapp om man bortser från provet i tisdags , men de va inte så farligt som väntat . 

Idag är det studiedag  och jag vaknade för någon timma sen , har ätit frukost och kollat på tv sen tillslut satte jag mig här .. Mamma ringde nyss och sa att hon hade ringt till vårdcentralen och frågat vad det är för fel på mitt öra . Okej , det lät lustigt men jag ska förklara .    
I måndags var vi nämligen i simhallen på idrotten . Vi gjorde de gamla vanliga , typ livrädda personer osv men det sista vi skulle göra var att dyka efter en docka på 3.5 meters djup .   Det är ju inte så farligt tänkte jag , man har ju dykt ner så långt många ggr tidigare..  Men på vägen ner så kände jag hur det small till i mitt högra öra , och det blev väldigt jobbigt att komma upp med dockan .  Väl uppe kunde jag knappt klättra upp för stegen , jag var helt yr i huvudet .  Yrheten(?) släppte efter någon minut men öronvärken vägrade försvinna .  Våran lärare sa åt mig att hålla för näsan och blåsa ut / svälja för att jag troligtvis hade fått lock för örat .  Jag har ju själklart fått lock för örat tidigare men de kändes annorlunda nu .       Iaf kvällen var sedan hemsk , jag hade så fruktansvärt ont i örat !!  Jag har ju (peppar peppar) inte vart med om att ha ont i hjärtat och sånna allvarligheter så den värsta smärtan jag har varit med om är faktiskt att ha ont i örat , det är real pain !  tandvärk är iofs inte heller att leka med , hah .

Nu fyra dagar senare så har jag fortfarande ont i örat , dock inte lika mkt som på måndagskvällen men fortfarande ont . Jag hör inte heller ordentligt och det kmr liksom ut vatten ur örat när jag ligger och sover .  Mysigt ?  nej , men så är de faktiskt ..     Vårdcentralen sa att jag troligtvis spräckt trumhinnan , så vid halv fyra ska jag dit och kolla upp de . Spräckt trumhinnan låter jättefarligt  ju ? men tack och lov så hör jag ju fortfarande ..


Så ligger det iaf till !  Jag skulle egentligen pluggat med Annie idag eftersom vi har historia prov på måndag , men vi får se hur det bli med pluggandet . Det kanske får bli på egen hand eftersom vårdcentrals besöket kom mitt i ..  


Brist på bilder , men här är pluggar Annie & Sandra

Men nu ska jag straxt hoppa in i duschen och fixa mig lite .

Puss Denise


Lyckad kväll

Kvällen igår blev lyckad :)   kommer med lite bilder imorgon tänkte jag !

Idag har de varit en väldigt seg dag , men samtidigt skön .  Skulle egentligen spenderat dagen med Simon men av en anledningen kunde inte han :p   Jag sov länge sen har jag fixat lite med min mobil , så jobbigt att alla kontakter försvann när jag bytte telefon men de löste sig sen .   Sen har jag bla varit ute och gått , sovit , pluggat lite . Man skulle kunna säga att det har varit en typisk söndag-dag även att det inte är söndag .

Imorgon är det match borta mot Lotorp . Segt som bara den , inte sugen alls om jag ska vara ärlig .  Efter och innan det måste jag plugga masssssor , prov i geografi på tisdag och de känns inget bra eftersom jag inte ens läst igenom de än ,   = SMART

Idag är de ju kanelbullens dag ! Jag har inte ätit någon än , men nyss kom suget så funderar på att ta en nu . Lite sent kanske , men strunt samma ..? 



/ Denise



Fest

Sådär ja , nu är jag nästan klar och ska straxt bege mig till Lina . Där ska jag , Amanda , Anna , Simone och såklart Lina käka pizza och ha lite trevligt innan vi tar tåget till rimforsa .

Ha en bra kväll :)


Torsdag

Heej ♥

Vanlig skoldag idag , inte ngt speciellt direkt . Torsdagar går ganska snabbt pga sovmorgonen :) 

På bussen hem höll jag på att somna flera ggr om så när jag äntligen kom hem kröp jag ner i sängen och sov en välbehövlig timme.  Vid sju mötte jag upp pappa och Didrick utanför ishallen för vi hade fått biljetter till lhc - djurgården idag . Jag är inte så jätteintresserad av hockey ska jag erkänna , men jag tycker ändå att det är kul och kolla någon gång ibland sådär .  Efter 60 min så stog de 2-2 vilket ledde till förlängning , där gjorde lhc mål efter några min så två poäng till lhc iaf .   Nu snart ska jag krypa ner i sängen igen & kolla vem som åker ur idol .

Imorgon blir de fest med klassen och faddrarna i rimforsa , nice :)


Puss & godnatt


från nollningen


Detärsvårtmedrubrik

Jag är dålig på dehär med blogg, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt .  Men jag skriver ju för min egen skull så de blir som de blir .

Dagarna har gått fort i skolan och imorgon är de redan torsdag = sovmorgon :) skönt !

De senaste kvällarna har bestått av plugg , naturkunskap men nu är det äntligen över . Det kunde gått bättre men det får duga , nu får jag bara vänta på resultatet .        Idag kände jag att jag behövde en pluggfri eftermiddag så efter skolan gick jag till stan med Annie . Hon lämnade mig efter ett tag och jag fixade bara med några saker (och även hittade lite saker) innan jag tog av lathet bussen till resecentrum , men det regnade ju faktiskt ..  Där hämtade pappa mig och väl hemma fick jag skynda mig o byta om innan jag åkte till träningen .   Träningen var seg och jag tycker faktiskt att det ska bli lite skönt med ett uppehåll även om jag kommer sakna det också .  Sista seriematchen är på söndag mot Lotorp långt borta någonstanns i norrköping . Att dehöva åka så långt , de är de jobbiga med norrköpings serien men vi får se vilken serie de blir nästa år? 

Nu har jag suttit här och kollat på idol .  Snart får man reda på vem som åker ut
men innan det ska jag ringa Simon så bäst att dra mig .  

Godnattt

RSS 2.0