Måndag

Tja tja,

Hade myskväll med Timmy igår. Vi såg filmen the hurt locker som jag kan rekommendera! På dagen började jag faktiskt att måla (starkt!) så jag får lite pengar inför stockholm som jag ska till nästa måndag :) Senare åkte jag och kolla på lillebrors match.

Idag sov vi länge eftersom vi började vår enda lektion klockan halv ett. Brännboll blev det vilket va rätt sköj men jag är fan inte bra påt. Blev hämtad av pappa direkt efter det och har sen inte gjort ett skit förutom vart i stallet. Eller har ju faktiskt nästan skaffat jobb. Fast bara om jag vågar. haha stört.

Inga lektion imorgon men en klassträff med lärarna i ljungsbro på eftermiddan vilket är något segt. Ska förhoppningsvis ligga ute och sola hela förmiddan om vädret tillåter. Men måste få lite italenskaplugg gjort också, vi får se hur det gåår.  puss påre

 





John Mayer- Edge of desire

don't say a word
just come over and lie here with me

Hey där! länge sen nu,

Men mina senaste veckor har rullat på ungefär som vanliga veckor. Har dock haft ganska få lektioner, fått mvg på ett ekonomiprov & en svenska hemtenta (måste fan få skryta lite då det är första gången, hah :)) och pluggat ovanligt lite. (ångrar nu)

Lite saker jag sysslat med på helgerna är fika med klasstjejer, bowling med klassfriends, fotbollsmatcher, hästen, firat Caroline, myst med pojkvän osv osv.     I förrgår va jag på sex and the city 2 med 12 klasstjejer, igår va jag hemma hos martin med annat trevligt folk där vi grillade och bara hade det bra. Idag har jag haft hemmadag och inte rört mig längre än till stallet. skönt faktiskt. Imorgon ska jag försöka börja på mitt sommarjobb jag har här hemma, nämligen måla staket.. Senare ska jag eventuellt titta på timmys fotbollsmatch innan vi åker hem hit :)






Monday monday

Ny vecka och nya tag. Denna vecka är det som sagt inte mycket i skolan förutom fredagens nationella prov i engelska. Igårkväll åkte jag till Timmy och vi myste med film och onyttigheter hela kvällen. A walk to remember va filmen jag tjöt till trots att jag sett den fler gånger förut, ruskigt bra film! Imorse började Timmy tidigt med iv-val men jag har inget sådant så det var meningen att jag skulle ligga kvar och sova hos honom i min ensamhet tills klockan två då jag börjar. Men jag fick ett ryck och åkte med in till stan där mamma hämtade mig. Så idag har jag sovit och nu ätit pannkakor. Känns riktigt ovärt att åka in till klockan två för att lyssna på något i aulan men tydligen så var det viktigt inför projektarbetet..

Klockan fem är det träning och sen blir det lugnt resten av kvällen med familjen. Bäst att passa på nu när pappa är hemkommen från Norge för på torsdag åker han till Bryssel för ännu ett jobb. Ikväll kanske jag lägger in de få bilderna jag har från från valborg. Jag glömde minneskortet hemma i datorn så det blev inte så mycket bilder..

Dax att börja sätta fart, måste åka om 25 min! ♥


RSS 2.0