Partyyy

Ikväll kör vi!   Kan ha lyckats bjuda lite för många men de blir nog kul, sjukt nervös!

Grattis älskling ♥


Hemma

 Nu är jag hemma i linköping igen. Eller jag var det egentligen hemma redan i söndagskväll men hoppade direkt av i lambohov hos älskling som jag inte träffat på över två veckor. underbart att träffa honom igen! Där sov jag och igår va jag med honom en stund på jobbet innan jag åkte hem för att göra ordning mig. Vi åkte sedan o såg Harry potter på bio. Hade inga förväntningar på den filmen så jag blev varken besviken eller överraskad. Vi sov sedan här och idag har jag inte gjort någonting mer än sovit ut.

Cupen som vi va på i helgen var jätterolig! Dock hade vi otur i gruppspelet och kom inte vidare till final efter att de tre topplagen hade samma poäng men vi som var ett av de hade sämst målskillnad.. riktigt surt men vi slutade som trea iaf. Orättvist när vi faktiskt slog de som vann!   Innan cupen va jag ju på Öland. Det var ingen höjdare direkt då det inte var så bra väder mer än någon dag men öland är alltid mysigt i sig så det var okej ändå. 

Det sista av lovet är ganska oplanerat, jag tar det som det kommer. Det lutar dock åt liseberg på lördag och sen hoppas jag på utomlandsresa sista veckan!  Jobba borde jag göra med.. jag som skulle jobba tre veckor i sommar men har inte ens börjat, bra. Imorgon blir det en sväng på stan iaf :)

Bilder från cupen lär komma snart!

sådär ja!

Nu har jag suttit o lagt in lite bra musik på mobilen som kan behövas under en 3-timmars lång bilfärd för straxt drar vi  nämligen mot Öland för att bo i en stuga på campingen saxnäs. Ja, en stugweekend som jag faktiskt så snyggt vann genom att skriva ett par rader förra året :) Idag är de ju ösregn här i linköping med vi får hoppas de är bättre väder på Öland i veckan iaf!  På torsdag drar jag in till Kalmar för att spela cup och står förhoppningsvis som vinnare på Fredrikskans på söndag !  Ha de så bra nu i veckan så hörs vi säkert när jag kommer hem :)
pusspusspusss

öland längtan

Halloj :) Frida ligger i sängen brevid mig och sover. Hon har sovit hur länge som hellst nu men jag vill inte väcka ju :) sociala vi är! båda somnade vid halv fem tiden och jag vaknade för ca 50 min medans sömntutan ligger kvar. äschdå.
 
Har ju inte skrivit sen vi åkte till gbg men kan lova er att de va hur kul och mysigt som hellst där! två dagar på liseberg, lite shopping och eget rum med älskling på hotell :)   Nu i helgen har det inte hänt spec mkt mer än att jag sov hos fridaj lör-sön. Vi laga mat, kolla på urkass film,åt godis och bara prata. länge sen man träffa henne så de va heltrevligt!! :D  Nu går jag bara o väntar på att de ska bli söndag känns de som för då drar jag och familjen nämligen till Öland. Sen på torsdagen där drar jag över till kalmar för cup :D nice nice nice

hörs väl innan söndag kanske :)

wow



Har nu under någon timma varvat mellan att städa rummet, sitta framför datorn och packa inför imorgon. Jag kan inte packa, hatar att packa, packar alltid fel. För tillfället sitter jag o kollar på youtube klippet här ovan och önskar att jag kunde dansa minst hälften så bra. fan va kul de ser ut!!

Imorgon ska jag åka alla karuseller på lisset, de ser jag fram emot även jag har en liten rädsla i kroppen för karuseller. Man har ju hört om allt som hänt på senaste. Jag får väl fortsätta att tänka " det händer inte mig" så ska det nog gå toppen! Funderar på att utmana mina medåkare om vem som vinner på mest godishjul. jag måste ju få ha tur ngn gång och eftersom jag aldrig vunnit innan kanske det blir just imorgon!?
Önska mig lycka till och godnatt

Göteborg

Tja!  Senaste dagarna har spenderats med hjärtat, bla bio igår. Ice age 3,  säger såhär efter att den kanske inte värd att se på bio men hyffsad va den iaf. Det är väl bara så att ettan av alla filmer är bäst? Idag har vi firat min lillebror med lite släkt här hemma för han fyller nämligen år imorgon. Imorgon drar vi till gbg, går på stan och liseberg sen sover en natt på hotell :) mysi! De blir inget cypern för mig på fredag, suurt


Grattis lille!

Sommarlov!

Hallå där! ja det va ju ett tag sen jag skrev här men det har bara inte funnits tid eller ork för det. Mitt sommarlov har hitintills börjat super med slappa dagar för det mesta. Jag tänkte börja med att lägga in lite bilder från senaste tiden sen får vi se om det finns ork med att fortsätta här på bloggen mer i sommar :)

Carros fest









Skolavslutningskvällen - bestod av käk på butterfly med klassen innan vi sedan drog oss hem till adam för lite fest













Midsommar - Först käk och så med lite folk här hemma sedan bort till Linus som hade lite folk hemma hos sig med.





Lite olika dagar










RSS 2.0