Torsdag

Hallå där!  Då va det sista provet avklarat för ettan och det gick väl bra. Svenska redovisningen jag, jossan och sandra hade idag kunde inte gått bättre enligt läraren och hon sa att hon inte kunde sätta något annat än mvg så vi är supernöjda ! (va tvungen att skryta lite :)) 

Efter skolan gick jag och Timmy till thai coconut och käka :) Han tog sedan bussen hem och jag hade spanat in att bik bok hade 50% på hela butiken så jag va ju tvungen att ta en runda där inne. Det var kaos i båda bik bok- affärerna och man fick stå i långa köer men det hindrade inte mig för jag kom tillslut hem med en klänning, 6 linnen, ett par byxor, ett par leggins och 2 cardigans.    Det va alltså mkt pengar som försvann på en gång men att jag vet att det skulle vart dubbelt så mkt egentligen gör mig lite gladare. Nu ska jag kanske inte skriva att jag kommer behålla allt men det lutar nästan åt det faktiskt :) kul!   Efteråt hittade jag även en avslutningsklänning som jag är väldigt nöjd med. Nu återstår det bara att köpa skor och smycken tills nästa fredag sen är jag redo för att gå ut ettan då ;)

Nu ska jag fortsätta njuta av att jag inte har något kvar att plugga. Det väntas även promenad med Frida straxt om vädret tillåter, mysi !   Imorgon har va bara en lektion då så de blir chilll!


det känns inte som att det är ett år sen nu..

Godnatt!

Imorgon kommer jag att skriva det sista provet och framföra den sista redovisningen under min tid som etta. Det får gå hur det vill för nu tänker jag inte sitta här mer och försöka trycka in allt onödigt trams i mitt huvud.



Förresten tycker jag det låter läskigt att jag nästa termin börjar tvåan. Jag fyller 17 och kommer därmed ett år närmare vuxenlivet. jag vill verkligen inte bli gammal! Bara den grejen att jag nu redan som 16 får köra bil skrämmer mig faktiskt. Det är nära nu.  Fast egentligen inte kanske. Godnatt.

Lagom

Jag vet inte hur man solar lagom. Jag hatar egentligen ordet lagom men lagom ni vet, solar så man inte bränner sig. Jag lyckas aldrig sola lagom , de är en sak som är säker efter idag!  min mamma sa brännskada men jag tyckte de lät för hårt så jag säger mer röd.

röd-denise, schnyyggt


You and I both

Vadå inte fint väder ?! vet inte vad jag snacka om menmen.  Skolan var inte nödvändig idag, en lektion med film. Pojken i randig pyjamas , handlar om andra världskriget och förintelsen. Bra film så de va väl ok ändå! 

Tog bussen hem vid halv elva och drog mig fort ut till poolen. Där har jag legat från och till hela dagen på en luftmadrass. mer än underbart är det asså!  Nu ska jag väl försöka plugga lite innan jag och frida tar cykeln till fotbollsträningen. Det ska för en gångs skull bli kul o träna känner jag! har inte tränat på allt för länge nu asså .. + inte träffat frida så de ska bli kuul :)   


RSS 2.0