Pearl harbor



På fyran nu !    SE DEN FÖR TUSAN

Army ?

Hej !

dålig uppdatering här , i know men jag har inte direkt hunnit med datorn under veckan ..   Skolan blir bara roligare tycker jag , då menar jag ju iofs klassen för lektionerna är väl inte roliga precis . Massor läxor har vi fått och vi har verkligen kommit igång i alla ämnen vilket inte är vidare kul , men bara o acceptera läget !

I kväll är det nollning ! KUL KUL .   Jag måste bara klura ut vad jag ska ha på mig eftersom det är ARMY- tema för oss tjejer medans killarna ska va brats . Ganska tråkigt tema måste jag säga men aja . Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig så jag måste nog börja testa lite grejer snart för klockan halv sju ska vi ses vid simhallen , senare får vi se var vi tar vägen men vid elvatiden blir det antagligen gumpekullabron som för alla andra ?




Tipsen om vad man kunde ha på sig var kängor , militär byxor och camoflage nät . Jag äger ju inget av det ?

Bäst och äta lite sen fixa iordning mig då .
PUSS


nyfärgad & nyklippt

Idag vaknade jag upp hos Simon efter att inte orkat cykla hem inatt .. Igårkväll blev lyckad :) Det var kul med klassen innan polisen kom och förstörde allt och vi var tvungna att springa upp i skogen och gömma oss . Surt ! Sen vid tiotiden började vi gå från skogen in mot stångebro men alla var så sega så jag tror inte att vi var inne i stan först halv tolv ..  väl där inne gick vi runt och hälsade på folk , kul med så mkt folk måste jag säga !  Sen träffade jag Simon och det blev plötsligt jättekallt så han , jag och Chris cyklade till burger king och åt . jag har blivit såå nyttig ..  efter åkte vi hem till Simon och jag duschade av mig allt klotter och sånt man fått på sig under kvällen innan jag snabbt somnade medans Simon var nere hos Chris .

Idag fick jag gå upp tidigt eftersom jag hade frisör tid kvart över elva . Jag satt nästan och somnade i stolen medans hon la i slingor i en evighet . Japp precis som jag skrev så blev det slingor idag ! Nu är jag väldigt ljus , ser nästan ut som en helfärgning faktiskt . Jag vet inte om jag är riktigt nöjd , eller så har jag bara inte vant mig vid färgen än . En sak är säker , jag blev inte blev nöjd med är klippningen , gah jag som hade skapligt långt hår förut har nu fått kort . Skit också ! nu måste jag spara igen men iofs det var nog bra att få bort allt det slitna men blä jag vill ha lååångt hår . Jag har betsämmt att gå o klippa mig lite oftare nu istället för att få ta bort så mkt varje gång . Ganska smart va ?


Såhär ser mitt hår ut nu ungefär ..
lite överdrivet kanske men det känns
som det ser ut så iaf


Efter klippningen har jag i stort sett sovit i soffan . Moa och Ole har vart här så jag har vart tvungen att spela lite spel osv med dem också men mest sovande har det var vilket behövdes .      Imorgon ska jag tidigt åka till Simon innan jag vid två åker till matchen .  Måste hinna va med Simon så mkt som möjligt innan han åker till Schweiz på måndag . 

Lång inlägg utan roliga bilder , tråkigt men jag har inga bilder sen igår tyvärr .
Nu ska jag sova igen , GODNATT ♥

Sp nollA

Nu är jag redo för nollning klädd i leggins , vit tröja och ett par kalsonger över . Nice nice (Y)

tjingeling

Nollning

Igår hade vi våran första nollning och det första vi fick göra var att alla treor och ettor gick ihop i en ring , sen skulle ettorna en och en gå in i ringen , säga tre saker om sig själv sen dansa . Hur pinsamt var inte det inför massa personer man aldrig träffat ?!  sen fortsatte det med brännboll , sång , lekar och promenad genom stan .

 
 
lek där man skulle ta sönder ballonger genom
olika sex-ställningar .. fan va vi garva !

Igår var en rätt lugn kväll mot vad det kommer att vara imorgon pinsamt-mässigt vet jag .   Sen imorgon ska nästan hela stans ettor ska va på stan ,  skoj  !


Sp1a

Nu är första dagen på katedralskolan avklarad och det känns faktiskt väldigt bra . Klassen verkar bra och skolan i sig verkar också bra .   jag som var så nervös ! iofs var vi bara ettorna på skolan idag , så vi får se hur det blir imorgon när alla tvåor och treor också kommer .   Redan imorgon börjar vi med vanliga lektioner  ,  8.10 har vi matte . Hemskt ju men det blir nog inte så mycket mer än att få böcker och köra namnlekar på alla lektioner ..

Nollningen börjar imorgon kväll , kul men läskigt ! 
PUSS


Skola imorgon !

Heej !

Frida hann som tur med bussen in till stan idag efter att jag ringt och väckt henne 20 minuter innan .. Där gick vi runt och båda hittade faktiskt lite grejor . För mig slutade det iaf med två klänningar och en kort kofta som jag är nöjd över :)
Vid femtiden hämtade fridas mamma oss och vi åkte hem . När vi kom hem fick jag skynda mig för att sedan åka tillbaka till frida då de var dax för fotbollsträning . Usch , de va segt men det funka liksom .   

Nu sitter jag här och funderar lite över sommarlovet , vad snabbt det gick !? usch de känns inte länge sen vi satt i kyrkan och väntade på sommarlov . Men jag tycker faktiskt det har varit en av de bästa sommrarna i mitt liv så jag ska väl inte klaga .    Imorgon börjar gymnasiet och jag är sååå nervös !! Jag känner ingen i min klass så vem ska jag va med imorgon ? Men iofs det ska samtidigt bli kul att börja om helt med ny omgivning o så , sen eftersom jag inte känner någon är jag ju tvungen att ta kontakt med nån istället för att bara hålla ihop med någon äldre vän .       Jag hoppas inte på att bli nergrävd i plugg nu men det är nog en stor risk för det , men jag ska försöka att planera och verkligen försöka hinna med lite fritid också för så som det var i nian ibland klarar jag inte av .  Det känns som det är nu allvaret börjar men jag känner mig fortfarande liten . Jag kommer ihåg när man var mindre och såg de som gick på gymnasiet , då tyckte man de var så stora men nu är jag där själv och känner mig fortfarande liten . Någon som känner igen sig ?  Men det är väl alltid så , man ser upp till de äldre på något vis .

Samtidigt som det ska bli kul imorgon kommer jag att sakna Kungsberget och 9E ♥   Det kommer bli svårt att slå den klassen för fan va bra vi va ! Jag skulle nog egentligen vilja ha tillbaka den men kanske på en ny skola och nya människor runt omkring . Eller äsch jag vet inte , det ska nog bli bra med den nya klassen också :) får se det positivt !

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen fixa lite inför imorgon
Godnatt <3


Katedral sp1a nästa !


De senaste dagarna

Jag vet att det är dålig uppdatering här nu men jag har inte hunnit skriva på de senaste dagarna men det ska bli bättre .  Men dagarna har iaf har varit bra , en härlig avslutning på sommarlovet .

I fredags vaknade jag upp med Simon , sen när han åkt kom lite släkt hit innan jag drog till frida . Väl där började vi göra ordning oss , även ida & elin kom förbi en snabbis men de gick sen vidare till linus . När vi var klara så gick vi ner till linus där även julia , jocke och alex var och gjorde ordning maten .  Vi började äta och under tiden kom det mer folk så tillsist var även carro rebecca julia linda olivia och thomas där .  Det blev en bra kväll och sen vid 10 tiden(?) bestämmde vi oss att cykla in till stan och nykvarn .  Det blev en jobbig väg men vi klarade de efter att vi kämpat .   Där inne mötte jag upp Simon och även hans kompisar . Vi gick runt bland folkmassorna och hälsade på folk men det var inte så mkt mer , ganska långtråkigt så vid ett cykla jag och simon hem till honom . Där somnade vi efter en stund men mamma ringde och väckte mig , då kunde hon hämta mig och frida så vi slapp cykla hem . great

I förrgår (lördag) åkte jag och frida o kolla på simons hockeymatch . Efter det cyklade vi hem och jag tog det lugnt en stund . Vid fem åkte jag och frida till ekängen där vi skulle servera på en 40-års fest . Det var väldigt segt i början men sen efter midnatt gick klockan ganska fort och när vi jobbat klart var vi kvar en stund och sjöng singstar sen dansade vi även på dansgolvet bland gamla männsikor , de va rätt kul faktiskt ;p   vid tre ringde vi till taxi och efter vi väntat i en halvtimma ringde vi igen eftersom den aldrig kom . O vet ni vad männsikan säger ? " jag är ledsen att behöva säga dehär , men vi har missat att skicka en taxi men jag ska se om jag kan skicka en "    ..  alltså ah vad ska man säga ? " tack för att du ska försöka skicka en " eller vad ?   äsch , den kom sen lite efter fyra iaf . Så vid halv fem var jag hemma och i säng , trött som bara den .

Igår var det bara att stiga upp klockan åtta utan att klaga och vara redo för match .  Jag var seg i början men andra perioden gick bättre . För laget gick det iaf super så 8-0 slutade matchen mot waria .  härligt !
Sen åkte jag hem och sov bort hela dagen innan jag vid tio efter lite krångel åkte hit , till simon och sov igen ;)

Nu sitter jag då hemma hos Simon utan Simon för han är o klipper sig nu . Jag ska med snart åka för lite efter två ska jag möta upp Frida på stan och handla upp våra pengar vi fick för serveringskvällen ;d 

Långt inlägg, förlåt men de blev så när jag inte skrivit på länge . Några bilder från kvällarna kan nog komma när jag kommer hem !

Måste fixa ordning mig nu , ha en bra dag
Pusshej ♥


Bara 5 dagar kvar nu

Jobbigt dedär med hårfärgen  , får se hur det blir ..

Idag var förmiddan väldigt seg ,  trött som bara den men det finns ju en förklaring till varför ..   Men vid sextiden cyklade jag och frida till stallet  . På väg så börjar det plötsligt regna och åska , panik men som tur var så slutade det ganska snabbt .   Sen när vi var klara så var det mindre än 10 min kvar innan fotbollsträningen började så vi cyklade som galningar från ekängen till tallboda ,  vi hann ändå inte men nästan iaf .   Det var en av de värsta träningarna jag vart med om , jag hade verkligen ont överallt . Haha , nu ska jag inte va så men jag tyckte faktiskt synd om mig själv då jag har flera skoskav , träningsvärk i benen osv . och inte blev det bättre av att det var en jobbig träning heller !   usch&fy

Efter träningen blev det en lugn cykeltur hem . Nu har jag bara tagit det lugnt och snart ska jag hoppa i säng , tidigt för en gångs skull !    Imorgon ska jag upp tidigt för o ta bussen in till stan och möta upp Simon . Måste fixa med lite saker inför skolan bla . Sen vid tvåtiden då Simon åker o tränar kommer Frida och så ska vi gå på stan en stund :) nice !

Förresten , 5 dagar kvar tills 3 år på gymnasiet börjar för min del . Nervös som bara den eftersom jag inte känner någon i min klass , hjälp ..

Aja , dax för sängen .
Godnatt ♥




Hårfärg?


Ljusbrunt ?

 
mörkbrunt ?

 
typ oranget ?                                                             
                 
eller ljusare ?

det lutar att bara lägga i ljusa slingor men jag vet inte riktigt .. jag trivs nog bäst i blont men de vore ju kul med en ganska stor förändring , typ brunt nu till vintern ?    beslutsångest !

Myskväll

Igår blev det ingen utebio för våran del . Jag och Simon åkte o köpte lite gott sen satte vi oss och kollade på en film hos honom istället . En jättebra film , kommer såklart inte ihåg vad den heter men bra va den iaf !  efter den somna vi ganska snabbt .

Idag tog jag bussen hem vid ett och nu har jag suttit här . Kollar lite på sverige - canada ,  egentligen är jag inte så intresserad av damfotbollen men de är ju os nu liksom . Sverige leder nu med 2-1 så hoppas dom håller det . 
Lite senare ska jag träffa linnea på stan , vi ska fika o bara ha de trevligt :) 

Ha en bra dag , puss ♥

söndag

Det finns inget att berätta om idag mer än att jag har sovit och vart med Simon :)

Imorgon ser dagen ut ungefär likadant . Simon ska komma efter sin träning senare åker både han och jag o tränar , sen åker jag till honom och vi går till utebion om det inte regnar , sen sover jag där :)

mkt intressant .. noot .



Hahah , frida är så söt :)   bild från sommaren 2006 ..

Ha det fint ! ♥


blä



Helt klart den tråkigaste kvällen på lovet ,
gud vad jag är rastlös


Jag saknar oss












Norrköping

Yes idag fick jag gå upp tidigt eftersom jag skulle ta bussen vid tio .. Jag mötte upp Carro på rese och vi tog tåget till nkpg .  Väl där hittade jag en hel del saker i de två första affärerna sen hittade jag bara några få saker i resten av affärerna .  Dagen gick väldigt fort och vi hade väldigt trevligt .  Vi avslutade iaf med att fetta i oss mcdonalds innan vi tog tåget hem igen .     Det blev en mkt bra dag :)

Även om Carro hade mest påsar med sig hem så är jag nöjd över det jag hittat idag . Det slutade iaf med att jag fick med mig två klänningar , 3 koftor ,  5 linnen , 2 långärmade tröjor , armband och två diadem hem . Det jobbiga är att pengarna har förvunnit lite för fort denna vecka efter tre dagar på stan , men jag fyller ju snart år så ;d lite efter alla andra men ändå !

Nu har jag väldigt väldigt tråkigt , måste hitta på ngt
Ciao



080808

Idag har jag och Frida haft en ritkig slappar dag , väldigt skönt kan jag lova .  Vi somna nog inte före halv fyra inatt vilket ledde till att vi var döda på morgonen .  Efter vi vaknat och ätit massa frukost satte vi oss vid tvn och fastnade där tills det nästan var dax att åka till samlingen .  För det var nämligen match mot malmslätt idag , men eftersom vi va så trötta så vi vi inte alls peppade på de men de kom sen på uppvärmningen ändå . Matchen slutade iaf 9-1 till oss , härlig start på nya säsongen ! 

Imorgon ska jag träffa Caroline som jag inte träffat på evigheter nu så de ska bli kul ;)  Vi ska åka till norrköping och shoppa tänkte vi , nice


Frida x2

Sitter här med Frida L nu :) Vi har kollat på eva och adam nyss , snacka om minnen ! 
De va mkt trevligt på stan idag med Frida J , hitta ett par jeans och ett pennskrin ;p


mkt mkt länge sen , så snyggga .

Snart ska vi sova ,
puss


Äntligen

Nu hemma igen efter fotbolls träningen och det var roligt att komma igång på gräs igen .  Ganska seg träning men det underlättar iaf att ha med Frida Lindström i laget , det blir liksom roligare då ;)

Imorgon ska jag äntligen få träffa Frida J , saknat saknat saknat !  Vi ska gå på stan( jag hoppas på att hitta jeans !) och bara ha det trevligt . Jag är så arg för att jag inte kom i samma klass som henne . men aja inget jag kan göra åt , vi träffas ju förmodligen varje dag ändå :)



Nu ska jag hoppa in i duschen sen komma i säng faktiskt ,

Så blev det



SP1A


Godmorgon

Nu sitter jag här hemma hos Simon - helt själv . Han åkte nyss för o träna och han visste inte riktigt när han skulle komma hem , låter det bra ? jag kanske får sitta här i min ensamhet till kl 2 vad vet jag ..

Men iaf , jag hann precis till träningen igår eftersom jag som tur var hade medvind nästan hela vägen in till tallboda . Det blev en jobbig första träning med intervaller . Men det behövs , för redan nu på fredag startar serien igen . Kul kan man tycka men samtidigt jobbigt , vi måste fortsätta som förra säsongen .

Idag får jag sitta här och vänta på Simon tills han kommer hem sen får vi se vad vi hittar på , jag vill ju till stan men de lär säkert inte bli så . Jag hade velat gå iväg nu en sväng men jag kom på att jag inte har någon nyckel tyvärr . Aja , sen måste jag hem o va lite social mot min mormor nu när hon är här för det händer ju inte så ofta eftersom hon bor i norrland . Sen ikväll är det träning igen ..

Nu ska jag käka frukost , ha det bra

förresten , hur kan man få reda på klassera till gymnasiet ? jag vet att endel har fått det ..

Träning snaart




Idag har det varit en väldigt lugn dag , sovit mest faktiskt . Skönt !   Nu ska jag straxt cykla iväg till träningen , cykla fy vad hemskt i dehär vädret men så är det när man är ensam hemma ..    Senare ska jag åka till Simon och sova där , mysigt ju . Sen imorgon har jag inte så mycket planerat , det blir ju att va med Simon en stund innan hans träning sen vill jag nog gå in till stan och leta jeans . får se hur det blir men nu fick jag väldigt bråttom helt plötsligt känner jag eftersom det bara är en halvtimma kvar innan träningen börjar och jag har inte tagit på mig än . Håll tummarna för att jag har medvind annars kommer jag dö .

Kort inlägg , men jag har väldigt bråttom nuu
Puss

Shopping














Idag vid halv två tiden körde mormor in mig och pappa in till resecentrum . Pappa skulle ta tåget till norge igen och ska va där nu i två veckor till ..   Jag tog , lat som är ( men det regnade ju faktiskt massor ) bussen in till trädgårdstorget . Innan jag mötte upp Ida hann jag äntligen springa och fixa min klocka som jag har fått av Simon , armbandet var nämligen för stort ..     Sen mötte jag upp Ida och vi sprang runt i regnet mellan affärerna , usch vilket väder !! Men jag hittade faktiskt rätt mycket idag som jag är nöjd med .  1 klänning , 1 kofta , 4 linnen , ett par skor , underkläder , armband , ring och ett par örhängen :)  mkt mkt bra , dock vill jag ha jeans men de får jag ta en annan dag . 
När vi kände oss ganska nöjda tog vi bussen till abisko där Ida skulle byta sin navelpercing , men tråkigt nog fick hon inte de än , surt . Efter det skulle vi lite snabbt ta bussen tillbaka , men bussen vägrade att komma ! Så vi stod där i över en halvtimma i det hemska vädret innan bussen äntligen kom .  Väl på rese blev jag hämtad av mamma då Ida tog bussen hem . Väl hemma har jag bara tagit det lugnt med min lillebror faktiskt för kvällens planer sprack . Jag skulle egentligen på utebion med Simon men eftersom det regnade så skippa vi det , jag tror inte ens det blev någon bio(?) .  Och eftersom våran träning blev inställd tänkte jag istället åka till Simon efter han tränat klart men eftersom hans träning sluta 10 så kände jag inte för de när han även tränar tidigt imorgon .   Men imorgon ska jag träffa honom istället :)

Nu ska jag komma i säng ,
Godnatt <3


LYCKA


Nu är jag GLAD igen efter all jobbig oro ..


Godnatt

Det blev en myskväll igår (egentligen i förrgår men ni fattar) med Simon :)  Mamma , pappa och Didrick var hos grannarna på kräftskiva så även vi gick bort dit en stund och åt kräftor . mumms .  Vi kollade även på en sjuk film , djurkyrkogården 2 heter den . Handlade om två pojkar som begravde döda djur/människor på en speciell plats och då återuppstod de döda och blev jätteaggressiva .. hel lustig film , verkligen inte värd att se på men när jag har börjat att se på en film så måste man ju ändå se till slutet , det kan ju liksom komma något bra tillsist ? 


Dom ser inte så goda ut direkt ..

Idag tog älskling två bussen hem , då cykla jag till frida som jag inte träffat på länge nu !  Vi prata , kollade på film innan vi bestämde oss för att ge oss ut o springa . Så de gjorde vi , jobbigare än vanligt var de men då känns det extra bra när man kommer hem iaf .  Innan frida cykla hem igen belönade vi oss själva med våfflor . Det blev en bra dag med mina bästa :)    

.. även att jag har vart sjukt orolig och rädd de senaste dagarna , men det ska lösa sig utan problem för jag hatar väntan nu

Nu ska jag hoppa i säng , skulle egentligen lagt mig tidigt idag men det lyckas aldrig bli så . 
Sov gott ♥ 


Regn igen

Precis som dom sa på vädret igår så regnar det idag då , himla skit väder !  Men jag hörde ngt om att solen kanske ska komma nästa vecka igen ? de hoppas jag på .

Jag vaknade för ca 3 timmar sen , men fortfarande dödstrött .  Sen har vi kollat film , spelat kort och tvspel . Nu har Pontus och farfar åkt hem , snart så ska även Moa och Ole hem . Men sen kommer istället mormor och ska va här hela veckan då pappa åker tillbaka till Norge och mamma jobbar . Skönt att slippa laga mat , hah .
Snart kommer även Simon så det blir nog inte så mkt med min garderob idag trots allt , men det finns ju fler dagar ..
Vi ska nog mysa med film o så , sköönt :)

Nu ska jag äta lite ,  ha de finast ♥


Jag gick precis igenom lite bilder på datan och många bilder , spec från min
mobil , är på mig och Frida . Det fick mig o tänka på hur mkt jag saknar henne,
 så bara för de så längtar jag lite till skolan börjar så jag får träffa denna
upptagna flicka någon gång ! jag hoppas även att få komma i samma klass
som henne igen .


 


Trööttt och rädd

Jag kom iväg till Simon igår kväll och sova där :)  men jag fick åka tiiidigit imorse eftersom han hade träning vid nio .

Resten av dagen har spenderats hemma , Moa och Ole är här sen igår sen kom även min kusin Pontus och farfar idag . Så vi har typ badat , spelat spel , osv.  Och jag har faktiskt varit ute och sprungit en lång runda idag i värmen , jobbigt värre ..

Imorgon ska de ju bli dåligt väder så när alla har åkt hem tänkte jag försöka få iording på min garderob , för jag har faktiskt kommit på en liten idé plus att jag har rensat massssor !

Det blir ett kort , ointressant inlägg . Meningslöst egentligen men aja jag är såå trött för tillfället . Sen har jag panik nu med , hjälp
Byee  ♥


RSS 2.0