Goddagens

Trotsar nu denna äckliga sjuka. Sitter nämligen på bussen på väg till Timmy, han som smitta mig.. Nu får han allt ta hand om sin stackars flickvän så att jag blir frisk någongång. Kan ju inte va sjuk till Gotland o ännu värre, verkligen inte till Rhodos!

Sjukis

Det är inte okej att vara sjuk på ett sommarlov men det är jag såklart.. Det suger verkligen. Med halsont, öronont och sprängande huvudvärk har jag spenderat hela min dag i soffan framför tvn och filmer.



Typ såhär ledsen har jag sett ut hela dagen. Fast i morgonrock och en ful toffs. (vet inte riktigt vad jag gör med munnen egentligen men lite ledsen ser jag ju ut..)


ae

kom precis på att jag måste sätta klockan på halv åtta imorgon. Det har fasiken inte hänt på detta sommarlov! Men har nästan bestämmt mig för att inte jobba ngt mer sen, kanske kanske men jag säger bara kanske en dag nästa vecka med.

Lördagskväll

Inga tagna bilder på senaste. I torsdags åkte jag efter shoppingrunda med mormor in till trädgårn för planering av nollning. Gick väl helt okej. När vi tyckte oss planerat klart va de några som tänkte spela volleyboll men planerna var upptagna så vi stod brevid ett tag. När vi bestämde oss för att dra därifrån så skulle Sandra springa ner för en kulle o hämta boll = halka=akuten=spricka i armen. Jag hängde med ett tag på akuten innan jag drog till min sjukling som kom hem från turket dagen innan. Så nu har jag haft mystid med han sen dess typ. Sov där torsdag-fredag. Åkte och jobbade en sväng på fredagen (kl2-9) innan jag åkte dit igen. Idag är jag hemma och har haft den tråkigaste lördagskvällen i hela mitt liv. Seriöst faktiskt. Det har vart pissväder, strömmen gick lite efter att jag kom hem, typ 6 och kom inte tillbaka först klocka tio. Jag dog nästan, fan va tråkigt det var. fanns absolut ingenting att göra. Jag som hade planerat att gosa ner mig under täcket och titta på en bra film med godiset. Men nej det gick inte o nu är jag inte så sugen påt längre. Går väl o lägger mig av tråkighet snart....Jobb imorgon 9-9. Får se om jag överlevert, tjudiliduu

Poolhäng

Bilder från en dag för typ två veckor sen :)





Back to where I was

Eric Hutchinson – Back To Where I Was

underbart skön låt :)

20 juli




Dagen i kort version: Sov länge, sålde bord = pengar!, målade staketet, åkte in till trädgårdsföreningen och spelade volleyboll med massa folk :)  Godnatt!

18 juni










Först bara mys med de underbara personer av släkten som var där sen blev det kräftskiva med dem plus morfars nya och hennes barn. Senare en sväng förbi farmor och farfar på vägen hem där vi blev bjudna på jordgubbspaj och glass :) Nu har jag och lillebror legat framför filmen marley and me. Fasen va jag tjöt i slutet av filmen och fan vad jag saknar våran alice.

Till sist vill jag bara nämna att jag älskar att vara i Vena hos morfar med mamma, lillebror, moster, morbror och kusin som det har varit till störts del i helgen. Självklart pappa ,morbrors och mosters respektive med men de känner sig inte hemma i Vena på samma sätt. Vi andra känner oss så hemma där och det blir aldrig stelt på något sett. Vi har alltid kul och hittar på saker tillsammans. Det är så satans tragiskt att morfar har cancer och inte mår som förut. Även om vi kommer kunna vara där som förut när han går bort kommer det aldrig att bli det samma. En man som han ska inte få cancer, speciellt inte i så ung ålder eftersom han var så oerhört pigg och glad innan. Denna helg har jag verkligen insett hur hemskt allt kommer bli sen, jag har inte förstått det så samma sätt innan. Men det sen ska inte komma på länge, det ber vi verkligen om. ♥

Kräftfiske 17/7

Regn och åskoväder just denna kräftfiskedag när det knappt regnat på flera veckor. Typsikt! Men det hindrade inte oss ändå. Dagen började med tidig uppgång för att hämta de burar vi lagt i kanalen dagen innan. Där lyckades vi få en ganska god start och gick hm med 9 ätbara kräftor efter att ha slängt i några för små. Vi fortsatte senare ner mot sjön där vi med båt tog oss ut på sjön i åskvädret som började komma nära. Vi vitjade snabbt de burar vi lagt i där dagen innan. Ingen lycka där inte med endast 4 kräftor. Nu med stora förhoppningar på kräftfiskekvällen!






Vid halv sex var det planerat att vi skulle åka ut och när vi precis började göra oss i ordning började det såklart att regna som det inte gjort på hela dagen sen vi var ute med båten. Vi stod länge och velade ifall vi skulle åka ut eller om vi skulle vänta tills nästa dag, men fortfarande höl vi tummarna för uppehåll. Faktiskt så slutade det och regna för en stund och vi klädde oss snabbt innan det bar ut mot bäcken. Men som sagt, det var bara för en stund det var uppehåll för bara en timma senare när vi befann oss ute på stenarna i full gång började det ösa ner från himlen. Allt och alla blev nu dygnsura och vi stod där tio personer under ett träd och va besvikna. Men när det började avta och vi gav oss ut på stenarna igen och tog upp ett tiotal kräftor med bara fingrarna.  Det är häftigt må jag säga, mest spänning. Dock åkte hälften hem kort efter össkuren då så dem ni ser på bilderna stannade (det var då jag kom på att jag hade kameran med mig). Lillebror som plockade upp säkert hälften va helt galen som körde ner handen och plockade kräftor på ställen där jag ansåg var helt omöjligt. Men han var allt lite för tuff för tillslut blev han såklart nypt så att det började blöda i fingret. Efter det var han inte under stenarna och försökte fånga dem längre :)!

Efter ett tag åkte vi fyra hem också. Men inte var det slut på kräftfisket för dagen inte! Vi kom hem, bytte kläder och åt innan vi klockan halv elva åkte ut igen. Nu var det mörker och ficklampor som gällde. Det är det som är det mysiga enligt mig när man hoppar runt bland stenarna i mörker och koncentrerar sig på att inte plumsa i vattnet (vilket inte va lätt igår när det var så halt). Men kräftor det tog vi allt och var inte hemma före klockan ett då vi ställde oss och kokade dem på spisen. Inte den lika mysiga delen av kräftfisket. Men sammanlagt så kokades närmare 50 kräftor vilket var en bra fångst!


(sorry för mkt text men är kul att läsa för mig senare :))

Bättre sent än aldrig..

SKOLAVSLUTNING 2010. Kvällen spenderades hos Annie med i stort sett hela klassen. En riktigt lyckad kväll enligt mig :)



















Blandat













Bilder från Didricks skolavslutning, dagar hemma, chill&grill hos Linus och midsommar i helsingborg.


Today





Tre från idag på lillebror.

Tänkte börja lite smått med bloggen igen men nu mest med bilder. Får se hur det går :) Imorgon ska vi ner till småland, till morfar rättare sagt. Planerna är fisk- och kräftfiske som är lite av en tradition varje år! Vi stannar till söndag och då lär det komma bilder förmodligen :)

My dear



Tjaa

Provar från mobben.. Ligger iaf ute i solen alla redan bara för att jag börjar jobba klockan två. Blir segt att jobba i denna värme men man får tänka på pengarna. Sommarlovet går läskigt fort nu men jag njuter av varenda dag. Bilder ska komma upp här från bl.a. avslutningen och midsommar. Jag är seg som vanligt :-) Imorgon blir det bad i varamon med Frida! Nu ska jag sova här, hejhejhej

RSS 2.0